2018 Guy Alımı
-
@walrass06 bursa 6 ay içinde başladı
-
@ridvan 2014 guy sınavı 5 ayda halletmiş degisiyo yani bence
-
Guy sınavı haziramda dedi
-
Dualariniz icin çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun insallah
-
@fatoss21 sınav Haziran'da ise ilanın en geç onumuzdeki hafta gelmesi gerekiyor o halde
-
@fatoss21 bu hafta ilan gelmek zorunda o zaman, haziranda sınav için önümüzdeki hafta son malesef inşallahta gelecektir.
-
Dediğim gibi arkadaşlar kardeşim de oyle duyum almış üstadlarından inşallah gelir ilan 2700 siralamam cop olsun istemiyorum
-
@duymhuyguy ilan o zaman mayıs 'ın basında gelmeli öyle olursa sınav 14 haziran da olur ya da 15 mayısta gelir sınav haziran 'ın sonunda olur
-
@fatoss21 puanım 81 sıralamam 3500 1250 kişilik ilanda il tercihinde risk var mı acaba ya
-
@eliff il tercihinde her zaman risk vardır ama o puana bu sene göz önüne alındığında büyük ihtimal heryer gelir
-
@fatoss21 açılması muhtemel işleri hakkında da bişeyler söyledi mi acaba
-
@gmzankr066, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@fatoss21 açılması muhtemel işleri hakkında da bişeyler söyledi mi acaba
İller*
-
1250 kisilik alim cok az degilmi sizce siralama kaca kadar geriler?
-
Sınav hazirandaysa tek tarih 10 haziran diğer tarihler dolu
-
@gmzankr066 hocam o konuda ben birşey sormadım büyük ihtimal kendisi de bilmiyordur
-
@eliff hiç sanmıyorum sorun olacağını
-
@fatoss21 kardeşinize çok geçmiş olsun Allah şifa versin en kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.
-
@rul0kat az tabi az olmaz mı hele de bunca beklemeye seçime rağmen olağanüstü az hem de öyle bi durumda tamamen tahmin max 11 bine geriler diyorum
-
@slytherin 3 haziranda boşmuş
-
1250 Guy 1000 Vmy 1000 Dguy bize secimden once gelsin bn 1250 guya razi olurum.Ancak 500 vmy 1250 guy bir cok kisi icin hüsran olabilir