2018 Guy Alımı
-
Keşke bugün 3000 lik bir ilan gelse
-
@moonlight B grubu alımları çift yıl kpss nin P3 ile alınır zaten. Bunu bilmiyor muydunuz?
2017 P3 polislik/subaylık bazen de 5-10 kişilik uzmanlıklar için kullanıldı çok bişey beklemeyin -
19 mayıs c.tesi sabahina 1500-2000 guy ile uyanacağız inşAllah12 mayıs da olabilir. Duyum değil his.
-
Arkadaslar Kayseride olan arkadasalrımız varsa sayın cumhurbaskanmız bugun 14.30 da oraya gelcekmıs belki ulasabılırler bi deneseler soru sormayı
-
@guyan-gelmiş neden 12 mayıs merak ettim
-
@paretowilfredo hocam çoğü arkadaşımız talepler toplaniliyormuş şeklinde bilgi veriyor sizin bir öngörünüz var mı bu konuda
-
@slytherin his
-
@guyan-gelmiş hocam 3000 hissedelim 3000 olsun olurmu
-
@lamıcimiyok olması gereken o da ışte bakma biz etkinliklerde bile 2000 istiyoruz en az 10 bin istememiz lazım.
-
@jakuppp Aldığım bilgiyi paylaşmıştım dostum.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Dostlar hepinize merhaba. En ciddi haber bekledigim yerden bilgi geldi ancak cok net degil. Umutlanabiliriz ama tam bir noktaya malesef isaret etmedi. Bu da net bir planin yani bir tarih planinin olmadigina isaret saniyorum. Bilgiyi aldigim kaynak kurumda en yetkin buyuklerimizden biri ve birinci agizdan alinmistir o nedenle itimadim var. Aynen aktariyorum dostlar size;
Ilan hazirligi var iller belirleniyor. Yetistirmeye calisiyorlar KPSS'ye yakın tarihlerde alima cikilmaya calisiliyor. Belirlenen iller hakkinda detay alamadik ancak Ankara'ya alim kesin olarak yok. Diger iller henuz net degil. Tekrar israrla sordugumuzda kpss oncesi yetisecek mi diye yetismesini bekliyoruz yanitini aldik.
Elde sunlar var dostlar. Kurum hazirlik yapiyor ve yetistirmeye calisiyor ilani. Olma ihtimali olmama ihtimalina yakin bence sinav oncesi. Kpss sonrasina sarkarsa ilk gelecek ilanlardan olacak saniyorum. Insallah yetisir 2017 puanlilara gider ayak bi joker olur.
Durumlar boyle dostlar. Bakalim yeni gelismeler olursa yine aktaracagim.
-
@guyan-gelmiş 28 mayis daha gercekci bir his duruyor
-
@paretowilfredo yani hazirlik varsa ilanin seçimden önce gelmeme ihtimali yok gibi. Çok mu utopik düşünüyorum
-
@slytherin hic kimseye guvenim kalmadigi icin onlarin lafiylada hareket edilmez.
-
Seçim yatırımı için imar barışı bile getirildi on yıllar sonra.
Ben Naci Bey'in de tam olarak bu zihniyette biri olduğunu düşünüp ufaktan ders çalısmaya basladım. -
İlan gelmesi için birsürü sebep varken
İlan gelmemesinin tek sebebi Sayın Bakanımız Naci Ağbal Efendidir... -
@i̇lanbekleyenbiri kesinlikle .insallah gider tez zamanda .yoksa biz daha cok bekleriz ilani .kac yildir defterdar mhuy ilanini ilgoc ilanini unuttuk resmen .
-
Bakın ortada bir beyan var.Meclis tutanaklari var.Ne dedi Sayın Bakan vekilin sorusuna bu denetim personelini hızlı bir sekilde alcagız.kadro talepleri kanunlaşsın ilan gelir dedik ne oldu.Sonuç sıfır.Bnce muhalefet milletvekolerinden kdv kanun tasarısini komisyonda görüsen Garo paylanada sormalıyiz.Sayın vekilim bu kadro ihdasları ne olcak?
-
ARKADAŞLAR MERHABA ARANIZA YENI KATILDIM. SAYFAYI BAYADIR TAKİP EDİYORUM. BUGÜN KAYSERI DE CUMHURBAŞKANI GELDİ. KORUMALARINA MEKTUP VERDIM INSALLAH GEREKLI YERLERE ULAŞACAĞINI SÖYLEDİLER..
-
@sad38guy Eyvallah kardeşim umarım okunur. İçeriği nasıldı ilanlarla ilgili mi