2018 Guy Alımı
-
@oean bı grupta arkadaşin biri yazmış bende aktarayim dedim
-
@iktisatcikiz gruptan falan mı okudunuz hocam?
-
@guyhanım evet hocam orda dedi arkadaş
-
@iktisatcikiz baktım göremedim başka yorum yapan olmuş mu peki gerçeklik payı varmıdır sizce
-
@oean bilmiyorum valla hocam daha önce de böyle sohbetler oldu boş çıktı ama artık vakti geldiği için ihtimal var
-
@iktisatcikiz teşekkür ederim inşallah doğru çıkar
-
Şu Nisan ayı çok kritik özellikle de ilk haftası.Bunca zaman sabretmişken biraz daha sabır göstermek gerekiyor.
-
Risk kontrol hakkında haberler daha çok konuşulmaya başlandı.
-
Hayat durdu sanki hiçbişey ilerlemiyor ülkede
-
hayat, iş sahibi olmayan ve iş sahibi olmak isteyen, gece gündüz ders çalışan özellikle gençler ve insanlar için durmuş gibi.....işi gücü olan insanlar için hayat devam ediyor ümitsiz de olsa
-
Sayın Naci Ağbal tweetterdan kandil mesajı yayınlamış.İletinin altına sınav beklentilerimizi dile getirelim.Mutlaka okur diye düşünüyorum.Ayrıca kurum içi sınav isteyenler çok sayıda tweet atmışlar.
-
Sayın bakan konuşmuş galiba guyla alakalı bir şey söylemedi mi izleyen var mı acaba
-
Facede biri paylaşmış.
Bakan önümüzdeki dönemde 1000 Guy 1000 Vmy alacaz demiş -
@i̇lanbekleyenbiri dguy demiş diyolar sanki
-
Bir umut gelip bakıyorum sonrası gene hezeyan
-
yeni personel dedi. 1000 VMY 1000 DGUY ama önümüzdeki dönem diye bir cümle kullandı tarih filan demedi ucu çok açık bunun.
-
@meç 1000 vergi mufettişi,1000 de gelir uzman yardımcısı alınacak mecliste konuştu naci agbal
-
@bonus önümüzdeki dönem harbi çok muallak yakın bir zamanda olsa önümüzdeki dönem demezdi sanki ilana çıkmaları kpss sonrasına kalır gibi
-
@meç bende öyle yorumladım önümüzdeki dönem yılın ikinci yarısı olur o da kpss sonrası o da demektir ki seçimlere malzeme olarak kullanacaklar
-
BU ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEME ACIKLIK GETİREYDİ BAŞLARDI ŞİMDİDEN ASILMAYA YİNE SÜRÜNCEMEDE KALDIK SANIRIM