2018 Guy Alımı
-
Arzu erdemeulasabiliriz aktif olarak kullaniyor sosyal medyayi
-
Ne olur yanlısim varsa beni düzeltin ne zmandan beri ilan icin kanuna ihtiyac var.Tamam belki bu alımda sart olmus olabilir.İlan gelecekse zaten bir seyler ayarlanıyordur.Şimdi diyelimki bu kanuna Anamuhalefet itiraz etti.Aymden döndu.O zman biz ilandan umudunuzu tamaemen kescekmiyiz.Cok bekledik.1000 kisilik bir vmy bana gore zorda olsa eger gelecekse bir cok kisiye ilac gibi gelir
-
Arzu erdem sosyal medyayı etkin kullanıyor ona Ulaşabiliriz
-
@aynstayn Arzu Erdem'in fan sayfası bana mesaj atıp etkinliği sordu Vekilimiz de katılacak dedi ama sanırım o arada Twitter a girmedi girse destek olurdu bize
-
Tag satin almadan zor
-
milletvekilinin bizzat bakana soru yöneltmesinin Twitter'da paylaşımından daha etkili olacağını düşünüyorum. Tag alma , ilan verme konularında da yetkin bir adminimiz arkadaşlar ben size yardımcı olacam şu kadar para toplamamız lazım şu hesaba para yatırarak destek olabilirsiniz derse elimizdeki avucunuzdakini veririz abi, istisnalar dışında kimseye 10-20 tl nin dokunacağını sanmıyorum. Bizim öncelikle 1. Adım olarak kitleye hitap edebilecek sitede yetkili bir arkadaşın sorumluluğu almasına ihtiyacımız var. Hayıflanan, merakla forum sitelerine göz atıp sessiz kalan arkadaşlarımada 1 kere olsun ellerini taşın altına sokmalarını hepimiz için istiyorum o kadar. O kadar alışmışızki hazırcılığa. Bize düşende onlara yardımcı olmak. Ben tagledimden bahsemiyorum. Dersanedeki arkadaslar sınıf arkadaşlarına yaysa, kütüphanedekiler arkadaşlarına yaysa, sosyal medyayi etkin kullananlar arkadaşlarına rica etse vs. Kitlenin bu tarz uğraşlar sonucu oluşacağına inanıyorum. Ya dün genel kurulda milletvekili çıkmış kimyagerlerin ek göstergesi 3600 olsun 70.000 mektup aldık diyebiliyor. Biliyorum ki o Adam oturup 10-20 mektup yazıyor. Ve bunu bizzat meclis kürsüsünden bakana iletebiliyor. Biz yetkisi bilgisi sorumluluğu dahilide olan bir konuyu bile paylaşamıyoruz. Çok zor işler değil. TBMM internet sitesinden Bütçe komisyonundaki vekillerin mail adreslerine şahsen mail atıp bazı soruların sorulmasını ben şahsım adına rica ettim ya tutarsa diye. 1 kişi, belki okumayacaklar bile, ama atınca binlerce Mail'i illaki soracaklar. Admin bey , bir başlık açsan bir saat versen, bir yol haritası çizsen , elini taşın altına sokmak isteyenlerde sana yardım etse. Bireysel olarak değil tüm arkadaşlarımızı ısrarla bu organizasyondan haberdar etsek.. Bir kez daha denesek? Sorumluluk alıp bizi organize eder misin?
-
@aynstayn ben de aynı görüşteyim, tag vs artık herkes tarafından çok sık kullanıldığı için anlamı kalmıyor.
-
Sayın arzu erdeme twitterdan mesaj attım sizlerde yazın arkadaşlar hatta başka sosyal medyada aktif milletvekilleri varsa buraya yazın onlarada mesaj atalım belki dönüş yaparlar
-
Bakın hemen bir hedef belirdi. Mesaj atan arkadaşlardan da ricam, eşinize dostunuza, arkadaşlarınıza whatsapptan linki ve metni kopyalayıp onlarında mesaj atmalarını sağlamaları hatta level atlayalım samimi arkadaşlarımızda onu kıramayacak kişilere mesaj attırmalarını sağlattırmak. Ben en az 50-60 kişiye şuan zincirleme mesaj artırabileceğime inanıyorum. 1 nerde 50-60 nerde. Bunu kitlesel hale getirebilmeliyiz.
-
@aynstayn katılıyorum hocam.. Arzu Erdem bizim sorularımızı Bakana iletebilir ona ulaşmak lazım
-
Ben arzu erdeme dm den mesaj attim sizde atin arkadaşlar
-
@aynstayn metni kopyalamayın bence.. Bu minvalde atın deyin..
-
Benim kendi çevrem yeterki mesaj atsında Nasıl kolaylarına gidiyorsa öyle yapsın. 10-20-30-40-50 er grupluk kopyalamalar çok antipatik olmaz. Adminlerşmizde facebooktan bir paylaşım yapsa fena olmayacak
-
Arkadaşlar merhaba.
Arzu Erdem'in yanısıra dün tasarı görüşülürken çok soru sorup, söz alan vekillere de yazmalıyız. İzleyen ya da tutanakları okuyan arkadaşlar bana hak verecektir. Görüşü bize uysun uymasın;
@akenantanrıkulu
@enginozkoc
@IlknurInceoz
@dr_sozdemir
@garopaylan
@tanjuozcanchp -
@rybczynski2 komisyon tutanaklarini okudum. Baska komisyonlarlar da ve meclistede denk geldim. Ne kadar gorusumuz uyusmasada bakani en cok sıkıştıran bir soru sordumu cevap alana kadar birakmayan kisi Garo Paylan. Surece onu da katmalisiniz bence. Ne kadar umursar orasini bilemeyiz ancak makro konularda cok sıkıştırıyor bakani
-
@duymhuyguy daha normal vekil yok mu..
-
@duymhuyguy Haklısınız zaten Twitter adresini yazdım o vekilinde.
Genel Kurul toplantısı başladı şu an gündem dışı konuşuluyor ama kanun oylanmaya başlayınca vekilleri gözlemleyip yazabilirsiniz orada olan bir vekile @İlanbekleyenbiri -
@rybczynski2 Bu arada daha KDV görüşülmüyor bu kanundan sonra sıra onda o zaman kadar kitle oluşabilir. 93 madde var şu an 66 ya kadar oylandı Cuma anca sıra gelir
-
@i̇lanbekleyenbiri aynen normal bir vekil yok sanirim. Denize düşen yilana sariliyo
-
Arzu erdemin yanina gidilip bizzat gorusulmesi gerek pictes ogretmenleri pomem ve onlisans mezunlari yanina gidip istediklerini aliyorlar Ankarada olan arkadaşlar bu işi yapamaz misiniz