2018 Guy Alımı
-
Geçen sene tanınmış kitlesi olan kişiler önayak oluyordu bu sene forum dahil kimse kılını kıpırdatmıyor @hasansss dediklerine katılıyorum.
-
Arkadaslar e devletten hepimiz maliye bakanligindan randevu talem edelim talep ne kadar çok olursa o kadar çok dikkat çekerix zaten randevumuz kabul edilmeyecek en azından yasadigimizin farkina varsindar eger ki randevunuz kabul edilirse bu bizim için daha iyi fırsat olur
-
@monetarist Geçen sene refandum faktörü vardı onu unutmayalım .Mayısta olmazsa ben KPSS önce olacağını düşünmüyorum yüzden benim için Nisan ayı kritik.
-
Arkadaşlar nisan ayında gelmesi için baskı yapalım eğer nisan ayında ilan gelmezse kpss sonrasına kalacağını düşünüyorum
-
Arkadaşlar e devletten randevu etkinliğine ne diyorsunuz kabul ederseniz eger randevu aciklama kısmınada ortak bir metin yazariz en azindan birsey yapmış oluruz
-
KDV kanunu değişikliği var nisanda da VUK değişikliği yapacaz demişti bakan. Bunlar varken ilana filan çıkmaaz bu kurum. İkinci neden de seçim yok. Seçime yatırım olsun diye KPSS sonrasına kalacak bence.
-
@memoli0202 randevuyu kimden isteyelim hocam?
-
Alımların hepsi KPSS sonrasına kalmaz bence. Zaten süreç çok uzun neden hızlı olmak yerine iyice bekliyolar anlayamıyorum..
BİMERe CİMERe mektup etkinliği oldu geri dönüş yaptılar bilmemne sitesini takip edin 1 ay önce belli olur gibisinden saçma sapan cevaplar verildi sanki biz bunları bilmiyoruz.. -
@burcuburcu Maliye bakanimizdan hocam
-
Sizi bilmiyorum ama ben artık usandım hergün boşyere derse bakmaktan boşa kürek çekmekten yoruldum ya adam akıllı birlik oluruz yada herkes kaderine razı olsun... İnşallah bu söylediklerimiz birilerine ulaşır bir çözüm bulunur yoksa herkese geçmiş olsun
-
@memoli0202 hocam çok sert biri deniyor kendisi için benim önerim sn Başbakandan randevu talep edelim.
-
@burcuburcu hocam bakaninizin kişiliği bence bizim uslubumuza bağlı bence basbakanimiza gonderelim diğer bakanlarimiza gonderelim Maliye bakanimizada gonderelim artik artik duyum degil projeler yazalim su sayfaya ve uygulayalim
-
@memoli0202 diğer arkadaşlar lütfen siz de fikir belirtin.
-
@duymhuyguy o sonuç vermiyor bu sonuç vermiyor diye diye sindirilmeye alıştık zaten. Kimseye bir şey söylediğim yok akıl birliği edelim çözüm üretelim diyorum. geçen sene ilandan önceki etkinliklerin ses getirmediğini kim söyleyebilir? En azından gündemde kalsak birisi çıkıp bakanı gördüğü yerde sorabiliyor değil mi? yahu şimdi bu platformda dahi konuşulmuyor buna isyan etmeyelim mi? Kabul edelim kadro ihdası haberleri gazımızı aldı.
-
@kaimoğlan Eminim bu platformda herkes şu platformda bile konuşulmuyor oluşundan günlerdir rahatsız. Aynı şeyleri yaşıyoruz arkadaşlar aynı şeyleri hissediyoruz. Hareketlenme en çok bu sene şartken üstelik.
Bakınız bırakın seneleri günler geçtikçe bile insan aynı şeylere çalışmaktan bıkıyor. Belli bir eşiği geçtikten sonra kim performansından memnun kalıyor? Aksine gerileme bile gözlemleyebiliyoruz ve bu sene olabilecek performans düşüklüğü 2018 kpss ile birlikte; (2017 sıralama- 2018 puan) isyanını getirecektir göreceksiniz. Siz şimdi kalkmış buna yaygara diyorsunuz. Doğrudur arkadaşım hakkımı alamıyorum ve öğretmen ve hemşireler gibi basıyorum yaygarayı! -
Arkadaşlar merhaba benim bi sorum olacaktı. Ben Ağustos'ta tecilimi bozdurup askere gitmeyi düşünüyorum. Artık beklemekten sıkıldım bari beklerken askerliğimi aradan çıkarayım diyorum. Merak ettiğim ben askerdeyken ilan gelirse başvurabilir miyim ? Herhangi bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım ?
-
İlanların KPSS sonrasına kalması demek 2017 KPSSyi yok saymak demektir. İlan bekleyen nerdeyse 10.000 kişi var bunları nasıl görmezden gelirler.. O zaman yapma 2017 KPSS A'yı çıkıp açıklama yapmak çok mu zor ya
-
Evet gerçekten nisanda ilan gelmezse bencede kpss sonrasına kalıcak belkide iki senenin puanlarını kullandirtmayi düşünüyorlar inşallah böyle birşey olmaz
-
@kaimoğlan Çözüm önerisi istiyorsan da ekleyeyim yol arkadaşım!
O kadar insanız buyurun her şehirden 5-10-15 arkadaşımı vergi dairelerinde sebepsiz yere oturmaya soran olursa hakkımız olanı almaya geldik demeye davet ediyorum. 81 ilde de. Belki ses bu sefer tabandan hareket edilerek duyurulur.
Dur okuyucu içinden hadi canım sen de yok şeeeey! dediğini duyuyorum. Ama inanın bu iç sesi yıllardır bizi köhneleştirdi. Yapmıyorsan bile saygı duy. Buyurun arkadaşlar artık bir şeyler yapalım. 10 arkadaş 10 daire başkanıyla sorunu görüşse belki bir yerlere iletilir ya da ne bileyim buyurun kafa yoralım. -
@duymhuyguy Çözüm önerisi istiyorsan da ekleyeyim yol arkadaşım!
O kadar insanız buyurun her şehirden 5-10-15 arkadaşımı vergi dairelerinde sebepsiz yere oturmaya soran olursa hakkımız olanı almaya geldik demeye davet ediyorum. 81 ilde de. Belki ses bu sefer tabandan hareket edilerek duyurulur.
Dur okuyucu içinden hadi canım sen de yok şeeeey! dediğini duyuyorum. Ama inanın bu iç sesi yıllardır bizi köhneleştirdi. Yapmıyorsan bile saygı duy. Buyurun arkadaşlar artık bir şeyler yapalım. 10 arkadaş 10 daire başkanıyla sorunu görüşse belki bir yerlere iletilir ya da ne bileyim buyurun kafa yoralım.