2018 Guy Alımı
-
Forum 'ne kadar sessiz bugün 'ne yapıyorsunuz millet
-
Bir Allah dostu der ki:
Bir şeyi isteyenin iki alameti vardır.- O şeyin olacağına inanmak
- O şeyin olması için gerekeni yapmak
Kıymetli yoldaşlarım. Bu yollar çalışmakla aşılır. Kendinizi bir ilan gelmedi diye yıpratmanın alemi yok. Hergün ne kadar tek düze geçerse geçsin yapacak bir şeyler bulunur.
Stephan Hawking'e sormuşlar. Hastalığınız hakkında ne düşünüyorsunuz "Hasta olduğumu pek düşünmüyorum " diye cevap vermiş. Bu yolların kıymeti, engeliyle zorluğuyla var.
Şahsım adıma neredeyse 3 senedir bu sürecin içindeyim. Bu 3 sene bana hayatımda çok şey öğretti. İyi ki diyorum. Sınavları kazanamadığımda değil. Vazgeçtiğimde kaybederim. Yeis şeytandan. Umutsuzluk şeytandan. DÜNYADA KPSSDEN GUYDAN SAYIŞTAYDAN BAŞKA ÇALIŞACAK ÇOOOOOK ŞEY VAR.
Öğrenmenin çalışmanın keyfini çıkarın. Değil mi üstadlar @pareto_wilfredo @can-mavi -
@lamıcimiyok, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Forum 'ne kadar sessiz bugün 'ne yapıyorsunuz millet
tvs çalışıyorum, boş zamanlarımda forumu okuyorum
-
Bugün Ankarada guy olan bi arkadaşımla konuştum. 50 yeni guyu öveçlerdeki Vimere vermişler ve isyandalar bildiğiniz çağrı merkezinde çalışacaklar bundan sonra hepsi ders çalışmaya başlamış tekrardan neredeyse hepsi kurum değiştirmek istiyor. Yenimahalleye taşınacakmış vimer ve 150 kişi daha istemişler vimere @paretowilfredo son anda Ankara eklenmiş dediğiniz bu olabilir mi hocam ?
-
@2iki Hayır dostum. Bu olaydan haberdarım. Bahsettiğim Ankara kadrosu ayrıca bir talep olarak iletildi. Vimer'e kaydırmaların yanında kurum içerisinde Merkeze guy çekme yarışı var. Dguy'lar gelmeden her birim kapabildiği kadar personel kapmaya çalışıyor anladığım kadarıyla. Bu süreçler alımlara kadar devam eder sonrasında biraz yavaşlar diye düşünüyorum.
-
@paretowilfredo üstat anladığım kadarıyla yeni gelişmeler yok duyum konusunda dimi? Ben kpss öncesi olması umudumu yitirmeye başlıyorum.
-
@2iki hocam acaba arkadaşlar vimeri neden istemiyorlar 'ne gibi eksikleri var tamamen bilmediğim için soruyorum
-
@paretowilfredo Üstad guy hakkında yeni bir durum yokmu?
-
@lamıcimiyok Tahminime göre; o kadar A Grubu ders çalışmış hayaller kurmuş birisi çağrı merkezi gibi bir ortamda müşteri temsilciliği yapmak istemez. Tabi bu herkese göre değişir. Kişilik ve hayallerle de alakalı.
-
@2iki anladım hocam en az 150 personel daha istiyor Vimer denilince, sizin son anda Ankara’nın istekte bulunduğu aklıma geldi onunla alakalı mı ? diye düşündüm belki duyumlar örtüşür gibisinden olaylar farklı o vakit.
-
@lamıcimiyok dostum aynen arkdaşımın bahsettiği nedenler arkadaş 88 puanla çağrı merkezi personeli olmuş siz düşünün hayal kırıklığını ve ilaveten bu durumdan rahatsız olan arkadaşlar bi çok yerle görüşmüş resmen şunu demişler, derslere çalışmaya devam edip kurum değiştirin emir yukarıdan belki uzunca yıl burda çalışacaksınız. Bakanlığın guyları kaçırmama gibi bi düşünce yapısı yok beğenmeyen gitsin diyor insanlara. Tek kaçırmama opsiyonları ise şunlar ekstra yol paraları ödeniyormuş ve 3 vardiya şekline çevirmişler 9-3, 11-5, 1-7 yani günlük 1 saat mola dahil 6 saat çalışacaklarmış arkadaşım bu bilgileri aldım. Olası bi Ankara alımında Ankara yazacak arkadaşlarıma şimdiden bi bilgi vereyim vimere verilme ihtimaliniz var.
-
Nba maçını açtım izliyorum.Nba play offlar bile başladı kurum daha ilana çıkmadı.60 güne 4 yılda bir yapılan dünya kupası başlayacak ama bizim Guy ortada yok.Sezon bitti be
-
Doymadım, doyamadım beklemelere seni ben
Kimseyi koyamadım yerine yeniden
Saymadım, sayamadım sensiz geçen yılları
Ne inkâr ne itiraf, bu yalnızcaaa sitem.Son 5
-
@2iki rezalet.
-
@2iki ne diyelim kötü bi durum ama işsiz olmaktan iyidir
-
Rezalet olan ne ?
"Vergi İletişim Merkezi’nin başarısının temelinde katılımcı yönetim anlayışı yatmaktadır. Çalışanlarımız Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilen Gelir Uzmanları ve Gelir Uzman yardımcılarından oluşmaktadır."
Bence abartiyorsunuz. Devlet asgari ucretle taseronda kullanabilirdi ancak kariyer meslekten istihdam sağlamis ve sitesinde de aciklamis kimleri calistirdigini. Kotu olan bir yani yok bence. Sadece il secerken Ankara tercih edenler bunuda gozetmeli. Ayrica hangimiz guy kazandigimizda ne is yapacagimizi biliyoruz ki. -
@duymhuyguy Üstad sen ne sayıyorsun tahminin, içine doğan gün mü 20 Nisan yoksa duyum mu
-
@rybczynski2 totem
-
@duymhuyguy Haydi bakalım
-
Şu ortamda kazanmış olsam değil vimerde çalışmak akşam mesaisini bitirdikten sonra yerleride paspasalar öyle giderim ve suanki halinden daha mutlu olurdum en kötü durum belirsizlik içinde ne olacağını bilemeden ilan beklemektir asıl rezalet budur....