2018 Guy Alımı
-
@walrass06 evet iste bu konular cözülmesse varsın etkinlik yapılsin.Etkinlik yetkilileri harakete gecirmez.Bu ülkede iibf sorunu vardir.Sorun burdan kaynaklanir.Ne kadar aci bir sey 4 yil diz curur arti 3yilda kpss.Sonra git polis ol
-
@can-mavi sana yaptiklari haksizliklari anlayabiliyoruz her sene böyle insanlar cikip sinir bozuyor ama biz senden araliktan beri haber duymaktan mutlu olduk umutlandik cunku gerçekten maliyeden haber almak kolay olmuyor. Halimizi göruyorsun caresizlik umitsizlik sinir stres boyumuzu aştı lutfen seni kötü anlamda itam edenlere kizip bizi cezalandirma haber alinca yazarim demistin nolur şu zor gunlerimizde senden haber almayi bekliyoruz..
-
@paretowilfredo Hocam sizi kaç yıldır takip ediyorum dedikleriniz büyük ölçüde doğru çıkıyor ondan size sormak istiyorum KPSS öncesi guy durumu nedir nisana ramak kaldı ve hala kıpırdama yok ,hava olumsuza dönmek üzere mi ?
-
@maesteo Benim beklentim halen olumlu dostum. Bu konuda konustugum iki kisi var ikisinin de beklentisi müspet. Ama net bir plandan bahsetmediler bu durumu muğlaklaştiriyor.
-
Gerçekten süreç benimde 3 yılını aldı ve elde var sıfır yüksek puanlarla bekliyoruz ve ders çalışacak halimiz yok. En azından önümüzü görebilsek keşke. Ümitle beklemekte zor
-
Esas konuyu dağıtmak istemem ama Facebook’ta biri 10 güne kadar 1750 kişilik bi guy alımı yapılıcak ve 10 katı çağırılacak bunh söyleyen de bi bakanın müsteşarı demiş doğruluk payı var mı acaba duyan bilen var mı
-
@gmzankr066 Bu ne zman dendi hocam?
-
@gmzankr066 hangi grupta hocam
-
@maesteo az önce okudum bi grupta
-
@gmzankr066 hocam gurubun ismi neydi
-
@lamıcimiyok KPSS a grubu hocam
-
Ekran görüntüsü aldım ama paylaşamadım burda beceremedim yani
-
@gmzankr066 tamam hocam bende gördüm şimdi sağol
-
@gmzankr066 zeki diye bi arkadasin dedigini mi diyorsunuz?
-
Hepinize şunu soralım o halde: Tercihiniyap daha fazlası için ne yapabilir? Ne yapmalıdır? Üst düzey bürokrat veya siyasilerle görüşme demeyelim lütfen, buna ne yetkimiz var, ne de bir dernek, vakıf adında kimliğimiz. Sade vatandaş olarak oraya gidip, iibf mezunları adına birileriyle konuşma imkanımız yok. Hem bu olsa dahi en fazla bir kaç mv. ile sınırlı kalır. Haber yapalım yapmaya ama bunun yayılması noktasında dahi yardımcı olunmuyor. Twitter etkinliği defalarca denendi? Bunlar dışında ne yapalım, bize yöntem sunacak önerilere de açığız. Ama bunun dışında bir çok kanalı denedik, zorladık. Başkaca bir formül üretebilsek sizlere muhakkak yardımcı olmaya çalışırız.
-
Bu yazı metinlerden çıkan yazı değil. Organizasyon noktasında problemler çıkıyor. Sen, ben, o ve şunlar yazıyı gerekli yerlere atıyor ama onbinlerce iibf'li atmıyor. En fazla ulaştığımız rakam cimer etkinliği sanırım o da 5 bin düzeyinde ileti de kaldı. Sonrasında geri dönen de olmadı. Açık mektup kampanyası başlattık ondan da ses çıkmadı. Şimdi herkese soruyoruz? Ne yapalım var mı önerisi olan? Haber olayını sıklaştıralım. Sonra...
-
Gazeteye ilan verebilir miyiz geçen sene yapıldı?
-
Hükümet genelinde Maliye Bakanlığı özelinde, Sgk özelinde ve İçişleri Bakanlığı özelinde bütün odak noktası şu anda mevcut 2019 seçimleri. Bunun için daha toplumun genelini ilgilendiren durumlarla meşgul olmayı tercih ediyorlar. İibf için ilan yerine, Maliye Bakanlığı tutuyor kurumlararası Muy ilanına çıkıyor. Aynı şekilde kurum içi guy ilanına çıkılacağını bildiriyor. İibf liler buna dahi ses çıkarmıyor. Sonrasında elbette bir günah keçisi ilan ediliyor ve maalesef bu keçi dönüp dolaşıp tercihiniyap oluyor. Biz kasden hiçbir iibf dostunu sosyal mecramizdan uzaklaştırmayız eğer varsa bunun örnekleri de bundan dolayı özür dileriz.
-
BEYLER BAYANLAR SES GETİRMEK İSTİYORSAK BİRARAYA GELELİM YÜRÜYÜŞLER DÜZENLEYELİM PANKARTLAR AÇALIM GÖSTERİ VE YÜRÜYÜŞ HAKKI DİYE BİŞİ VAR BU HAKLARIMIZI KULLANALIM BUNLARI EN İYİ BİZLER BİLİYOR FAKAT NEDEN GERCEKLEŞTİRMİYORUZ
-
Günah keçisi arama niyetimiz yok. Çok şükür tüm etkinliklerde yerimizide aldık. Keşke bu konularda daha bilgili olsaydım burada arkadaşlara ben ön ayak olsaydım ama daha yeniyim ve bu işleri bilmiyorum. Sadece bunu bilir bunu söylerim ne gerekiyorsa biriniz bize yol gösterin ben şahsım adına elimden geldiğince uğraşıp yapacağım. Artık hergün düşünmekten ne psikoloji kaldı ne mutluluk! Tartismaya gerek dahi yok eger bizlerin mağduriyetini bu sekilde duyurabilecekse sizinle gunlerce tartışırım ama bunun bize faydasi yok! Suan icin bize faydali olacak tek sey sesimizi tum herkese duyurmak bunun icin ne gerekiyorsa yapmaya hazirim