2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar mektup için ortak bir metin hazırlanıcak mı yoksa herkes bireysel mi hazırlayıp gönderecek mektupları
-
@1umut arkadaşım odaklandığın yere bir bak ya. Evet vdk kurulduğu için oldu. Vdk kurulsun ve içi doldurulsun talimatını kim verdi? Lütfen konunun özüne odaklanalım.
-
@gokhann hepimizin sorunları benzer arkadaşım, özünde aynı şeyler olacak nede olsa. İçinden geldiği gibi ne hissediyorsan yaz bence.
-
@aynstayn 2013deki alımlara çok sinir olduğum için bi anda öyle demişim okuyunca:( haklısınız
-
Twitirda yusuf güzel vergi dairesinde çok ihtiyaç var personel sıkıntısı var 2018 de 3000 guy kadrosu alındı sizleri tez vakitte aramızda görmek istiyoruz kütahyadan 70 kişilik talep var
-
@lamıcimiyok Azıcık gaza geldim ama Tuğrul Koçer her sakallıyı dede sanmayın demiş.
Yine de sağolsun her kimse cevap vermiş bir şeyler duymaya ihtiyacımız var -
@rybczynski2 artık tuğrul koçere itibar etmiyorum birisi iyi bişey söylese hemen aksini söylüyor buradada her sakallıya itibar etmeyin diğe yazmış sanki kendisi çok işe yarıyor gibi başkalarının duyumlarında lâf ediyor zaten hem kurumici isteyenlere hemde bizlere hitap ederek ikili oynuyor ben artık inanmıyorum ona
-
@lamıcimiyok onun kafasi karisik kafasi
-
@lamıcimiyok peki hocam ilan ne zaman bişey dedi mi?
-
@lamıcimiyok katılıyorum hocam. Tuğrul hocanın samimiyetine inanmıyorum. Kendisi medyatik olmayı da seviyor anlaşılan. Twitinin altında 50 yaş üstü amcalarla münakaşaya girdim tuğrul koçer bi daha twit atarsanız engellerim demiş ben de inadına twit attım engelleyin buyrun dedim. Güle güle yazmış. 50 yaş üstü emeklisine az kalmış kurumiçi isteyen nadide insanların berbat ötesi üsluplarına bir şey demeden engelledi beni. İnanmayın şu adama.
-
@lamıcimiyok yusuf güzel kim hocam
-
@bitkin kötü niyetli biri değil belli ki ama herhangi bir bilgi yok anlaşılan maliye tasrada çalışan bir gelir uzmani.Soyledikleri kişisel fikrinden öteye gitmedi benim nazarımda
-
gelemyecek herhalde ya bekle bekle fıtık olduk
-
@iktisatcikiz yok hocam sadece 2018 de 3000 guy kadrosu alındı yazmış
-
Arkadaşlar yarın mektup etkinliği var burda ve facebook gruplarında milletin gözüne sokana kadar defalarca paylaşım yapalım
-
@gokhann 4 tane falan memur sitesine haber yayınlattım.
-
Risk analiz merkezi kurulsa yine alımlar cok olcak.Ancak kurulmasına dair gelismler ya rafa kaldırıldı yada ilan icin guy dguy vmy sayılarını bekliyolar.Secim olması rafa kalktıgini mi goateriyo
-
@duryy Eline sağlık kardeşim umarım sonucunu alırız
-
-
Arkadaşlar ben secim öncesi mutlaka ilanın geleceğini düşünüyorum hali hazırda istihdam seferberliği devam ederken ve kurumlar bir bir alıma çıkarken maliyenin buna kayıtsız kalacağını düşünmüyorum mutlaka Allah'ın izniyle ilan gelecek lakin bizim talebimiz ilândaki alım sayısının artırılması yönünde olmalı aksi türlü ilanın secimden sonraya kalması hiç mantıklı değil önümüzde secim olmasa tamam kpss sonrasına kalabilirdi ama secim varken o ilan kpss sonrasına kalmayacak