2018 Guy Alımı
-
@mathilda hadi inşallah hocam en kısa sürede bide tarih bekliyoruz sizden:))
-
@mathilda ilahi yaa keşke 5000 filan görseydin
-
@marycr yok hocam o sayıyı rüyamda bile göremem
-
@asyasy öyle deme baksana ptt 5000 personel alıyor, darbe girişimi olup memurlar ihraç edilince birgün herkes memur olacak heryer memur kaynayacak alım çok olacak diyen enişteler ve teyzeler sizlere de selam olsun... ekonomi büyüyor millet bakın dolar 4,25 herşey güllük gülistanlık iibflilerde hata devlette değil okumayacaktık bu bölümü ama durun daha bitmedi heryere yeni üniversiteler açılacak marifet ya hani, ilk açılanda illaki iibf olacaktır nede olsa okumuş işsiz ordusu lazım memlekete... Vasıfsızların 8 le 7 yi çarpamayanların japonyayı bileciğin köyü zannedenlerin memur olduğu yerde, belediyelerin yozlaştığı rüşvetin yolsuzluğun adam kayırmanın torpilin kokusunun buram buram geldiği memlekette taşeronlara bir daha kadro verilir bizlerde 5 yıl okuduk kpssden 80 küsür aldık deriz keriz gibi... 1 yıldır bekliyorum hakkım zehirle zıkkım olsun sorumlu olanların hepsine 81 puanımla otada kaldım keşke birilerinin bir yerini yalayıp belediye personeli ya da güvenlikçi falan olsaydımda okumasaydım lanet olsun....
-
Bir kaç saat arayla 5000 PTT Bin küsür de KYK ilanları geldi inşallah Maliye Bakanlığı da ilanlara çıkar..
-
@i̇lanbekleyenbiri kyk ilanı nerde göremedim resmi sayfada yazmıyor da söyleyebilir misiniz
-
@ltfye dpb ye bakın
-
-
@i̇lanbekleyenbiri kyk ilanı geldi de 2016 KPSS p3 e göre alıyor 2017 p3 ü düzelttik o da işe yaramıyor .. İlanlar resmen dalga geçiyor bizimle
-
@slytherin yok komisyon açısından sıkıntı olmuyor mu ? Askerlik ile ilişiği olmamak diye bir madde var. Polisliğede getirildi bu madde askerdeyken mülakata giremiyorsun. Aynı durum mu acaba ?
-
Ne ptt den hayır var ne de kyk dan, yeniyor mu bu puanlar ne işe yarıyor söylesinlerde faydalanak, dinleri imanları para olmuş zaten ticarete döktüler iyice sınav yapmayı. Yakında özel sektörde başlayacak parayla sınav açacak 3 kişi alacak en az 5 bin başvuru. Bir gazetecide keşke araştırsa bu sınav lobilerini, kişi başına düşen sınav masrafı ne kadar ya. Kağıt masrafını anlarım gözetmen masrafını anlarım ama kalem verme kardeşim ben getiririm. Sınavı yaptığın okulsa devletin zaten para mı talep ediyorlar anlamıyorum ki. Kişi başı 1 sınav malıyeti ne kadar bu kurumlara biri açıklayabilse keşke. Bide adam o şehirde kalmıyorsa en az taş yese 300 tl masrafı var ortalama. Umut hırsızları sınav lobileri. Guy sınavınında ücretsiz olmasına şaşırıyorum yakında biri bakana fısıldar 10 bin kişi sınava katılsa 100tl den 1 milyon cepte diye.
-
Bir sonraki kurum ilanı şartı "İİBF mezunu olmamak" hatta ve hatta "Herhangi bir İİBF fakültesi önünden geçmemiş olmak" olarak gelsin..
-
@duymhuyguy hocam ben tecili bozdurmadan önce gib i aradım saglam olsun diye bi sıkıntı olmaz girebilirsin dediler bende ona güvenerek bozdurdum tecilimi
-
@i̇lanbekleyenbiri tskr edrm
-
Arkadaşlar siz ders çalışabiliyor musunuz ben hiç çalışamıyorum ya
-
Ulan bize gelince bütçeye yük oluyor emeklisine öğretmenine gelince yağdırıyorlar harbiden illallah ettim nerden okuduk bu işlerin içine girdik aç oto yıkamanı bak keyfine ne işimiz var burda yok mc=mr miş yok Blackmiş downs Muş bu memlekete okuyan adam lazım değil kardeşim
-
@herhangibiri valla öyle kardeş yaşlısına emeklisine var bize yokk
-
@hasan2 tek bu olsa yine iyi birader bide sınavı yapıyon geçiyon mülakatta eleniyon bu sefer daha kötü oluyor valla Allah yardımcımız olsun harbiden çok zor işimiz umut falan da kalmadı bende artık milletin içine çıkamıyoruz her gören noldu noldu elinin körü oldu karşında dikiliyoz işte görmüyon mu nolduğunu valla kafayı yedirttiler insana ya
-
@herhangibiri aynen öyle valla
-
@hasan2 herkes aynı durumda demekki