2018 Guy Alımı
-
Hiçbir netlik yok yine neden açık konuşmak yerine ucu açık kelimeler kullanıyorlar?
Alımlar KPSS ile yapılıyorsa önümüzdeki dönem yerine 'Kpss öncesi-sonrası' neden diyemiyor..
Bana kalırsa 2024 de önümüzdeki döneme giriyor..
Bakanın her dediğini yorumluyoruz net birşey yok -
Konu ile alakalı haberimiz dostlar.
-
2018 kpss iibf için hayati önem arz etmeye başladı bu alımları kaçırmamak lazım
-
Ayrıca dostlar bugün ortaya çıkan kurum içi yükselme 4500 kadro meselesine dair bir yazı hazırlıyoruz. Bu haber sizin için önemli çünkü birileri şark oyunları ile sizin hakkınız olan kadroları kotarmaya çalışıyor. Haberi yayarsanız bu oyuna karşı bir hamle olacaktır.
-
@paretowilfredo hocam bugünkü açıklamadan ne anlamamız gerekiyor siz tecrübelisiniz. Önümüzdeki dönem ne demek
-
@paretowilfredo Hocam bu alımlar ne zman ,ne anlamalıyız bu açıklamalardan
-
Diğer başlıkta yorum yaptım dostlar buna dair. Haftaya daha detaylı bakmaya çalışacağımı söyledim hatta.
-
Ya varya düşünmeyim diyorum ama biri sorunca veya tekrar görünce üzüntüm ve sinirim katlanıyor. 10 ay geçti ya 10 ay. Allah kitap aşkına bir netlik bir haber düzgün bir açıklama neden yapılmaz. Yazık ya iki senedir evdeyim yazık.
-
@paretowilfredo Guy arada mı kaynadı şimdi
-
Dostlar Kurum içi ile alakalı yaptığımız habere hassasiyet göstermenizi rica ediyorum. Önce eldeki kadroları koruyalım başkalarına kolayca hakkınızın teslimini engelleyelim.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/3739/gelir-uzman-yardımcılığı-nda-kurum-i̇çi-yükselme-oyunu
-
@paretowilfredo Hocam hassasiyet derken ne yapmamızı tavsiye edersiniz?
-
Önümüzdeki dönem demesi herşeyi iyice belirsiz yaptı hangi önümüzdeki dönem 2018 kpss sonrasını 2019 secim dönemi öncesimi nisanın ilk haftasıda yalan oldu sanki
-
@mustafa-kader Sosyal medyada paylaşın dostum. Onlar her mecrada bunun propagandasını yapıyor. Sizler de aksi sada verin bu kulis çalışmalarına.
-
Bana kpss sonrası gibi gelmeye başladı çok korkmaya başladım çünkü hiç netlik yok
-
Bakan'ın kpss'yi baz alıp dönem ayıracağını sanmıyorum.Önümüzdeki dönemden kastı kpss sonrası değildir diye düşünüyorum.Geçen sene alım yapacağız dedi akabinde ilan geldi.Burada durum farklı da olsa önümüzdeki dönemden yakın bir zamanı kastetmiş olabilir.Belki de Nisan ayını kastetmiştir bilemeyiz yine belirsizlik malesef.Zaten bu sınav Mayıs'ta olmazsa benim için olay biter 2018 kpss'yi gündeme alırım.Nisan çok kritik geçecek
-
Bakan surekli ayni seyleri tekrarliyor. Risk analiz icin 2000 kisi alacagiz 1000 dguy 1000 vmy. Bunu zaten daha once duymustuk. Ancak Aralik ayinda ilk etapta 1000 kisilik alim yapacagiz dedi. 2000 ihdasi bir anda almaycak buyuk ihtimal kpss oncesi 1000 kisilik dguy vmy. Ayrica risk analiz 2019 ocak ayinda faaliyete baslayacak ve bu 1000 kisilik ilk etap alimi araliga kadar is basi yapmasi saglanacaktir. Diger maddelerin cogu 1 ocak 2019 da yururluge girerken kadro ihdasi yayimlandigi tarihte yururluge giriyor. Bu yuzden Nisan ayi ilana cikacaklardir.
-
Bakanın önümüzdeki dönem dediği vmy ve dguy.Guy ise 2 hafta içinde gelmezse daha da gelmez bence kpss sonrasını bekleriz
-
@duymhuyguy hocam Nisan da alıma çıksa söylerdi bugün hiç birşey demiyor ki önümüzdeki dönem dediği Nisan olamaz bence
-
@walrass06 benim öngörüm nisan ve 2017 kpss puanı ile alacak olmasa bu kadar dillendirmezdi.
-
Bi açıklama yapıyorlar asla net değil.. her seferinde her birimiz kendimizce yorumluyoruz sonra hiç biriminizim yorumu tutmuyor bambaşka bişey oluyor