2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar tebrik ederim onca etkinlik ve baskı sonucu 1000 kişilik ilan geldi.2018 sınavı sonrası gelse eminim çok daha fazla sayıda alım olurdu.hem 2017 puanı olanlar hem 2018 puanı olanlar fazlaca sayı içinde mutlaka kendilerine bir yer bulurdu.umarım verilen bu sus payı 2018 ilanlarını etkilemez.2018 yılını sadece 1000 kişilik ilanla kaparlarsa yanmasından korktuğunuz puanlarınızı hiç kullanmayacaksınız malesef.
Ben 2018 kpss sonrası ilanin gelmesi taraftarıydım.hem de böyle bin kişilik de gelmezdi.2017 de 2018 de girerdi sınava.ama eğer 2018 yılının ilk ve son guy ilanı bu ise yazık oldu onca etkinliğinize.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun. -
Zamanlama manidar Maliye nin koskoca seneyi bos gecirip de secimden hemen önce 3 ilana birden çıkması biraz fazla tesadüf olur heralde
Hayırli olsun bekleyenlere.... -
Duyuru nerde gib sayfasında göremedim
-
@rootofallevil twda
-
@rootofallevil naci bey tweet atmis henuz baska bi sey yok. Aksam dpb ye duser yeralde hocam sen napcan zaten guy degil misin
-
Hic gelmemesinden iyidir arkadaslar.. illerde manipülasyona dikkat edin.
-
Allah sonumuzu hayır eylesin işsizlik aile baskısı toplum baskısı evlilik baskısı maddi manevi sıkıntılar ve her şeye tekrar tekrar döne döne çalışmanın baskısı hepsi insanların belini büktü attı artık Allah hakedene hakkettiğini verir inşallah...
-
@shady1 yok hocam benlik durum değil de sınav bekleyen arkadaşlar vardı
-
Öyle ya da böyle 2017 puanı kullanılacak.Bu da iyidir
-
Guycular hadi hayırlı olsun, Allah nasip etsin inşallah isteyenlere.
-
@wickselll İlleri görmeden konuşmak doğru değil ama il sayısı fazla olursa çok sürpriz çıkar
-
O değil de tarihi tutturmuşum 18 ağustos diyerek
-
@shady1 Bizden fazla takipte.d
-
Alımı daha fazla bekliyorduk ama hic gelmemesinden iyi oldu. Üzgün değilim ama buruk bir mutluluk yaşıyorum. Herkesinde hakkında hayırlısı olsun. Cook yorulan arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum onlar kendilerini biliyor zaten .
-
@byteks1, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Arkadaşlar merhabalar. Öncelikler ramazan bayramınızı kutlarım.
Bayram ziyaretimizde maliye bakanlığında çalışan bir aile büyüğümüz ile görüştüm.
Kendisi ile Mart, Nisan aylarında görüşmüştüm. 2018 içinde kesin alım olacak ekim, Kasım gibi düşünülüyor demişti.
Bugün ki görüşmemizde ise bayramdan sonra temmuz gibi ilanın geleceğini söyledi. Sayı olarak ise 1500-2000 rakamını belirtti.Tekrardan herkesin bayramı mübarek olsun.
Sayıyı tutturamadık. 5 katı olursa bu sayıyla bana sıra gelmez. Sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim.
-
Bakan bey 1000-2000 arası diyerek çok geniş skala tutmuştu en alt sınırdan verdi ilanı
-
@rootofallevil bence ben sıramı veriyim de öyle gidiyim arkamdan beddua etmesinler dedi
-
İl seçimi var mı diye
-
Gazete ilaninda twitter da gercekci olalım 2000 kisilik ilan isteyelim diyen mutevazi arkadaslara selam olsun
-
@esrarengiz aynen kardeşim aynen 3000 istedik 1000 geldi 2000 istesek 500 kişi mi gelirdi bilmem