2018 Guy Alımı
-
Sessizlik ve belirsizlikten bıkmadınız mı ? ben bıktım! sesi duyulmayanlar kulak ardı edilenler olmaktan bıktım. malumlar.nette her gün her gün öğretmen,sağlıkçı ataması yapılmıyor haberlerini görmekten bıktım! Beklenilecek süreleri fazlasıyla geçtik artık SAĞLAM bir ses duyurma, bir etkinlik yapmaktan başka seçeneğimiz yok. Çünkü kpss geldi gelecek! Forumu idare eden ve söz sahibi olan arkadaşlarım bu sene 80-85 puan alan adamın tek bir sınav görememesini anlatacak bir babayiğit; bunu dinleyecek adil bir idareci bulabilecek bir kişi yok mu?
-
@kaimoğlan hocam herkes vakti geldi artık bir ilan gelir gözüyle bakıyor o yüzden bence herkes beklemede
-
Arkadaşlar 2017 basım yasin çobanın guy kitabını kitapçıda gördüm uygun bir fiyata aldım sizce kitap nasıl görünce almak istedim ilan felan yok ama
-
@kaimoğlan GazMan
-
Gecen yıl bu zamanlar Sayın Naci Ağbal twitterdan duyurmustu 2000 Gelir uzman yardımcısı alımı yapcağiz diye
-
@duymhuyguy ciddiyeti bu şekilde savuşturmaya çalışan yol arkadaşlarım olduğu için epey zorlanıyoruz zaten. Hastalıksınız bu ülkede her alanda. Sen şu spor sayfalarında her gönderinin altına 'ÇÖP' yazan adamsın demi? bildim seni azman
-
@paretowilfredo @Antimülakat böyle giderse burada bir kaç zamana kimse kalmayacak ne etkinlik yaptınız nede yapana yol açtınız kaç ay oldu kaç. Ne ilan geldi ne birşey biz hiçbirşey yapmadık yapamadık yeri geldi yapmaya çalışanlar oldu onları bile küstürdüler yine sustunuz yine birşeyler yapmadınız evet yapmak zorunda değildiniz ama bari yapmaya çalışanlara birşey yapmasaydınız. Dönünde bakın kaç kişi buralara küsüp gitti kaç kişi artık buraya uğramaz oldu. Aylardan nisan oldu. Benim diyeceklerim bu kaar isterseniz benide engelleyin.
-
@hasansss Adamlarla konunun ne alakası var.İlan çıktı da onlar mı engelledi anlamadım
-
Facede gruplarda twitter etkinlikleri yine konuşulmaya başlandı.. arkadaşlar lütfen katılım gösterelim baskı oluşturmayınca adamlar hiç umursamaz oldu ilan falan gelmeden kpssye gircez bu gidişle
-
@hasansss özür dilerim hocam ama biz ne yaptık? Kimi engelldik burda insanlara küfür edenler ve dalga geçenler hariç kimseyi engellemedik.
-
@hasansss hocam memurlar kurum içine kadro verilmedi diye haber yaparken bu platform twitterdan dümdüz kaydı daha ne yapsınlar sence?
-
@aliveli milli irade diye bir arkadaş vardı burda insanları değişik bir üslüpla ateşlemeye çalısıyordu sonra arkadaş engellendi küfür yoktu ama pareto hakkında doğru olmadığı savunulan eleştirilerde bulundu sonra kendisi yasaklandı. Arkadaşın üslubunu bende beğenmiyordum ama insanları bir şey yapmaya yitiyordu kendi çapında.
-
@mustafa-kader yazdıklarımda sadece sitem var ilan gelir gelmez lütfen daha dikkatli okursan sevinirim
-
@aliveli milli irade ve bir kaç arkadaş vardı en azından bizim gibi uğraş gösteriyorlardı çaba sarfediyorlardı. Anket vs uğraştılar sonrasında @Antimülakat arkadaş geldi olaya el attı sonrasında ne oldu? Milli irade gitti ve onun gibi niceleri
-
@hgrotius beni x site y site ilgilendirmiyor ben burada olan biriyim. Fakettiysen reklam vs karşılaştırma yapmadım. Burada birseyler yapıcaksak hepimiz için biz çapa sarfedip birşeyler gelecekse burada ben dahil tüm bekleyenlerin yararına.
-
Burda admin ben değilim. Büyük bir takipçi kitlemde yok admin olan arkadaşlar bunu yapalım der bende hertürlü olaya dahil olurum geçmişte yaptığımız gibi yüzlerce twit onlarca mektup atarım. Ee burda admin arkadaşlar birşeyleri organize etmiyor ve bende bunu dile getiriyorsam bu suçmu hedef göstermek mi sorarım size
-
Evet arkadaşlar artıık birşeyler yapma zamanı gelmedi mi ? 2017 KPSS A 15 kişilik alımlar için mi yapıldı ? Çok değil 2-3 yıl önce 85-86 alan birisi şimdiye kadar 5-6 kurum sınavına girmişti. 2017den o puanları alanlar ise 10 aydır belirsiz bir şekilde bekliyor. Neden kimse ses çıkarmıyor bu sessizlik fazla değil mi ? Geçen seneki arkadaşlara acırdım biz daha vahim durumdayız.. Bakan hala acıklama yapmadı. İnsanı puan aldığına pişman ediyorlar buna sebep olanlara yazıklar olsun..
-
@mustafa-kader dpb de ilan yayınlanmadan burda yayınlandı kaç sefer bu olay burdakilerde bence bu adamların eli kolu uzun bazı yerlerden gerçekten duyum alacak ya da bilgi verecek kapasitedeler diye düşünce uyandırıyor böyle olunca ve ayrıyeten admin olınca bu insanlar burdakiler bir şey bekliyor bu gayet normal değil mi? Bende şahsen gerekirse adminlerden sürekli guy haberi ve ya başka bir ilan haberi görmek istiyorum.
-
Burada bir kitle var ve yanlışı dile getirdiğinde hemen savunmaya geçen bir mekanizmaya sahipler. Arkadaşlar hepimiz insanız herkes hata yapar bende çok hata yapıyorum yeri geldi burada tutarsızca konuştum bunu kabul ediyorum. Şimdide size diyorum ki burası bir forum ve buranın yöneticileri varsa 10 aydır 80-85 puan alan insanlar sınava dahi giremiyor ve buna ses çıkartacak bir oluşuma girilmiyorsa veya girilmeye çalışıpda yarıda kalıyorsa burada hata vardır. Bu hatayı dile getiriyorum ve bu size göre yanlışsa savunulacak tarafı varsa dahada birşey konuşmaya gerek yok
-
Buradaki adminler yöneticiler yetkililer nerede ya birşeyler yapsak nasıl olur ? 2017 KPSS boşuna yapılmış olacak yoksa.. Geçen sene yapılan etkinlikler neden yapılmıyor.. Birileri öncülük etse etkinlik düzenlesek ??