2018 Guy Alımı
-
@paretowilfredo Hocam peki guy için sayı fikriniz ya da duyumunuz var mı ? Bugün 2000 diyen oldu 1750 diyen olmuş gruplarda ?
-
@paretowilfredo Hocam dguy alımı guy alımını etkiler mi sizce ?
-
Bi arkadaş twitirda paylaşmış gelir idaresi tek il sorununu çözecekmiş ayrıca guy olan birinin başka bir il geçmek için tekrar sınava girmesine izin vermeyecekmiş bunları söyleyen insan kaynakları müdürüymüş
-
@lamıcimiyok bize ilan lazım
-
@lamıcimiyok Mhuy gibi bir sistem getirirler umarım.Sınav puanı+Mülakat puanı ortalaması şeklinde il seçimi.Hem komisyonlar daha adil mülakat puanı vermek zorunda kalır.
-
@eomer hocam bu tek il meselesi gecenyıl çok canlar yaktı insallah daha adaletli bir sistem getirirler ..
-
Merhaba arkadaşlar . Bu sene Guy gelmeme gibi bir ihtimal var mi . Ayrıca 1000 kisilik alımda siralamam 5900 gelme ihtimali ne kadar acaba . Şimdiden teşekkür ederim
-
@r-k 4 bine veya 8 bine gelme ihtimali ne kadarsa seninde o kadar hocam 4 bindeki giremeyip 10 bindeki girebilir tek il tercihi sıkıntılı ama yine de ilk 8 binde guya başvurmayacak 2 buçuk 3 bin kişi vardır şansın yüksek
-
@r-k 2018 kpss eylül başında açıklanıyor sanırım. Yeni bir ilanın sonbahara kadar sarkacağını zannetmiyorum. Eğitimde olan arkadaslardan duyduğumuz ve onların da oradan edindiği bilgiler doğrultusunda konuşacak olursak, ilan hazırlığı var. Bence sınav gecen seneki gibi mayısta olacak. (Tahmin)
-
Tek il seçimi geçen sene de memurlar.nette gundeme gelmisti artik yapsalar bari
-
Arkadaşlar başlık neden bu kadar sessiz herkes dersemi gömüldü yoksa pusuda ilan bekliyor veya en kötüsü umidinizimi yitirdiniz
-
@lamıcimiyok hocam ne @can-mavi hocamızdan nede Tuğrul Koçer hocamizdan bir ses var bu sessizlik hayra alamet değil dun akşam twettr da il sisteminin değişeceği hakkında bilgi veren arkadasa sordum guy ile ilgili bir gelisme yok ama dguy olacak dedi
-
@memoli0202 hocam twiterda hangi arkadaş yazdı ?
-
@maliyeci123 hocam @havelmotheory diye yazarsaniz cikar Keçelioglu diye bir arkadas
-
Bu sene guy dguy 250 muy ve 200-300 arasi duy gelecek. Ben ilanlari nisan ayinda bekliyorum mayis sonu haziran basi gibide sinavin yapilacagini dusunuyorum.
-
Kaderimize terkedildik resmen..
-
@duymhuyguy Hocam bu duyum mu tahmin mi
-
@duymhuyguy geçen sene guy ve vmy 2 hafta arayla yapıldı. Bu sene de 2 ya da 3 ilanın arka arkaya olmaması için hiçbir engel yok ve takvim de müsait zaten. Kpss temmuza çekildiğinden dolayı
-
Nisan ayında geldi geldi gelmedi başka bahara..
-
@maesteo bakan soyledi