2018 Guy Alımı
-
@duryy nitelik arttıkça maaş azalıyor bunu gören çocuklar bir bilim insanının haline bir de çöpçünün haline baksa okumaktan soğur.
-
Yani ben artık burada hatırlatmaktan yazmaktan yoruldum. Sevgili Arkadaşlar dert başlığı var mı bilmiyorum ama varsa lütfen bu belediyede şu tanıdığım şunu dedi şu paraya çalışıyor muhabbetini de oradan yapın lütfen ya. Zaten kendi atanamama, ilan gelmemesi sıkıntılarımız yetiyor. Şu başlık her gündeme geldiğinde ne oldu diye bakıyorum. Mümkünse sadece guy ve huyla alakalı konular üzerine konuşalım. Gerekli ilgiyi ve dikkati göstermenizi rica ediyorum.
-
@mbguy ”guy ve guyla Alakalı” olacak
-
@mbguy katiliyorum. Yapilan tam turk cekememezligi. Yazarken arkadasim yaziyorlar arkasindan gelip burda atip tutuyorlar. Kardesim bunun haksizlik oldugunu dusunuyorsan arkadasina soyle ne bilim haram oldugunu dusunuyorsan haram yiyorsun de haksiz mevkilerlerdesin de. Ama gercekten arkadasinsan o kisinin gelip burda arkasindan atip tutma. Kol kirilir yen icinde kalir. Ayrica ulkedeki 3.5 milyon kisinin torpilli oldugunu dusunuyorsan bu surecte savasma. Bir de ornek verdigi yer belediye. Belediyeler hep ahbapla is yapar. Burasi guy basligi ve kariyer meslek karistirmayalim lutfen.
-
Belediye olaylarında nasıl torpillerin döndüğünü konuşmaya dahi gerek yok. İsmi lazım değil, yakın zamanda müfettiş alımı yapan belediyede de bildiğin referans savaşı vardı. Ben belediye olaylarını bu süreçten ayrı değerlendiriyorum açıkçası biraz da.
-
Tamam arkadaşlar bi daha olmaz kusura bakmayın arkadaş değil akraba yüzüne de söyledim ztn artı kasttetgm sadece haksızlık olması neyse konuyu kapatalm evet baslik guy duy iyi akşamlar
-
Konuya geri dönelim o zaman. İlan gelmiyor bari fake duyum paylaşanda mı yok. O heyecandan da mı mahrum kalacaz yahu.
-
Şu an mecliste vergi kanunları ve bazı khklarda değişiklik yapılması hakkında kanun tasarısı görüşülüyor arkadaşlar takip etmek isterseniz. Belki bizimle ilgili bir sürpriz çıkar.
-
Sabah tbmm nin programına baktım. Abi adamlar basın toplantısı + şakşakcılık yapmaktan asli görevlerinin ancak %10 nunu yerine getirebiliyorlar. Haber verdiğin için teşekkürler. Açıyım izleyim bari adamlar çalışıyor hissi doğsun.
-
ihdas kadroları resmi gazete de yayınlandıktan sonra 10 gün içinde ilan geleceğini düşünüyorum.
-
meclis cuma günüde çalışma kararı almış yani cuma günü kdv kanunu geçecek. Resmi gazete de yayınlanmaya kalıyor iş. Nisan 20 sine kadar ilan geleceğine çok eminim ya maliye bakanlığı kadrolarından. Hatta iddaya da girebilirim
-
@duymhuyguy guy için mi yoksa dguy vmy için mi ilan geleceğini düşünüyosunuz hocam
-
@meç guy dguy vmy inşallah. Tabi kesin bir şey demiyorum ben. Benimki tahmin his umutlu kalın
-
Nisan'ın ilk haftasını iple çekiyorum
-
nisanın ilk haftası geleceğini düşünenlerdenim
-
Dün akşam genel kurulu izledim bugüne ertelediler. Özet olarak şunu diyebilirim Hdpliler saçma sapan önerge verip duruyor. Koca Metin okunuyor kabul edenler etmeyenler, kabul edilmemiştir. Afrin konuşmaları, CHP MHP atışmaları derken kalan 5 er 10 ar dakikalarda kanunu oyluyorlar. Biraz yavaş ilerliyor yani. Ara sıra milletvekilleri Naci Bey'e soru yöneltiyorlar pilotların hali ne olacak , öğretmenlerin maaşı artsın, kimyagerlerin ek gösteresi artacak mı vs. Bu kadar kalabalık İİBF topluluğu olarak bir milletvekiline Naci Bey bu kadro tahsisleri tahmini kaç kişi hangi zaman diliminde alınacak nasıl alınacak, bakanlığızdan ilan bekleyen gençlere ne Zaman müjde vereceksiniz vs mevcut durumu hatırlatıp bu soruları bile sorduramıyor olmamıza üzüldüm. Eğer admin arkadaşlarımız ön ayak olmak isterse geçen gün paretonun yazdığı metine benzer bir metni İİBF ye destek verdiğini bildiğimiz bir milletvekiline twitterden bir etkinlik yapıp cevap aradığımız soruları Bakan beye sordurma fikri bile beni heyecanlandırıyor. Kabul edenler ? Etmeyenler ?
-
@aynstayn Bunu sorabilecek bir milletvekili belirlemek gerek
-
@aynstayn ben de sizin gibi izledim gülmekten öldümkimse kimseyi dinlemiyor muhalefet ise naci agbal direk hayir diyor sorsaniz neye hayir dedi onu bile bilmiyordur o yüzden orda bizi konuşsalarda havada kalacak medya ve twitter etkinliği suan için en işimize yarayacak ama onda da bu etkinlikleri düzenleyen arkadaşlar sponsorsuz yaptiklari için gündeme bile gelmiyoruz.
-
bu kanunu ne zaman onaylayacaklar artık kaç gündür uzadı da uzadı. Onaylansın da belki ilanı kanunu bekletiyorlar diye vermiyorlardır.
-
Geçen gün forumda bazı milletvekillerinin ismini paylaşıp, onlarıda Twitter etkinliğine dahil olacağını söyleyen arkadaşlarımız vardı. En azından o vekillerden yardım isteyip Bakana soru sordurabilirsek bir ihtimal azda olsa tatminkar bir cevap alabiliriz, en kötü süre hesabı yapan bizlerin endişelerini hissettirebiliriz diye düşündüm. Bugün organize olamayız da cuma günü genel kurul tekrar görüşecek. O güne isimi belirleyip perşembe akşamı milletvekiline ulaşıp, cuma günü sordurabilirsek takvim hakkında da bir fikrimiz olur. Nasıl organize oluruz, hangi milletvekiline ulaşabiliriz gibi soruların cevapları için yetkili arkadaşlardan yardım talep ediyorum.