2018 Guy Alımı
-
@mathilda Bende şu an aynı durumdayım.Herhalde karamsarlıktan.Çalışırken karşılığını alacak mıyım yoksa boşa mı kürek çekiyorum diye sorgulamaya başladım.Kendi kendime psikolojik eziyet ediyorum.Artık güzel haberler gelmeli
-
@fernando-reges herkes niye 20 nişanı bekliyo 20 nisan gecerse ilan gelmez mi yani
-
@ecitah İnsanı yoran aslında ilansızlıktan çok şu belirsizlik. Çık söyle ya şöyle şöyle bizim politikamız; şu zamana kadro vs açmayacağız de. De ki bizde hayatımıza ona göre yön verelim dmi. İlan gelecek umuduyla ben şehir değiştirdim ders çalışamıyorum bir yandan işe giderken diye. Belki de hata ettim bırakmayıp devam etsem seneye çok daha farklı bir konumda olacaktım. Ama ya gelirse? diye düşünmekten bıraktım yeniden derse kapandım.
Gerçekten yazık bu kadar insana ya. İnsan bir kez olsun düşünür kendi çocuğum bu durumda olsa nasıl olurdu acaba diye. Bu kadar zor olmamalı yani ilan şu zaman diye. Bunun kime ne zararı var bir türlü aklım almıyor.
-
@eliff Geçmiş sınavlar Mayıs olduğundan böyle bir beklenti normal.Bende Nisan'da gelmezse ümidi kesecektim ama aklıma geçen yıl geldi.Geçen sene 14 Mayıs guy- 21 ve 28 Mayıs kpss girmiştim.Acaba yine kpss'ye yakın zamanda yaparlar mı diye beklenti oluştu
-
@duryy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@ecitah İnsanı yoran aslında ilansızlıktan çok şu belirsizlik. Çık söyle ya şöyle şöyle bizim politikamız; şu zamana kadro vs açmayacağız de. De ki bizde hayatımıza ona göre yön verelim dmi. İlan gelecek umuduyla ben şehir değiştirdim ders çalışamıyorum bir yandan işe giderken diye. Belki de hata ettim bırakmayıp devam etsem seneye çok daha farklı bir konumda olacaktım. Ama ya gelirse? diye düşünmekten bıraktım yeniden derse kapandım.
Gerçekten yazık bu kadar insana ya. İnsan bir kez olsun düşünür kendi çocuğum bu durumda olsa nasıl olurdu acaba diye. Bu kadar zor olmamalı yani ilan şu zaman diye. Bunun kime ne zararı var bir türlü aklım almıyor.
Gerçekten duygularımıza tercüman olmuşsun aynen öyle be kardeşim inan insana 'ne ders çalışmak yoruyor nede başka bişey bu belirsizlik bize mahfetti çoğu askerliğini erteledi kimisi çalıştığı işini bıraktı niçin ilan gelecek diğe sonuç ise hüsran inan çıkıp almıyoruz deseler bu koymaz insana ama sürüncemede bırakıyorlar ya 'ne diyelim Allah büyüktür
-
@fernando-reges hocam aslında hata yapıyoruz yeniler gümbür gümbür geliyor silkelenmemiz lazım
-
@mathilda hocam belirsizlikten 'ne ders çalabiliyoruz nede baska bişey yapabiliyoruz öyle çok koyuyorki bu ilanın gelmeyişi utanmasam oturup ağlıycam sosyal medyada sürekli vekillere bakanlara naci ağbala ilan soruyorum her defasında dilenci gibi ilan istiyorum resmen 'ne kimsenin duyduğu var nede dikkate aldığı secim politikasına kurban edilmeyiz umarım
-
@mathilda Problem olmaz tecrübe farkıyla geçeriz.Kpss bağımlılık yaptı zaten.Kpss kolay da sonrası zor hocam
-
KPSS A yı bitiren maliyen bakanı Naci ağbal oldu. Bizim ömrümüzden çaldı allahtan ondan çıkarsın ne diyelim emeğimiz paramız sırf bir Ada'mın mesleğe karşı bakış açısından dolayı heba oldu. kurum çalışanları bile sevmiyor kendisini.
-
@bonus yanızca kadro açma açmama değil, kadro itibarını da bitirdi. Polis kariyer meslek personelinden fazla maaş alıyor.
-
Arkadaşlar yapcak bişey yok bu gece bol bol dua edelim özellikle Naci Ağbalın gitmesi için vallahi guy ilanı gelmesinden daha önemli naci ağbalın gitmesi perişan etti bizi kabinede revizyon olacak gibi inşallah zor ama bir sürpriz olur da değişir bakan
-
Neredesin ey Sn.Mehmet Şimşek gör halimizi gör..
-
@ua1905 Aslında süpriz olmamalı, bu ekonomide daha vizyonlu bir ekonomi kurmay kadrosu çıkabilmeli diye düşünüyorum.
-
@burcuburcu valla öyle oldu. Kurumda tüm unvanlar itibarsız hale geldi. Artık her gün dua ediyorum bu adamı bakanlıktan alsınlar diye kurtulalım. Gelecek olan bundan iyi olur bunun kadar sıkı olmaz en azından.
-
Bence de sürpriz olmamalı ama nedense ismi değişecekler arasında hiç konuşulmuyor bile maalesef ama inşallah en beklemdiğimiz anda gider ve gençlerin çalışanlarının halinden anlayan bir kişi gelir ne diyelim yoksa bu devran böyle sürüp gidecek
-
Bu gece hem ülkemiz hem bizler için bir dönüm noktası olur inşallah
-
Tecili de bozduk .agustosa kadar ilan geldi geldi.yoksa yaylalar yaylalar
-
Bu kitap dershane reklamı yapanlar nerde hiç sesleri çıkmıyor millet kitap alsın dershaneye kayıt olsun diye yok kasım da ilan yok Mart’a ilan gelcek diyorlardı
-
@walrass06 İyi hatırlattın özellikle burada takip eden arkadaşlar geri dönüş yaptılar mı merak ediyorum.
-
@snopetkisi kardeşim neden ortaya bi bomba bırakıp gidiyorsun açıklama bekliyor halk