2018 Guy Alımı
-
@paretowilfredo anladım hocam sağolun baktım hep guy için var. Yine derinlemesine forumları tararım ilan geldigi zaman.
-
@paretowilfredo Hocam guy alımı bu alımlardan etkilenir mi sizce
-
@falanfilan, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@paretowilfredo anladım hocam sağolun baktım hep guy için var. Yine derinlemesine forumları tararım ilan geldigi zaman.
https:// forum. memurlar. net/konu/1936031/1.sayfa 2013 sınavına girenler akılda kalanları paylaşmış hocam inceleyebilirsiniz.
-
@maesteo dguy merkez alımı olduğu için guy etkilenmez. Ankaranın taşralarıda dahil 81 ilin ihtiyacı ayrı sonuçta
-
@maesteo Bu alimlar ayri yapilanmalara dair oldugundan sanmam dostum. Ancak gecikmesine sebep olur mu bilemiyorum. Hangisine oncelik verilir guy otelenir mi bunu Bakanlik bilebilir ancak. Ama su var halihazirda guy icin hazirlik var sekteye ugratmayacagini umuyorum.
-
@aslan-reyiz kaydettim linki hocam, ilan gelirse tarayacagim. Çok teşekkür ederim.
-
Dguy ve vmy gibi iki alım için 2000 gibi bi sayı varken ben guy için 1000 gelicene inanmıyorum inanmak istemiyorum bence çok daha fazla gelicek🤩 bu alımlar keşke çok hızlı olup bitse de guya başvurmasa kazananlar geridekiler için şahane olurdu
-
Arkadaslar affiniza siginarak soruyorum ilanmi geldi ufukta sinav mi var yorumlarinizi okudum ancak emin olmak icin sormak istedim
-
@rul0kat Çok yakında ilan gelecek inşallah
-
@rul0kat geliyorum dedi ama toros la mı geliyo bmw ile mi bilemiyoruz
-
@gmzankr066 bu ilanlar gelse bile sınavdı mülakattı derken sonuçlar sonbaharı çok rahat bulur. Sırf guyu bekleyenler için eziyet kaç katına çıkar bilmiyorum. Araya 2018 kpss bile girmiş olur. O yüzden guy inşallah çok sayıda gelir yakın zamanda gelecekse de. Herkes için en güzeli ve hayırlısı olur umarım.
-
Dguy guy vmy bu 3 sınavın kpss öncesi bu 5 ay içinde yapılması zor gibi ama bakalım inşallah yapılır
-
@walrass06 guy ve vmy geçen sene iki hafta arayla yapıldı sınavları. Yeter ki ilan gelsin
-
Dguy ile vmy 2000 kişi mi? Kim diyor ya öyle bir bilgi falan yok adamlar alacak olsa 5 senedir dguy alımı yaparlardı khk lerden dolayı dguy kalmadı gibte
-
Şu an tasarı halindeymiş daha dguy kadrosu birkaç sayfa geriye gidince gördüm
-
@rootofallevil kadro tahsis edilmiş hocam 1000 er kişi toplu olcak parça mı belli değil
-
@walrass06 dguy için 5 katı mı çağırılır 10 katı mı sizce ne olur?
-
@rootofallevil 10 katı 750 hukuk iibf 250 mühendis
-
Anladigim kadariyla dguy kadrosu ihdas edilmis olmasina ragmen sinav ilanini hemen 1 2 hafta icerisinde beklememeli, forumda ki beklenti sinav ilaninin en erken nisan, mayis gibi olacagi yonunde mi_?
-
@walrass06 daha kadronun içeriği hakkında Bilgi yokken nasıl böyle ihtisas paylaşıyorsun anlamıyorum.