2018 Guy Alımı
-
2017 guy sorulari olan atarsa iyi olur
-
Aynen ya 2017 soruları çok farklı oldu dediler ama benim hiç bilgim yok olan varsa buraya atsa bi görsek vallahi Çok hayra geçer
-
@ltfye en fazla 15 soru farklıydı kardeşim.gerisi standart guy sorusuydu :)çok farklılık yok yani.
-
Arkadaşlar konu dışı kusura bakmayın bir sorum olacaktı.. Geçen sene 85 nete kaç puan geldi biliyor musunuz?
-
@meç doğru yanlışı götürmüyor. Kaç doğru yaparsan puanın o. 85 doğru 85 puan
-
@83istanbul hocam soruyu eksik sormusum kusura bakmayın kpss için sormuştum
-
Geçen senenin sorularını mı yollayacak kişiye benden sınav olana kadar dua.
-
@aynstayn bende var ama pdf formatında. Nasıl atabilirim size?
-
Sorular basılmıyorki geçen senenin soruları varsa on numaradır adem kılıç 2015 e kadar çıkarmıştı sanırım 2015 kasım ve 2017 mayıs yoktur bence ankarada olsam bi furkan fotokopi yapardım ilk oraya düşer bütün sorularbu arada bence sorular farklıydı eski yıllara göre kim ne derse desin maliye zordu iktisat konu özelindeydi muhasebede hesaplı sorular vardı tabi hesap adları falanda yine vardı tabi eski tarz soruları çözmenin çok faydası oluyor sınavda
-
@balans-etkisi bendeki pdf'in ilk sayfasında, zaten birebir olmadığı, soruların girenlerden derlendiği yazıyor
-
@füreya mail adresimizi mi versek napsak yeterki bi bilgimz olsn ordan atsanız yada başka yöntem varmı bilmiyorm
-
@ltfye isteyenler bana özelden mailini atsınlar o zaman, benim için problem değil. Akşama atarım ben mailden. 2017 soruları bendeki. Bi ara facebook'ta görmüştüm. Sınava girenlerden derlenmiiş sorular.
-
@füreya aynen öyle hocam birebir kesinlikle değildi mantığını çalıştırcak sorular vardı eskisi gibi soruları ezberleyim gireyim dönemi son bulmuştur bence
-
@özgesmith mail varsa yollayın.
-
2017 tarih çıkmadı bilgisi doğru mudur?
Çıkarda kaç tane çıkar acaba -
@falanfilan 2 tane, Ankaranin başkent olus tarihi diğerini hatirlayamadim
-
@friedman98 yani çıktı, o zaman dguyda da çıkar. 2 soru gitti desene...
-
@friedman98 saltanatın kaldırılması halıfelık kaldırılması gibi olaylar verıp hangısı daha önce olmustur dıye de bır soru vardı
-
![1_1521040974282_2.PNG](Yükleniyor 100%) ![0_1521040974282_1.PNG](Yükleniyor 100%)
-