2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar , gazete ilanı vs. bunlar için en acilinden örgütlenmemiz gerekir. İlansızlıktan kırılmak üzereyiz , artık elimizden ne geliyorsa hatta fazlasını yapmamız şart.
-
Eğer 1000-1250 gibi sayılarla alıma çıkılırsa tarihin en talihsizleri olarak adımızı yazdırmış olucaz
-
@grundig fiyat olarak sanırım 10 bin liraya yakınmış şu büyük meşhur dersanelerin her biri 1000 tl koysa ki onlar için hiç bişey olur biter ama yaparlar mı bilmiyorum
-
@gmzankr066 bayagi yuksek bir takam eminmisiniz
-
Arkadaşlar onu bunu bilmemde eğer seçime rağmen 1250 gibi bir rakam gelirse gerçekten kpss a grubu bitmiş demektir hadi önümüzde kritik bir secim olmasa 1250 gibi bir rakamı anlarımda önümüzdeki seçime rağmen 2000 'den aşağı bir rakam gelirse artık bu süreç bitmiştir benim için
-
@gmzankr066 bu kadar yüksek bir rakam olacağını hiç düşünmemiştim açıkçası. Bunu detaylı bir şekilde araştırılmak gerekir. Şu an internetten kısa bir araştırma yaptım , ücretlendirme kelime başı yapılıyor ve fiyatlar genelde 4.5 tl civarı.
-
@gmzankr066 daha ne kadar şanssız olalım. 1000 bile gelse bence çok şanslıyız bu ortamda
-
@lamıcimiyok gerçekten haklısınız . Sırf bir senem yanmasın diye bu sene de KPSS devam ettim. Eğer bu şekilde devam ederse smmm stajımı başlatacağım.
-
@rul0kat emin değilim tabi ama 7-10 bin arası diye duymuştum tam sayfa ilan için
-
1000 1250 yeterli değil ama hiç yoktan iyidir gerçi seçim var belki artar
-
Arkadaşlar ilan geldikten sonra bir buçuk aylık ciddi bir çalışma kurtarır mı dersiniz.. zerre ders çalışasım yok..
-
Bir de diyelim ki yarın ilan geldi. En iyimser haliyle göreve ne zaman başlayabiliriz?
-
@ridvan en erken yılbaşı olur heralde.
-
@ridvan geçen sene mayısta oldu sınav 11 ay sonra göreve başlayan oldu 1 sene de
-
Çokmuş yaa :)) yapın birşeyler arkadaşlar. Şöyle 3 4 ay olmaz mı?
-
@ridvan İlana çalışacak olanlar zaten şuan kpss çalışıyor çoğu o yüzden onları geçmen zor
-
@shanks teşekkür ederim arkadaşım. Güzel bir bakış açısı.
-
@fatoss21 Allah acil şifalar versin kardeşinize inşallah
-
@reagan kardeşim bırak peşimi...
-
Arkadaşlar sesimizi duyuralim yetkililere sesimizi ulastiralim diyorsunuz ama dün neredeyse 120 bin --bedelli yoksa oy da yok-- başlıklı tivit atıldı kimseden tık yok geçen sene seçimden önce ilan geldi ama seçimin olacağı belliydi şimdi erken seçim olacak ben açıkçası kpss den önce herhangi bir alim olacağını sanmıyorum seçimden sonrada olacağını sanmıyorum bu benim şahsi dusuncemdir zaten o yüzden Mayıs'ta tecilimi bozdurup temmuzda sınava girip ağustosta askere gideceğim yani bı ilan gelsede 1000 1500 gelir. kisaca arkadaşlar kpss-a bitmis sanki... 5000 vmy lerin alındığı hatta bi donemde 3 kere guy ilanına çıkıldığı dönemlerden -ADAMLAR SİZ SİNAVA GİRİYOSUNUZ DİYE ALİM YAPMAK ZORUNDA MI!!! - denilen günlere geldik buda bizim şansımızmış. Şimdi yine milletin umuduyla oynama diye bana kızan arkadaşlar çıkabilir ama bunlar benim düşüncelerim tekrar belirtiyorum