2018 Guy Alımı
-
@köyün-ağası 300 az hocam 500 den aşağı kurtarmaz 300 olursa klasik olur ne kadar sayi artarsa test olma ihtimali artar
-
Yemin ediyorum beyaz atlı prensi bile GUY kadar beklemedim artık gelmeli bence
-
@birgarip Hatta şey var, o kadar adam attılar siz nasıl giremediniz hala
-
Aile bakanliģi 2500 Saglik 9000 polis 10000 hakim 1500 ogretmen 20000 2000 guy alamiyorlar insafsizlar
-
Mehmet Şimşek'in bakanlık dönemini özledik valla her sene en az 1500 ila 2000 arası guy alımı olurdu 250-300 mhuy, 300-400 vmy, 100-150 duy, 50-100 arası muy
-
Arkadaşlar ben kendimi derslere veremiyorum ya içim daralıyo tavsiyeniz var mı napcm bilmiyorm Allah yardmcmz olsn :((
-
@köyün-ağası 300 vmy mi?
-
Güzel haberler alacağımız bir hafta olur insallah.
-
bu hafta gelsin artik ilan daha fazla bekletmesin
-
2000 gelsin ama ️ Aşağısı kurtarmaz
-
@ltfye sınavın geldiğini ama mülakata kalmayı kıl payı kaçırdığınızı o anki pişmanlığınızı düşünün. Keşke geriye dönsem daha fazla çalışırdım derdiniz değil mi? Soğuk bir suyla elinizi yüzünüzü yıkayıp aynaya bakın ve dersin başına oturun buraya da 2 saatte bir bakın.
-
@ecitah öyle bi haber gelse havalara uçarım valla
-
@tuketiciranti, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@ltfye sınavın geldiğini ama mülakata kalmayı kıl payı kaçırdığınızı o anki pişmanlığınızı düşünün. Keşke geriye dönsem daha fazla çalışırdım derdiniz değil mi? Soğuk bir suyla elinizi yüzünüzü yıkayıp aynaya bakın ve dersin başına oturun buraya da 2 saatte bir bakın.
eleme sınavından 80 alıp elenmiş biri olarak, altına imzamı atarım.
-
@paretowilfredo başkan güzel haberlerle gel de buraları şenlendir be kardeşim
-
Tskr edrm dediğinizi yapcm çok sağolun herseyin hayırlısi olsn gerçekten büyük pişmanlık olur inslh hiç birimiz yaşamayız
-
@paretowilfredo dostum senden güzel haberler bekliyoruz bugün inşallah almak istediğiniz bilgiyi alırsın
-
Ya nasip gelecek insallah ...
-
@pareto_wilfredo hocam bugünkü güzel haberlerini bekliyoruz.
-
-
@paretowilfredo cuma günü tam bilgi alamamıştınız bugün alabildiniz mi?