2018 Guy Alımı
-
İnşallah duyumlarınızda doğru çıkarr .
-
Çokmazsada beddua edecek hslimiz yok tabi ne haddimize
-
@fatoss21 Allah razı olsun, kardeşine acil şifalar versin
-
-
@hickskaldor nasıl çok mu yazıyorum yoksa
-
@hasan2 hocam ben de dikkat ettim cidden mesajlaşır gibi yazıyorsunuz olası ilan geldiğinde sizi düşünemiyorum. Daha araya yorum girmeden kimbilir kaç tane ileti gireceksiniz. Neyse artık dikkat edersiniz
-
Yanlış anlamadıysam haziran da ilan temmuz da kurum sınavı. Sayı bu kadar beklemeye ve seçim öncesine göre az ama ya. En az geçen seçim öncesi gibi 2000 olması gerekir.
-
Tamam kardeşlerim sıkıntı yok mesaj alınmıştır
-
@fatoss21 Sınav ilanı ile sınavın yapıldığı tarih arasındaki ortalama fark "51" Gün.
Sayıştay Eleme sınavı -> 27 Mayıs
Boş Haftasonu ->3 haziran
Boş Haftasonu ->10 haziran ( Ortalama fark ile yani 51 gün de ilan bu haftaya denk geliyor)
Ramazan Bayramı ->17 Haziran
Seçim ->24 Haziran
Yks/ Sayıştay Yazılı ->1 Temmuz
Seçim 2. Tur ihitmali ->8 Temmuz
Resmi Tatil ->15 Temmuz
Kpss Lisans -> 22 Temmuz
Kpss Alan -> 29 Temmuz
Boş Haftasonu -> 5 Ağustos ( 51 Gün fark üzerinden 16 Haziran ilan tarihi)
Boş Haftasonu ->12 Ağustos ( 51 Gün fark üzerinden 23 Haziran ilan tarihi )
Kurban Bayramı ->19 Ağustos
Kurban Bayramı ->26 Ağustos
2018 kpss ilanı ->1 EylülAltın Haftaya girmiş bulunmaktayız.
-
Girdiğiniz Tarih Aralığı: 22 Nisan 2018 Pazar ile 10 Haziran 2018 Pazar arası
Girdiğiniz Tarihler Arasındaki Gün Sayısı: 49
Bitiş Tarihi Dahil Edildiğinde Aradaki Gün Sayısı (+1 gün): 50
Bu Tarihler Arasındaki Fark: 1 ay 19 gün -
@fatoss21 kardeşim teşekkür ederiz , kardeşin için de Allah acil şifalar versin , guy Haziran’da ilan mı sınav mı onu anlayamadım ben
-
@oligopol iyide hocam sorun burda zaten bakanla nasıl iletişime geçicez tweet falan atıyoruz tek yapabildiğimiz
-
@oligopol dediginiz gibi alim sayilari olursa 3binden siralamadan daha asagida hatri sayilir puanlarla ilanlara bakakaliriz bu sayilari artirilmasi adina etkin bir rol ustlenmeliyiz diye dusunuyorum ne yapabiliriz twitter etkinlinligi, gazete ilani birseyler yapalim arkadaslar husrana ugramayalim
-
İlan 2000den aşağı gelmesin mutlaka sayı ile ilgili talepte bulunalım hatta hedefi neden yüksek tutmayalım biz zaten 3000 istedik diye 3000 almayacaklar sonuçta o yüzden sadece ilan gelsin diye değil yüklü bir alım talebi lazım bize. Alın size ilansa ilan deyip 1000 kişi ile ilana çıkmasınlar sonra..
-
@duymhuyguy düşük ihtimal de olsa ya bu hafta ilan yada kuvvetli ihtimal 16-23 haziran arası mı oluyor bir de sorum olacak kesin pazar günü mü olur sınav ? Yani bu sıkışık takvimde cumartesi veya hafta içi yapmak isteyebilirler mi ?
-
@fatoss21 Allah şifa versin kardeşinize hocam ilan gelmesede duacı oluruz
-
En kötü yarından itibaren millet bireysel olarak bakan yardımcısına,cb danışmanlarına tweet atsın.Sürekli varlığımızı hissettirmemiz lazım.Ana talepte kpss öncesi 2000 GUY,1000 VMY, 1000 DGUY olsun.
-
@hamzaömerhalid Evet büyük ihtimal ya bu hafta gelecek ya da 15 haziran ile 30 haziran arası ancak bu tarihlerde gelirse kpss sonrasına kalır sınav böyle bir şey daha önce olmamış. 15 temmuz haftası da resmi tatil felan demeden yapabilirler elimizde bu 4 hafta var. Haftaici hiç sınav olmamış daha önce ancak cumartesileri sınav yapıyorlar. Fakat dolu haftalarda cumarteside dolu takvimde.
-
@duymhuyguy ooo Cumartesi’lerde doluysa dediğin gibi o haftalar da ilan gelir. 15 Temmuz resmî tatilse yapmazlar ama yaparlarsa 27 mayıs - 3 haziraz arasında da ilan gelebilir 40-50 gün baz alırsak. KPSS sonrasına kalmaz ama korkum vmy veya dguy alıpta alım yaptık nasıl olsa diyip KPSS sonrasına bırakırlarsa diye korkuyorum.
-
@hamzaömerhalid Beni buna ikna etmeleri için 1000 vmy 1000 DGUY la alıma çıkmaları lazım