2018 Guy Alımı
-
@colin-clark İnsanlar 2 twit atmaya üşeniyorsa bu senin dediğini ancak 10 kişi bilemedin 15 kişi ile ancak yaparız.
-
@pomak OZMAN HERSEY MUSTEHAKTIR BİZLERE ANCAK İSTANBULDA ANKARADA OTURAN SAYISI BİR HAYLİ VARDIR HERKES 3 ARKADASINI GETRSE 300 400 KİŞİ OLSAK SES GETİRİRZ DİE DÜŞÜNÜYORUM EN AZINDAN DENEMİŞ OLURUZ BUNUN İÇİN BİZE ÖN AYAK OLACAK BİRİLERİ LAZIM
-
kimsenin suçu yok forum yöneticileri de üstüne düşeni yaptı gerek haber gerekse etkinlik gerekse cimer bimer mesaj atma. Ama iibf li arkadaşlar bu yapılanları paylaşmaktan aciz. Etkinlik duyurusu yapıyoruz görüyorlar RT yapmaktan acizler. cimer yazalım dedik ilk tamam ikinci gün kimse yoktu. Sadece ben 5 kişi adına gçönderdim. Haber yapıyorlar her ay haber çıkarıyorlar ama bu haber paylaşmaktan korkan bir kitle var. haliyle onlar da artık geri duruyor. Büyük etkinlikler büyük kitleler ister. Ama destek olan 100 kişiyi geçmiyor. Öğretmenler haberi çıkınca adamların rt sayısına bakın 2000 3000 den fazla belki de. Onlar kadar değiliz demeyin geçen sene guy sınavına 10 bin kişi girdi. Bu sene ilan gelirse yine benzer en az 5000 en fazla 10 bin kişi girecek ama hak arama da hiç biri yok olmayacak. Sorun kendimizde kısacası
-
Arkadaşlar mecliste 2013 yılında diplomami 5 kuruşa satıyorum diğe bi açıklama yapılmıştı ve o yıl tarihin görmediği kadar alım olmuştu binlerce müfettiş uzman alınmıştı bizde buna benzer birşey yapamazmiyiz
-
@lamıcimiyok güzel bir çalışma olmuş ama yapan çok zeki biri .
-
İlgili haberimiz burada dostlar. Sosyal Medya üzerinden yayarsanız daha çok insana ulaşacaktır.
https://www.tercihiniyap.net/haber/maliye-bakanligi-ilanlari-nicin-gelmiyor
-
Arkadaşlar pareto tarafından yapılan haberi özgür demirtaş, mahfi eğilmez gibi hocalara rt yaptırmak, maliye bakanlığını etiketlemek, facebook gruplarından paylaşmak dahil nasıl daha fazla insan görür diyorsanız her mecraya atalım. Sayıca az değiliz ama pasif durumdayız.
-
@paretowilfredo çok güzel yazı.. Duygularımıza tercüme olmuş Eline sağlık
-
@paretowilfredo yazı çok güzel olmuş teşekkürler. Bi whatsapp grubu kurulmalı bence bu sürecin içinde kimler var kimler destek olmak istiyorsa bilinmeli bir grupta toplanmalı. Herkes havaya sıkıyor onu yapalım bunu yapalım diye. Yapacak kişiler kim ya da yaptıklarını nasıl bileceksiniz. Kuralım bir whatsapp grubu bu süreçte olan arkadaşlar ve destek olanlar toplansın.Belki 100 kişi oluruz ama toplu halde aynı anda masaya vurur ses getiririz. Hafta en az 3 etkinlik düzenleriz. Bir noktayı hedef alırız aynı anda baskı kurarız ama şunu yapalım bunu yapalım olmuyor. Çünkü kaç kişi yaptı yapmadı bilemiyorsun. Benim önerim whatsapp grubu kurup aynı anda her gün bir noktaya eylem yapmak.
-
@paretowilfredo teşekkürler hocam duygularımızı anlatmışsın eline sağlık...
-
Her türlü desteği ty ekibi olarak yapmaya hazırız. Yaptık, yapıyoruz ve yapacağız. İİBF 'linin hakkını savunma konusunda kimse bizden şüphe duymasın. Sadece zaman zaman bizi teşvik edici meseleler hakkında bilgilendirin. Es geçtiğimiz durumları bizlere hatırlatın. İİBF 'li bizim kardeşimiz lütfen bunu unutmayın.
-
Evet arkadaşlar 9da etkinlik var Sn Arzu Erdem de destek olacak mümkünse bu metne etiketleyelim haberi okumasını sağlayalım
-
@gmzankr066 10 katının 1750 kişilik alımda çağrılması pek mümkün değil gibi hocam o kişi 10 katı olayını bence biraz yanlış yorumlamış olabilir. Zira 17500 kişiyi yazılı sınava almazlar zaten 70 barajın altına düşer neredeyse puanlar öyle bi durumda.
-
@i̇lanbekleyenbiri bak mesela ben foruma girmedim haberim olmadi. Ama whatsapp grubu kursak anlik haberimiz olacak ayni anda tweetleri atacagiz.
-
10 katı mı? Yok artık...Normalde de ütopik gelir ama şu durumda daha ütopik geldi.70 altına iner baraj.3-4 yıldır gündemde bu konular.Ama olursa da nasıl olur falan demem herşeye alışkınım şu süreçte.
-
Twitterda Ankara Kuşu aracılığıyla dikkat çekebiliriz
-
@duymhuyguy kardeşim katılıyorum en mantıklısı bu suanda... whatsap grubuna katılacak olanda aktif olarak destekleyecek kimseler olacagını düşünüyorum vira bismillah demenin zamanı geldi geciyor !
-
Yakın bi tanıdığım bugün aradı belediye de calisiyodu kadro gelms sınavi kazanms ilkokul seviyesindeydi dedi oturdum agladm biz bu kadr kendimizi paralarken başkaları emeksiz kazandığı zaferin havasını atiyo kpss illeti yüzünden hastalık sahibi oldm yazık bize soylicek söz bulamıyorum :((
-
@ltfye ilkokul seviyesinde olup, işçi olup şuan belediye de 6-7 bin TL kazanan akrabami gördüm bende dün. Adam bordroyu gösterdi son ay brüt 11 bin küsürdü. Bizde burada 3 bin alcaz diye ömrümüzü veriyoruz.
-
@duryy aynen öyle :(((