2018 Guy Alımı
-
Bugün de yok
-
@hasansss hayır ancak burada yalnızca eleştirdiği için kimse atılmaz. Mutlaka fazlası vardır. Diğer taraftan kurum içi ihtimali yok bunu daha önce bu başlıkta veya başka başlıkta belirtti arkadaşlarımız. İlan kpss öncesi gelecwk deniyor bu hafta içinde tekrar araştıracağız. Ancak sosyal medya etkinliği ile olası bir gelecek ilanı nasıl etkileriz (olumlu-olumsuz) bilmiyorum.
-
@zenginmemur onu duyurduktan sonra 30 gün civarı bekledik diye hatırlıyorum.
-
@aliveli ilanı değil de Bakanın açıklama yapmasını sağlayabiliriz. Çıkıp dese alım yapmayacağız yeminle sevinirim en azından belirsizlik kalktı diye.. Durum o kadar vahim
-
@i̇lanbekleyenbiri bu saatten sonra böyle bir açıklama olmamalı. Hiç bir makul sebebi yok .
-
@aliveli araştırmadınız bizimle paylaşmadınız tarzda birşey demiyorum. İlk önce şu konuda anlaşalım bizim derdimiz sesimizi duyuracak mağdur olduğumuzu tükendiğimizi psikolojik olarak bittiğimizi ne zorluklar çektiğimizi kısaca halimizi ilan beklediğimizi anlatacak haykıracak gündem oluşturacak etkinlikler yapalım.
-
Düştüğümüz belirsiz durumu anlatalım
Kpssden yüksek puan alıp 10 aydır beklediğimizi anlatalım
2017 Kpss ile Maliye Bakanlığının alım yapmadığını anlatalım
En son GUY alımının Bakanın dediği gibi yeni yapılmadığını 2015-16 puanlarla alındığını anlatalım
2016ya kadar her yıl nerdeyse 2 Guy ve diğer kurum sınavlarının geldiğini anlatalım
Tüm bakanlıkların alım yaptığını Maliye Bakanlığının uyuduğunu anlatalım
Sınava yüzbinlerce mezunun girdiğini alım sayısının 1000 bile olmadığını anlatalım
KPSS Adan 100 alsak da Kurum+mülakatla atandığımızı anlatalım
Şimdi ilan gelse 10-11 ay sonra işe başlayacağımızı anlatalım
KPSS Adan 86 ve altındakilerin henüz hiçbir kurum sınavına giremediğini anlatalım... -
@kaimoğlan Gargamelin kedisi değil miydi o Arkadaşım sonuç odaklı bir şey yazmamışsın. Yaygaracı insanlar gibi konuşmuşsun. Twitter etkiliği yapıldı 2 3 teda tt oldu. Cimer Bimer mailleri atıldı. Sırada ne yapılacaksa onu söyle. Sanki bu ilanlar için bir buton var bir de onu koruyan cam ve camı kırmak için bir şeyler yapmalıyız diye bağırıyon. Öyle bir buton varsa söyle nasıl ulaşacağımızı ulaşalım ama gerçekler böyle değil. Sen sanıyon mu ki bakanın guy bekleyenlerden haberi yok. Tabi ki var ve ilan getireceklerse en geç ne zaman getiririz diye uğraşıyorlar ki getirecekler ancak ben etkinliklerle geleceğine inanmıyorum ama elinde varsa bir çözümünüz yardım ederim. Ayrıca yardım edebilecek insanları da hedef almayın sayfa yöneticileri gibi. Geçmişe giderseniz uğraştıklarını görürsünüz ki böyle bir zorunlulukları yok. Beklenilecek süreyi geçtik demişsin o süre neye göre. Ben sana yazım son 5 alımın arasındaki zaman farklarını 12 ay 4,5 ay+6,5 ay (aynı kpss puanı ile) 18,5 ay bizde 10. aydayız..
-
@i̇lanbekleyenbiri buna katılıyorum işte. Bakanı konuşturmanın yoluna bakılmalı. Harbi alım yapmayacaz dese sevineceğiz
-
@i̇lanbekleyenbiri Geçti o devirler derse ne yapmak lazım
-
Bir şeyler yapalım ama ne yapalım sınav olalı 1 yıl olacak neredeyse şaka gibi mod düşürmeyeyim diyorum ama sonuç ortada
-
@aliveli yok hocam twitleri bile var bakanin 10 gun icinde 1 nisanda ilan gelmisti
-
Bu sene guy ilanı Kdv tasarısından dolayı kdv iadelerine gerekli personel ihtitacıbdan dolayi bnce sekteye ugradi.Gecen yil bile duyumlar vardi.Bu yil guy icin kimse bir sey yazmiyo.Maliyede planlar degismis olabilir.Dguy vmy guy bu ucluden ikisi temmyzdan once gelmesse A grubunda artik ilk 200e giremedikten sonra bi anlami kalmiyo
-
@pareto_wilfredo hocam artik birseyler söyle de umutlanalim guy için
-
Milletin uyandığını görmek güzel çünkü bur süredir acayip sessizdi buralar çıt çıkmıyordu arkadaşlar biz gecenyıl ilanı getirdik ama yapmadığımız kalmadı mektuptan tutunda gazeteye ilana kadar herşey yapıldı bu yıl ise hiçbirşey yapılmadı millet sessizce bekledi ve durum ortada hala belirsiz net bişey yok ben burada @Antimülakat ve @paretowilfredo suç bulmuyorum ama kızıyorum bi sürü yapılacaklar listesi yazmıştınız şöyle yapılacak böyle yapılacak şunu yapacağız bunu yapacaz 'ne oldu soruyorum 'ne olduda ? Dediklerinizin hiçbirini yapmadınız İİBF mezunlarının bir tek dostu bu site ve sizler kaldınız sakın beni yanlış anlamayın dostlar niyetim sizi kırıp incitmek değil elbette benim tepkim sadece gelmeyen bu ilana ve ilanın gelmesi için gerekli çabanın gösterilmemesine dostlar sizden isteğimiz bir an önce daha önceki açıkladığınız yol haritası yani yapılacaklar listesini bir an önce hayata geçirmeniz çünkü sizde sessiz kalırsanız zaten kolu kanadı kırık olan İİBF bu kez çöker hadi kalın selâmetle...
-
Bence bir gelisme bir umud olsaydi söylentiler olurdu gidişat iyi değil konuyu siyasete getirmek istemiyorum ama izah edecek başka söz yok gerçekler siyasi rantin ön plana çıktığını ve alimlarin seçim döneminde olduğunu gösteriyor
geçen sene haddinden fazla etkinlik yapıldı gazeteye ilan verildi meclise gidip görüşüldu bakani canlı yayinyinda yakalayıp soru sordular ve en sonunda raferandum sayesindr ilan gelmişti ve bu seneye bakıyorum ne secim var nede etkinlik kusura bakmayın ama kusuru kendimizde arayalim aglamayan bebeğe bile süt vermezler -
Bende karamsar olmamak istiyorum ama bu sene gerçekten duyum bile yok ilanlar geliceksede kpss sonrası olma ihtimali aklıma gelmeye başladı 2 ay sonra ramazan var zaten bari öncesinde gelse
-
Gecen senede kpss den 1 hafta oncesinde guy sinavini yaptılar bu senede öyle olur diye korkuyorum
-
@monetarist ben ona razıyım hocam hiç olmamasindan korkuyorum
-
@memoli0202 aynen oda ihtimal:/