2018 Guy Alımı
-
@birgarip teşekkürler hocam
-
@can-mavi merhaba kardeşim. Guy Hakkı'nda kaymakamlık sonrası soruşturacam demiştin bir gelişme yok mu yeni bilgi var mı ? KPSS öncesi olacak mı kesin yoksa sonrasına mı kalacak
-
@birgarip üzerinize alınmayında en uyuz olduğum şeylerden biri vergi dairesindekilerin ihtiyaç çok ya gibi deyip gaza getirmeleri. Hangi devlet dairesine gitseniz aynı şeyi diyeceklerdir zaten ama bunlarınki milleti gaza getirme bence. Vergi dairesine de gittim çok sgk daki gibi bir yığılma görmedim hatta sıra bile almaya gerek olmuyor Ayrcı devlet kadroları hep % 60 doluluk oranı ile çalışıyor sanırım hiç tam kapasiteye geçmiyor istatistiklere göre
-
@duymhuyguy aynı mevzuyu bende geçen haftalarda dile getirmiştim Hocam. Dikkat edilmesi gereken duyumlar sadece buradaki üstatlardan aldıklarımız olmalı. Yani vergi dairesi memurları duyumlarından ziyade daha üst tabakadan alınan duyumlar göz önünde bulundurulmalı.
Hatta şöyle bir örnek veriyim bu “şu kadar ihtiyaç varmış” duyumlarına istinaden.
Gelir İdaresi Başkanlığı ağustos ayında 300 vergi dairesi müdür yardımcısı ilanına çıkmıştı.
Bu yazılı sınavı 297 kişi kazanmıştı.
Yazılı sınavdan sonra yapılan sözlü mülakatla birlikte toplamda 131 kişi müdür yardımcılığına yükselebildi.
Yani demem o ki gelir İdaresi Başkanlığı Yeri geliyor ilandaki sayıyı bile almıyor. Memurların söylediklerine çok kulak asmayın. İhtiyaç şuymuş buymuş olayları tutmuyor. Ona bakarsak bende bir kaç ay önce Ankara’ya 750 kişi talep edildiğini duymuş ve hatta bu platformda yazmıştım. Nitekim o da geçerliliğini yitirince ve bu müdür Yardımcılığı olayından sonra bende artık inanmamaya başladım. -
Ya daha ne duyumu bekliosunuz anlamadım. Üstad dedikleriniz patladı burda şimdi kimsenin sesi çıkmıo. Bu saatten sonra zaten her an ilan gelebilir, subatta ilan gelecek diyenleri yüceltip prim yaptırmayın surda. Gidin ders çalışın bitanesi illaki gelecek artık
-
-
-
@1umut, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@duranvarlık, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Ne kadar da hoş olmayan bir uslüp
Üslup* olcak
-
@duranvarlık kimse yüzde yüz bi şey söylemedi zaten arkadaşlar ısrarla yorum bekleyen biziz.. onlar da tahmin etti sadece ve bunun da altını çizerek söylediler.
-
İnsanoğlu çok nankör
-
@duranvarlık bu forumda gördüğüm en gergin, en sinirli kişilerdensin. herkese laf atıyorsun. madem inanmıyorsun okuyup geçersin. biz arkadaşlara güveniyoruz çıkmadıysa duyumları onlarla alakalı değildir. hepimiz geçen alımdan gördük zaten artık duyumların zorlaştığını.
-
Duyum duyum diye yirtinirlar. Birisi duyum yazar inanip inanmamak zorunda degilsin. Ilan gelmeyincede hirslarindan icinin cirkinlikleri disari cikar. Ciftlikbanka para yatiranlardan farki yok arkadasin. Onlarda cok para kazanmak icin hirsliydilar. Aptalliklarini disa vurdular.
-
Duyum işi bitti boşuna beklemeye gerek yok duyum işi eskidendi ilandan bir hafta önce bakan söyler o zaman anlarız
-
@duranvarlık işte sizin gibiler yüzünden burada bir şey yazmaya gelmiyor Hocam.
-
Duranvarlık ortada dönen varlık oldu
-
@duranvarlık, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Hee kardeş can mavi de fıs çıktı sana mı dert oldu ... sınav için imzayı ben atıyorum gibi mi duruyor oradan , bakanliktan birkaç tanıdığımız var , bizim de çoğu zaman Eğitimimiz var , o sebeple öğreniyoruz bir şeyler gelip burada paylaşıyoruz , sen 1 sene sınav olmayacakmış gibi takıl kardes , tavsiye ederim gez dolaş, milletin 1 kere arayip bir şey soramayan insanları yuzsuzluk yapıp senin gibiler için defalarca arayip Guy soranda kabahat , ki hiçbir taşra uzmanlık sınavına girmeyecegim halde ... artık can mavi fıs mi çıktı dersin fos mu çıktı dersin bilemem ama sınav gelince püf demeyesin
-
@can-mavi hocam boşverin böylelerini.. Biliyorum sırf bu duyumlarla bile motive olup ders çalışan çok kişi var
-
Arkadaşlar
- işletme iktisadı
*Uluslararası ekonomik ilişkiler ve kuruluşlar
*Şirketler muhasebesine nerden çalışabilirim elinde pdf falan olan varsa yardımcı olabilir mi acaba?
- işletme iktisadı
-
https://i.hizliresim.com/aza7lz.png aman aman Kalayci Bey ne yapiyor sunuz ?
-
Kanuna eklensin talebi kabul edilmemis. Genel kurulda tekrar gorusulecekmis.