2018 Guy Alımı
-
@varolistan başvurabilirsin kardeşim.bende askerdeyken başvurmuştum.sorun olmuyor.
-
Valla artık dersi fln bıraktım 3 yıldır ders çalışıyorum ilk yıl b grubuna girdm tık yok geçen yıl a grubuna girdm yine bisy yok tükendim yemin ederm.elaleme laf anlatmaktan yoruldum 2018 kpss ye de hiç niyetim yok bizi bu hale getirenlere yazıklar olsn
-
@ltfye Allah yardımcımız olsun bu tür mesajları görünce çok üzülüyorum. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız
-
@mustafa-kader amin inşallah :((
-
Bugün akşam twitterda etkinlik varmış
-
Evet mutlaka etkinliğe katılım sağlayın arkadaşlar böyle sesizce beklemek çözüm değil tarihi belli olan sınav için beklenir bizim net bir tarihimiz yok herşey belirsiz bu durumda etkinlik olduğu zaman etkinliğe katılalım diğer zamanlar içinde başka şeyler yapalım isterseniz. Sayın devlet bahçeliden randevu alalım birlik olursak mhp milletvekili arzu erdem iibf mezunlarına destek veriyor onun aracılığı ile sayın bahçeliden randevu alıp bu işi kendilerine iletebilirsek sorunumuz çözülecektir daha iyi fikri olan arkadaşlar yazsın burada illa şunu bunu yapacaz diye bişey yok en güzel kimin fikriyse onu seçip uygulayacağız ancak böyle çözüm üretebiliriz ayrışma değil birleşme vakti bu ilanın gelmesi hepimizin ortak menfaati
-
Arkadaşlar en büyük organizasyonun yönetimini yaptık. Linki buraya bırakayim. İlk gün Cimer'e ciddi anlamda metin yazıldı, ikinci gün Bimer'e yazalım dedik, Bimer iletişime kapalı olduğundan gönderilmedi. Üçüncü gün metni düzenledik kimseyi bulamadık. Burada bir haftalık organizasyon yaptık. Onlarca grubu bu işe dahil ettik. Bu suçlanma meselesini anlamış değilim ama Maliye Bakanlığının ilan açmamasının sebebi ve suçlusu olarak gösterilmek bize yapılan en büyük haksızlık olur. Birazdan linki atayım bu bize sebepsiz kızan arkadaşlarımız bu metinleri gerekli yerlere göndermişler mi birlikte görelim?
-
Hiçbir şey yapmadığımızı düşünerek bize kızan arkadaşlarımız umarım bu başlıkta yer alanlara katılım gerçekleştirmiştir.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/3568/i̇i̇bf-mezunları-i̇çin-etkinlik-ve-birlik-olma-zamanı/73?page=1 -
@antimülakat Hocam o etkinlik çok güzeldi ve ben hepsine uydum aynı zamnda benimle beraber o etkinliğe 5 kişi daha katıldı gönderdik metinleri ama ondan sonra tek bir etkinlik girişimi bile olmadı , geçen sene herşeyi yapıyorduk çok mücadele ettik bu sene neden böyle anlamıyorum.
-
Etkinlik ise yaramaz.Etkinlik yaptik diyelim ilanda geldi.Peki seneye ne olcak?Bu isler etkinlikle falan olmaz.Ust duzey bir yetkili cikip söyleyecek bakın iibf mezunu gencler yada ara sınif okuyanlar kpss A grubundan biz alım yapmiyoruz yapacaksakda ilk 200de olanlarin sansi var.Bos yere umut baglamayin bizleede zaten iibfleri kapatmayi dusunuyoruz.Ara sinifta okuyanlarda en az 3 yil issiz kalmaya raziysa okumaya devam etsinler.En sonda biz yılda 10000 polis alimi yapiyoruz veyahutta gencler polis olun.der.Olau bu en basit haliyle.Cunku iibf okumak buyuk hataydi.Bn bir eczaci bn bir mühendis bn bir veteriner bn bir avukat bn bir pilot duymadimki bizler gibi her gun ilan beklesin ders calissin.Kamu olmuuor mu direk ozele hemde en az 5000 tl ile.
-
@antimülakat bu etkinlikte siz sayesinde olmadı ki burdaki insanlar birşeyler yapalım dediler bu konuda görüş bildirdiler sonra siz metin hazırladınız ki ordada gecikmeler olmuştu. Bizim beklentimiz biz demeden sizin hadi arkadaşlar şöyle bir planımız var şöyle bir etkinlik yapalım demeniz yoksa size karşı bir eleştiri bile yapılsa hemen burdaki insanlar siiz savunmaya kalkışıyor bunun olmaması için belli aralıklarda bizimle alakalı haber, etkinlik yapmanızdır.
-
19 yasında delikanlı yıl olmus 2018 hala inatla isletme maliye iktisat kamu tercih edip bn univerite okuyorum diye meydanda hava atıyo.Güzel kardesim o isler senin bnim dusundugum gibi islemiyor.Hukuk oku bak.Orda hakim olamassan Avukat cıkiyosun.Gecen biri diyor bn idari hakim olcam.
-
O kadar umutsuz olmusuz ki 1000dguy 1000 vmy bize inandırici gelmiyo.Alismiz 200luk ilanlara.Isin ilginc yanı 400000 bin mezun alımlar az ama hala mücadele ediyoruz.Once kendimizi tebrik edelim.
