2018 Guy Alımı
-
Sinava basvurmayacak kisi sayisi da cok fazla arkadaslar...
-
1000 nedir ya suna bak çift alima çıktıkları yıllarda bile sayi bu kadar az değildi resmen sus payı..guy tarihinin en yüksek puanlarıyla kapatcak galiba Allah sonumuzu hayir etsin
-
Bu kadar bekledik, uğraştık 1000 kişi. Bakan bey resmen alay ediyor bizimle
-
Hayırlı olsun cümleden..
-
1000 iyidir, sevindim
-
Ne 10 katı ya arkadaşlar 1000 kişi için 10000 kişi yazık ya keşke 3 katı çağırsalar. Sıralamaya girmemem amam adil olan olsun.
-
Dostlar hayırlı olsun. Çok güldürmedi açıkçası neden böyle oldu anlamak mümkün değil. Yine de hiç ilan olmayışından daha evla bu. Bu ilanda baskının etkisi var muhakkak. KPSS sonrası da yeniden bir ilan için bastırmak lazım.
Girecek dostlara şimdiden başarılar. Şunu yeniden bırakayım detaylar için dostlar.
Taban puanlar ve meslek tanıtımı da yazı içerisinde mevcut;
https://www.tercihiniyap.net/haber/iibfliler-mujde-gelir-uzman-yardimciligi-guy-ilani-geliyor
-
Öncelikle hayırlı olsun, en azından sadece bu yıl puanıyla sınav açılmış oldu ancak sayı gerçekten çok az, çok fazla ihtiyaç olduğundan bahsedilen bir ortamda 1000 şaşırttı. Demek ki 1250 duyumlarının haklılık payı varmış.
-
Arkadaslar ayrintilari ne zaman gelir acaba sehir kontenjanlari?
-
Hadi gözümüz aydin. Ben aksam gorusme yapmadan ilan geldi daha iyi oldu. Duyumu aldigim yerin ve tahminlerimin beni yaniltmamasi ve hepimiz adina cok mutluyum. Hayirli ugurlu olsun. Tabi sayi cok az en az 1500 bekliyordum.
-
Sus payı da gelmiş hayirli olsun. Bir parmak bal çalındi sanırım
-
@rul0kat Bugün ilana çıkıyoruz demiş akşama doğru gelir
-
1000 iyi diyenler sonra il tercihinden açıkta kalınca ağlıyolar bu sayının neresi iyi
-
@fernando-reges tesekkurler dostum.
-
Sonunda kardeşim zaten gelmeye yakın konuşuluyor bu sefer duyumla kalmadı şükür sayı az olsa da@fernando-reges
-
Bari iller guzel gelse Allah'ım amin
-
Eğer 5 kati olursa 3 sınava da aynı kişiler girecek. 80 puanın altını çok sevindirmedi açikçasi
-
İl seçimi epey can yakacak malesef.
-
Sayı beni hiç şaşırtmadı, böyle olacağı belliydi. Tek yılın kpssiyle büyük bi alım beklemek hiç mantıklı değildi. Keşke ilan eylül gibi gelseydi de sayı büyüseydi. Bu işin sonunda çok kişinin mağdur olacağını tahmin ediyordum, yazık oldu
-
1000 kişilik kontenjan umutları bitirdi, iibf nin kaderi bu hep kötüsü olur yapacak bir şey yok.