2018 Guy Alımı
-
KPSS A VE KURUM SINAVLARI grubunda yeni guy duyumuyla ilgili paylaşım yapıldı. Bilginiz var mı bu yeni guy hakkında 2018 Şubat-Mart söylentisi var.
-
Kadir koc hoca paylasti twitterdan gecen sene de paylasti ama ilan 3 4 ay sonra geldi
-
Yürütmeyi durdurmaymis, iptalmis bu toplara girerlerse en az 1-2 yıl unutsunlar yeni guy ilanini
-
@paretowilfredo size gelen bir haber var mı bu konuda
-
Zaten yılda ortalama iki kez alım yapılıyor. KPSS den önce kesin yine olur Guy alımı da ne kadar ne hangi iller olur.
-
Hadi inşallah.
-
@bonus Soruşturmadım dostum.
-
@paretowilfredo tamam teşekkür ederim.
-
@paretowilfredo ticari delinin birisi kuyuya taş atıyor olan yine forumun yöneticilerine oluyor
-
Bu duyumlara pek güvenmesemde geçen alımda ili tutturamamış biri olarak yerimi alıyım
-
Duyum konusunda en son laf söyleyecek olan bu adam geçen seneki guy ilanının gelmesini hatırlayanlar bilir. hiçbir şekilde itibar etmeyin dostlar tamamen yine prim kazanma çabaları.
-
İnanmak istiyorum valla hali hazırda başka şansım yok sanırım inşallah doğru çıkar
-
@Priss hocam seni buraya alalım :))
-
Arkadaşlar zaten Guy için hala ihtiyaç var. Eğer Sayın Maliye Bakanımız Naci Ağbal alım konusunda kemerleri sıkmasaydı 1 yıl içinde 3. İlanına dahi çıkardı. Özellikle İstanbul'da emekli olan sayısı bir hayli fazlaymış. Demem o ki 2018 yılında kesin ilana çıkacak kurum.
-
Ben hiçbir hocanın söylediği şu kadar ilan gelecek şu kadar alım olacak söylemine inanmadım inanmam da. Daha yerleştirmeler yapılmadı şuan hiç kimse şu kadar alım olacak diyemez. Daha planlanmış bir şey yoktur bana göre. Ama bu ilan gelmeyecek demek de değildir.
-
@priss hoam mhuy ne alemde hazır sizi yakalamışken sorayım
-
@jakuppp Yeni bir şey yok. 1 ay öncesi kadar açıktan gelecek diyemiyor nedense kimse. Halbuki sayılar bile belli.
-
Nede heveslenmistim ya:( neden böyle bilmeden paylasim yapıyor bu hocalar
-
@priss hocam iş Bakan veya Ösym de mi artık
-
@jakuppp İş maliye'de bence