2018 Guy Alımı
-
-
@duymhuyguy 2016 yı bulabildiniz mi hocam
-
@walrass06 hocam pardon 2016 da guy olmadı zaten 2015 kasım varsa çok iyi olur
-
2017 guy soruları Facebook kpss a grubunda var arkadaşlar
-
Arkadaşlar martin ortası geldi yok mu bir duyum ?
-
Arkadaslar gozumuz aydin diyelimmi risk analiz merkezi icin 2000 kisilik istihtam mujdesi
-
@rul0kat explorer gibisin
-
@duymhuyguy iyi birseymi soyledin kotu birsey mi anlamadim
-
@duymhuyguy Ahahhaha Valla sesli güldüm iş yerinde
-
Geçen seneki ilandan önce ilan gelmeyecek gibi bir his oluşmuş muydu geçen seneki arkadaşlarda? Bende yavastan acaba bu sene gelmeyecek mi bu sene diye bir duygu belirmeye başladı
-
@rul0kat bu haber ne anlama geliyo acaba tek seferde mi iki bin ?
-
@gmzankr066 bakan ocak ayında risk analiz merkezine dguy ve vmy den ilk etapta nitelikli 1000 kişi alınacağını söylemişti. Ben bu sen dguy+vmy+guy = en az 2500 ek olarak duy ya da muy gelirse 3000 kişilik ilan gelir sınava kadar.
-
@duymhuyguy gelse keşke çok iyi olur Bi ferahlar millet yaa
-
@pareto_wilfredo hocam onceden hep duyum verirdiniz ve dogru cikardi.artik sizde duyurmuyorsunuz.
-
@duranvarlık of neden birsuru pareto var hic daha dogrusunu etiketleyemedim @paretowilfredo
-
Kpss öncesi gelmezse 2017 Kpss A boşuna yapılmış olur.. 85-86 civarı kurum sınavı göremedi çok yazık olur bizlere..
-
@i̇lanbekleyenbiri Mutlaka gelir.Süreç az çok belliydi biraz da biz kendi kendimizi gaza getirdik ve yıprattık.Ben Mayıs'ta sınav varmış gibi odaklandım ve çok rahat hissediyorum
-
Bulunduğun ilçeye 2014 yılında 15 kişi alınmıştı,bugün vergi dairesinde görevli birisi 10 kişilik guy ihtiyacı olduğundan bahsetti
Geçen senede buna benzer şeyler söyleniyordu başka şehirler,ilçeler için
Yani geçen seneye benzer bi süreç yaşıyoruz ve tahminimce sınav mayıs ayında yapılacak gibi gözüküyor
Tamamen tahmin duyum değildir:) -
@birgarip hangi il hocam
-
@iktisatcikiz konya