2018 Guy Alımı
-
@duymhuyguy kurum içi sınav mı kabul edilmemiş yoksa bize yönelik yapılan kadro ihdası mı ?
-
@duymhuyguy bu vekil neyin derdinde ? Sürekli bi sözde kurumiçi uzmanlık sevdası !!! zaten bu kurumiçi uzmanlık saçmalığını hep aynı vekiller dile getiriyor.madem o kadar istiyorlar uzman olmak bassın gitsin herkes gibi KPSS-A'ya çalışsınlar !! dışarda bu kadar adam aç,işsiz dolanıyor
-
@bonus yok. Kanuna ek olarak kurum ici gelir uzmanligi eklensin talebi vermis komisyona ancak kabul edilmedi. Bakan Agbal destekliyorum fakat tasari genel kurula gidene kadar tartisacaz demis. Oyalamis bir nevi. Bence secimde getirecekler onlara bu kanunu, bu sozun altinda kalamaz er gec gelecek kurumici sinav fakat guy gelmeden kurum ici gelmez ben onu sezdim.
-
@duymhuyguy benim anladığımda seçim dönemine saklanıyor. Şimdi çıksa bile sınav anca sonbaharda olur.
-
Arkadaşlar bu guy ne zaman gelicek ya ? Nisan da mi olucak ilan acaba gene
-
@monetarist Bu soruya bakan bile cevap veremez.
-
@monetarist guy diye bir mesleği unutmamışlarsa yaparlar ama bana unuttular gibi geliyor
-
Ramazandan sonraya kalırmı acaba ? Belirsizlik devam ediyor
-
@monetarist kendi yorumum ramazandan sonraya kalırsa KPSS den de sonraya kalacağı Hocam. Acaba iki KPSS ile mi alım yapmayı düşünüyorlar?
Bilen arkadaşlarıma sormak istiyorum. Guy tarihinde hiç tek KPSS ile alım yapıldığı oldu mu? -
@mbguy kpss sonrasına kalır mı bilmiyorum ama ne üzerine konuşulsa, her şeye "kpss sonrası" denilmeye başlandı. Kpss'den sonra maliye alım patlaması mı yapacak her ay sınav mı yapacak nasıl bir öngörü ile bunu söylüyorlar buna anlam veremedim. Mhuy, muy, guy, duy, dguy, vmy.... hepsine herkes kpss sonrası demeye başladı. Şu ana kadar gelmedi evet ama bi bakalım nisana kadar, nisan sonuna kadar, neler olacak göreceğiz... belki de haklı çıkarlar bilmiyorum ama her şeyin kpss sonrasına da kalması bana afaki geliyor açıkçası. En azından 1, 2 tanesi kpss öncesi olacaktır diye tahmin ediyorum. Bunu kimseyi hedef alaral ya da eleştirmek için de yazmadım. Bunu da belirtmiş olayım. Herkes gergin haliyle, bazen gereksiz alınmalar olabiliyor. Kendi düşüncemi yazmak istedim. Hayırlı cumalar.
-
@mbguy bu iki Kpss olayını ben de düşündüm. Ama hiçbir zaman Kpssden sonra gelmediği olmadı. 2016 Kpssnin geçerliliğini 1 yıla düşürmenin cezasını umarım biz çekmeyiz..
-
Geçen senede Nisan başı gibi geldi hemen KPSS sonrasına kaldı diye düşünmemek gerek bence boş geçmeyecek.
-
@füreya Bu sene kpss öncesi bir alım olacağı fazlasıyla muhtemel ne olur - kaç kişilik olur sanırım bunu sadece ilanla beraber bunu bilebileceğiz. Ama dediğiniz " kpss sonrası gelecek asıl ilanlar" kısmı fazlasıyla aşikar. Malum 2019 seçim dönemi.. Bakan beye en yakın isimlerden birisinin açık ve net söylemidir "2018 kpss den alabildiğiniz kadar yüksek puan almaya bakın.."
-
sınavdan önce guyda dguyda vmy gelecektir ve bu alımlar sınavdan sonrada devamı gelecektir kimseyi mağdur etmezler beklentim odur asıl mesele kurum sınavına hazırlıklı olmaktır
-
Ben de mutlaka KPSS öncesi guy gelicene inanıyorum ha az ha çok ama mutlaka diyorum (tahmin )
-
Arkadaşlar konuyla alakasız ama bu sene ösymnin düzenledigi sınavlara yeni çipli kimliklerle mi girmek zorundayız ? Bilgisi olan var mı?
-
@maliyeci123 eski kimlikler 2020 ye kadar gecerli o yuzden boyle bi karar alinamaz ve suanda yok
-
@maliyeci123 ben en son e yds'ye girerken eski kimlikle girdim. İtiraz eden olmadı.
-
Arkadaslar nisan 20 sine kadar bir ilan gelecek. Guy son yillarda tek seferde alima cikiyor ama bu onemli degil cunku ortalama 2000 alim yapiyor her sene,kac alim geldigine degil toplam alim sayisina bakin. O yuzden telasa gerek yok yipratmayin kendinizi. Ayrica mart sonuna kadar dguy ve vmy de meclisten gecmis olacak kanatimce o ilanlardan biri de nisanda gelecek.
-
@duymhuyguy şimdi az alalım seçimden önce çok alırız mantığıyla düşünmezler inşallah. Bende ortalama olarak düşünüyorum o yüzden 1500 2000 kişi bekliyorum