2018 Guy Alımı
-
@duymhuyguy hangi bakan 'ne zaman söyledi hocam bunu
-
@lamıcimiyok maliye bakanı 2-3 ay oldu
-
Aynen maliye bakani. Meclis konusmasinda cok net soyluyor aslinda. Bu sene icerisinde Guy dguy ve duy alinacak diye. Dguy kimse beklemezken kadro ihdasi oluyor. Ve yasalasmasi nisan ayini bulacak ve buldugu gibi ilana cikacagini dusunuyorum. Duy u da bakan soyluyor ve 1 ay once personel faliyet raporu yayinlandi normalden fazla 200 kisi oyle boyle bosalmis kadrolar. Muy ihtiyacida var zaten ve duyla muy ayni anda cikiyor hep ilana.
-
@duymhuyguy bunlar kpss öncesi olsa çok iyi olur. Ki öyle de olacağını düşünüyorum zira kpss temmuz sonunda neredeyse ağustosta
-
Inşallah kpss den önce guy gelsin
-
@lamıcimiyok bence herkes pusuda ilan bekliyor etraf fazla sessiz..
İnşallah ilanlar bir an önce gelir artık zamanı geldi -
Arkadaşlar kuzenim duy ve temmuz ayında yeterlilik sınavı var ve yeterlilik öncesi ilan beklemeyin dedi..alım olursa kpss sonrası alım olurmuş.
-
@bovaryy doğru bilgi benim arkadaşımda duy. Yeterlilik var demişti. Burdan çıkarım yaptım. KPSS öncesi olursa anca guy o da kesin değil. KPSS Sonrasına duy mhuy il göç gelir.
-
Mecbur gelecek o guy
-
@bovaryy 2013 girislilerin yeterlilikleri yapildi 90 kisi gecti 1 ay once felan. Temmuz dediginiz mazeret yeterliligi. Tabi soyle bir sorub var 2012 den beni duy muy ya mart ayinda sinav olmus ya da kasim ayinda sabit. Bunu bozarlar mi bilmiyorum
-
arkadaslar bence maliye bakanimizin programini takip ederek basin açıklaması yaptığı siralarda soru sormamiz lazim eğer birseyler yapmazsak emeklerimiz boşa gidecek zaman geçiyor yada ankara da toplanip randevu talep edelim ben 3-5 sefer randevu talebinde bulundum referansla gormedigim için randevum kabul edilmiyor
-
@memoli0202 Ses getirecek yada bilgi alabileceğimiz bir etkinlik yapmamız gerek
-
@maesteo hocam benim tweeter dan umudum yok bence ya meclise gidip gorusmemiz lazim yada basin toplantilarini takip edip soru sormamiz lazim en bariz örneği geçen sene soru soruldu ve net cvp alınmıştı
-
Bence meclise gidip mhp milletvekili arzu erdemden destek alıp açıklama yapmak yoksa sesimiz duyulmayacak korkarım ilan 'ne zaman geleceği iyice belirsizlesecek bunun için acilen bir şeyler yapalım
-
15 nisana kadar bekleyin ondan sonra çanları çalarız. Şöyle değerlendirin şuan da geçen seneye göre biz ocak ayındayız Ayrıca sosyal medya ile iç içe olan akp milletvekili var Hamza Dağ, ona sosyla medya hesaplarından veya kişisel tbmm mailinden ulaşabililiriz ?
-
@duymhuyguy sorun yok hocam beklemeye alıştık ztn 15 nisana kadar da bekleriz yeterki umud olsun
-
@duymhuyguy 15 nisana kadar gelir muhtemelen ilan geçen yıl da 1 Nisan'da gelmişti
-
@iktisatcikiz bende sınav açıklandığından beri nisan sonlarında guy mayısata diğer uzmanlıklar geleceğini düşünüyorum.
-
@bovaryy Geçen sene Nisan ayında bakan duy muy alımı yapacağız demişti maalesef hala yapmadı pek yapacak gibide durmuyor
-
15 ocaktan beri ilan bekliyoruz yaa umarım güzel bi sayı gelir de beklediğimize değer gerçekten