2018 Guy Alımı
-
@ouzakbas Dostum gelecek olan nesil değil hali hazirda kurumlarda olan eski memurlar onlarin asli ziyaretcisi. Kiymet verdigi kesim de haliyle orasi. Sizi kaybetmeyi goze alabilir ancak mevcut meslek mensuplarini ozellikle cok kalabalik olan duz memur kitlesini kusturmeyi goze alamaz.
-
Dguy sanırım merkezde görev yapıyor sınavı nasılki acaba guy benzerimi olur?testmi bilen varmı arkadaşlar??vmyyi salla gitsin zaten çalışsanda baya zordur sınavı diye düşünüyorum
-
@balans-etkisi Az yukarda acikladim dostum bunu biraz.
-
Devlet Gelir Uzmanlığı Meslek Tanıtımi dostlar. Bazi bilgiler guncellenecek maas vs. Aksama guncelleyecegim onlari da.
https://www.tercihiniyap.net/haber/devlet-gelir-uzman-yardimciligi-dguy-nedir-nasil-olunur
-
Arkadaslar pomemden elendım 9 aydır derslere de bakmıyorum ılan en erken ne zaman gelır ? gelse de yetıstırebılırmıyım konuları temelım var ama yıne de korkuyorum
-
@biriibfli en az 2-2.5 aylık bir süre var. Bence rahat yetistirirsin.
-
@ouzakbas hocam ılanın gelmesı mı o kadarı bulur yoksa sınavın olması mı?
-
@biriibfli, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Arkadaslar pomemden elendım 9 aydır derslere de bakmıyorum ılan en erken ne zaman gelır ? gelse de yetıstırebılırmıyım konuları temelım var ama yıne de korkuyorum
Hocam kadro ihdas edildi ama ilan ne zaman gelir belli olmaz.Belki yarın belki 3 ay sonra.Sen istiyorsan bir an önce çalışmaya başlamalısın.İlandan itibaren sınava kadar süre olacağını da düşünürsek..
-
@wickselll tesekkurler hocam
-
Dguy sınavı test olacak olsa bile çalışmalara bir an önce başlamak gerekiyor guya kıyasla daha nitelikli daha zor bir sınav olacaktır en azından muy test soruları zorluğunda
-
Arkadaşlar KPSS öncesi alım olursa sınav en geç mayıs gibi olur diye düşünüyorum ne diyorsunuz yazın sınav yapıldı mi daha önceden ?
-
@rootofallevil hocam önceden girdiniz mi acaba, girdiyseniz hukuk ve maliyede en çok hangi konulara ağırlık verilmeli
-
@falanfilan girmek nasip olmadı hocam dguy ve muya ama sınavın zorluk seviyesi guya kıyasla daha üst seviyede
-
@rootofallevil evet öyleymiş valla
-
@rootofallevil zorsa herkese zor sonuçta bunu tartışmaya gerek yok. Sen çalış elinden geleni yap.
-
@i̇lanbekleyenbiri aynen şuan meclise gelse bile tasarı en erken mayısın ilk haftasına olur. Mayıs ayında 2 defa sınav olmuş biri geçen sene olan diğeri de 16.05.2015. Yaz aylarında da sadece 2006 da Haziran ayında 1 defa sınav olmuş.
-
https:// twitter. com/memurlarnet/status/969143103650238464 KDV kanun tasarısında kurumiçi uzmanlık yerine 2 bin kariyer kadro ihdası yer aldı- diye haber yapmış , iibfnin 3 5 kadrosu var onu da istemiyor
-
şimdik dguydakiler risk analizinde mi çalışacak yoksa risk analizine başka bir kadro mu açılacak
-
Gerçekten bu memurlarnet kime hizmet ediyor.. Bunların İİBF düşmanlığına anlam veremedim
-
@i̇lanbekleyenbiri Hocam pareto hocamın söylediği doğru bence.Memurlar genel olarak düz memur sitesi.Yaptıkları haberde kurum içi uzmanlıkla alakalı eleştiri mahiyetinde yorum yazanlara 60 70 eksi atılıyor.