-
@zenginmemur genclere neden kiziyorsunuz anlamadim? Siz nasil tecrube ettiyseniz onlarda edicektir yasayarak
-
@1umut kotü tecrubeler ornek alınmaz.Mezun sayısi erimez böyle
-
@1umut sen o genclere sunun garantisini ver bn bu süreci birakip gidiyorum buralardan.2018 kpssde p48den 80 üstü al yada daha yuksek Agustos 2018de ilan gelir Eylulde is basi yaparsin sozunu ver bn birakip gidiyorum
-
@zenginmemur ben bizi ornek alsinlar ya da iibf okusunlar demedim. Ama yapmislar artik tercihi, onlarda yasayarak anlarlar dedim. Neyse bu cok gereksiz uzayacak, iibf pismanliktir diyip konuyu bitireyim haklisiniz
-
@antimülakat dostum beni kastediyorsan ben sizi suçlu bulmadığımı yazdım ben yapılan bütün etkinliklere elimden geldiğince katılım gösteriyorum ayrıca ben ilan sizin yüzümüzden gelmedi diye bişeyde söylemedim öyle bir saçmalıkta olamaz zaten tabiki burada yapılan etkinliklere katılmayan twitir vs gibi bir Çok arkadaş var asıl suçlu hiç bir şey yapmadan elini taşın altına sokmayan onlar burada ben en başından yazdım niyetim sizi kırıp incitmek değil diğe burada herkes ilan bekliyor çaresiz o yüzden size saldırıyor bunu alınmak yerine mütevazı olup demekki milletin bizden daha fazla beklentisi var diğe düşünmelisin en azından ben böyle düşünürdüm yoksa sizinle kimsenin bi derdi olamaz kimsede sizi suçlayamaz sadece sizden biraz daha fazla beklentisi olur tekrar söylüyorum amacım sizi kırıp üzmek değil yanlış anlamayın
-
Bu süreç bizim sadece zamanımızı yıllarımızı çalmıyor sağlığımızı da kaybettik kpss a çalışıp psikolojisi normal olan biri yok kpss çalış puanı alabilcem mi diye düşün puanı al ilan gelcek mi ilan gelir ili tutturacam mı ili tuttur sınavı yapcam mı sınavı yap mülakatı geçcem mi 4 aşamalı zor bir yol bu süreçte parasız işsiz ve akraba baskısıyla bunları yapabilmekte işin zorluğunun bi parçası.Allah herkese yardım etsin
-
Hepinize merhaba dostlar. Bir kaç şey söyleyeyim istiyorum ben de. Her şeyden evvel tek bir hususa yanıt verecegim geri kalan konularda da fikir beyan edecegim. Gectigimiz etkinlik surecinde bir seyler yapanlarin onunu tikamak gibi bir itham gelmis, bunu kesin bir dille reddediyorum. Bugune dek iyi niyetle ve herkesin hayrina is yapan herkese en onde destek oldum, kimseye boyle bir engellemede bulunmadim. Forumdan attigimiz arkadasi atmamda iki temel gerekce vardir. Ilki surekli olarak saygisiz bir üslup kullanmasi, ikincisi ise 3 hesapla algi olusturmak adina art niyetli hareket ediyoe olmasi. Bunlarin disinda kendisi ile sahsi bir problemim yoktur olamaz. Keza bugune dek forumda bana sahsen hakaret etmis ama hala aramizda olan arkadaslar da vardir. Cunku burasi herkesin platformu. Sahsim icin nefsani kararlardan azami olarak kacinirim.
Etkinlik ve on ayak olma meselesine gelince, su an bir haber metni hazirliyorum yeniden. Bunu zaten belli araliklarla yapmisimdir, ana site sayfasina gider ismimin uzerine tiklarsaniz yazdigim haberleri gorebilirsiniz, bu hususlarda en cok haber yapan metin olusturanlardan biriyim saniyorum. Ikinci olarak sosyal medyada surekli olarak bu konularda calisma yapiyorum hesabimi takip edip haberdar olabilirsiniz.
Gectigimiz etkinlikte haber metninin gecikmesinde sorun yukarda bahsi gecen arkadasin tavirlari neticesinde vuku bulmustur. Sonrasinda biz organize etmeye calistik elimizden geldigince. Ozellikle bimer ve cimer ayaginda tatmin edici bir katilim da oldu. Burada kimim arz kimin talep oldugu onemli degildir. Bir sekilde bunlari gormezden gelmek kusurabakmayin ama haksizliktir.
Var olan ciddi bir haksizlik var alimlar konusunda. Emeginizin karsiligini alamayisiniz var. Ve sizinle ic ice olan kisiler olarak bu haksizligin surekli bize yonelmesi inanin ki bizi cok yipratiyor. Bu noktada itham edici dilden uzaklasmaniz hepimiz icin daha guzel muhabbet kanali kuracaktir. Biz bugune dek elestiriyi de anlayisla karsiladik, fikirleri de saygi ile dinledik. Ancak incitici tavirlar oldukca bu ozellikle sahsimi ziyadesiyle orseliyor. Sizden ricam sadece bu noktada olur.
Haber metni ile ben rutin hareketliligimi surdurecegim. Bunu sosyal medyada da elimizden geldigince dile getirecegiz. Sizler de destek oldugunuz takdirde bu yapilabilir durumda zaten her an.
Buyuk bir etkinlik icin saniyorum gerekli zemin halen yok. Bunun sebebini anlamakta gucluk cekiyorum ancak kim kendi hakki icin fazlasini yapmaktan nicin geri durur ki? Buna da yapabilecek bir seyimiz varsa onerilerinize acigiz dostlar.