2018 Guy Alımı
-
Facebook KPSS A grubunda bir arkadaş şey yazmış : “arkadaşlar bugün vergi dairesi müdürlüklerine personel ihtiyacınızı bildirin yeni alım olacak diye bir yazı gitmiş”
-
Bugün tecilimi bozdurdum ağustosta askerliğe gidecegim kpss ye çalışmayı da bıraktım tam 1 buçuk yıldır kesintisiz olarak çalışıyordum hatta programında boş günüm bile yoktu kpss puanımi sadece paem gibi pek istekli olmadığım bölümler için kullandım dokuz Eylül iktisat mezunuyum yaklasik 7 8 mülakatta elendim mülakatlarindan hep 'bu yaşına kadar naptın' 'şuan niye calismiyosun' gibi halden anlamayan sorularla karşılaştım hatta sınavını basariyla geçtiğim bı devlet bankasi mulakatinda memleketinde hiç bı ise basvurmayip İstanbul'da çalışmayı düşünmen ne kadar doğru herkes senin gibi düşünürse orda kim ne iş yapacak' gibi tepki aldim. Mulakat komisyonlarinda denk geldiğim
insanlarin çoğu malum Parti'nin biyerlerden ilçe belediye başkan aday adayları cart adayları curt adaylariydi Hakkımı helal etmiyorum hepinize başarılar umarım herşey gönlünüzce olur -
hergün birbiriyle çelişen ama hepside kesinlik içeren duyumlar oluyor,bu saçma sapan bir durum.
-
@biriibfli bence 15 mayısa kadar beklemeyin ,olursa yüksek ihtimal ondan sonra ilan gelir zaten
-
adam DUY bu arada
-
@duryy hadi insallah.
-
Vergi dairesi müdüründen duydum yazmış inş dogrudur
-
@moonlight yorumda sözlü olarak söylendi yazmış.
-
Geçen sene henüz hiçbir şey belli değilken Guy sınav tarihini rüyasında görmüş biri olarak söylüyorum bugün 3000 Guy alındığını gördüm rüyamda en kötü 2000 gelir yani
-
@jacky-boy hocam yaş kaç merak ettim
-
PTT ilanının iğrençliği iibf vallahi üvey evlat. Her yerden önümüzü kesiyorlar bu ne ya
-
@duryy normalde hic bir duyuma inanmam nedense bu adamin duyumuna inanasim geldi. Keske o kagidin fotografini farkli bir yerlerden yayinlayabilseydi. Ancak 14 temmuz zafer gunumuzu olacak insallah. İlan Tarih 28 mayis dinimiz amin.
-
@jacky-boy benimde bazen tecili bozdurum agustosta gidesim geliyor. Mayis 31 de basvuru icin son gun zaten ilan gelmezse bu ay aklimda. Kpss surecinide birakip askerden sonra yds,toefle calismak daha mantikli. Kpss puani kapi acmiyor ama dil acabiliyor.
-
@duymhuyguy bende tecili bozdurdum agustosa kadar sınav olur heralde diye tahmin ediyorum
-
benimde 87 küsür puanım var ama bende bıraktım a grubu çalışmayı asgari ücretle bir yerde çalışıyorum şuan ve jandarma astsubaylıga odaklandım ama bu kadar emekten sonra bırakmak zorunda kalmak zoruma gidiyo...
-
@slytherin mülakat askere denk geldigini varsayarsak sıkıntı olmaz mi ?
-
@duymhuyguy izin alıp girilebiliyor hocam o sıkıntı olmaz zaten askerlikte 12 gün iznin oluyo onu kullanabilirsin
-
@serpilyayin hocam jandarma astsubayliginin şartları neler
-
@lamıcimiyok son ilanda [sivil memur aliminda ] bölümüne göre tercih yapıyosun lisans mezunu için 70 kpss B istiyo başka birşey yoktu ben bi sivil astsubaylıga bide jandarma maliyeye başvurmuştum maliye ye puanım yetmemiş 74 küsürle kapttı , sivil jandarmaya kabul edilmişim, bu arada parkuru polislikten daha kolay
-
İİBF ye sahip çıkın artık yada bu bölümleri kapatın.Ülkenin dörtbir yanına İİBF dikmek marifet değil bu kadar genç insanı 4 yıl üniversite sıralarında süründürmeyin. KPSS de en fazla biz farklı derslere çalışıp ve bu derslere hakim olmaya çalışıyoruz. Çok fazla bekliyoruz kpss'ydi yazılı sınavdı sözlü mülakattı işe başlamak yılı buluyor. İnasanlara dalga konusu olduk artık 80 küsür puanlarla iş sahibi olamamakla. Sevdiğimiz insanlarla vakit geçirmekten vazgeçtik ailemizle daha fazla zaman getirmekten vazgeçtik sonunda el de bişey edemedik. Yaşımız ilerledi artık o memuriyetlere başlıyacak içimizdeki heyecan heves kalmadı. Biz üzülüyoruz çevremizdeki insanlar üzülüyor. Kendimizin üzülmesinden çok anne babamızın üzülmesine üzüldük. Mülakatlardaki adaletsizliklerden sıkıldık artık bişey yapın. Hak ettiğimiz kadroları verin artık. Çok yorulduk beklemekten.