2018 Guy Alımı
-
@gmzankr066 hocam niye 15 ocak mayısta sınava girdik o günden itibaren ben bekliyorum açıkçası
-
Maliye Bakanlığı 2017de A grubu sınavı yapılmadı mı sanıyor acaba..
-
2017 gelen ilanı kpss den sonra sanıyor olabilir.
-
@guyan-gelmiş Hocam çünkü ilk duyum 15 ocaktı ilk o zaman ilan gelicek dendi en azından ben duymuştum sonra zaten malum ️
-
Adem kılıç hoca kendi gelir uzman yardımcılığı kitabını paylaşarak geri sayım başladı yazmış
-
@meç duyumları çıkan bi hoca mı kendisi
-
@gmzankr066 ilk defa böyle paylaşımını görüyorum ya kitap reklamı yaptı ya da gerçekten bir şeyler duydu.
-
@meç duyumlara artık inanmıyorum ama bu kitap işi yapanlara hiç inanmıyorum.
-
@duryy bende inanmıyorum ama insan yinede ya tutarsa diye ümit ediyor
-
@meç yanlış biliyorsam düzeltin ama, kendisi sanırım ocak ayındaki ilana da bu kadar kesin bi ifade kullanmıştı
-
Adem hoca boyle islere hiren bir hoca degil arkadaslar.bir dayanagi olmasa paylasmaz.zaten piyasada bir adem kilic bir imece var guy kitabi neyin reklamini yapacak adamin kitabinin zaten ikamesi yokki
-
@füreya o kadir hoca
-
@duranvarlık anladım karıştırdım demekki
-
Adem hoca kpss den hemen sonra yüklü miktarda defterdar, duy alınacak diyen hoca değil miydi benmi yanlış hatırlıyorum?
-
@meç kitabinin yeni basimi mi cikmis peki?
-
Altta bu ay gelir mi hocam yazmışlar temennimiz bekliyoruz gelecek yazmış
-
@1umut kitap 21 haziranda çıkmıştı hocam kitapla bi ilgisi yok bence bunun
-
Geçmiş sınav takvimini esas alan birisi olarak ilanın yaklaştığını düşünenlerdenim.Mart sonu Nisan başları gelme ihtimali yüksek.Evet bu kadar bekledik bekledik artık sabrın sonu selamet olsun.
-
@meç arkadaşlar amacı elbette ticari yapmayın lütfen kimse KPSS için guy kitabı almaz. İlan beklentisi olan bir dönemde satmak için paylaşıyor olması gayet ticari bi mantık. Guy un KPSS den hiç farkı Yok daha daha kolayı hatta. İlan gelirse imece gayet yeterli kendi kaynaklarınız yanında.
-
Neye göre kime göre geri sayım başladı. Salla ortaya geri sayım başladı diye. Kaçtan başlayacağımızı yazsın asıl 60 mı 30 mu ? Şahsen ben şubattan beri geri sayıma başladım 5 ay 19 gün kaldı