2018 Guy Alımı
-
@buseneatanıyorum kpssye çalışıp iyi puan almış kurum sınavına girememiş birine kpssye çalışın demek biraz garip.. zaten çalışmış almış adam yine kpssye gireceksek önceden niye girdik bu koyuyor adama
-
@i̇lanbekleyenbiri garip olan bunu söylemek değil garip olan sistem.bu garip ve bozuk sistem içerisinde de faydalı olabileceğini düşündüğümüz önerileri size sunuyoruz.bu tercih zaten size kalmış.puanım yeterince yüksek diyorsanız hep birlikte ilanin gelmesini bekleyeceğiz.
-
Çok şanssız döneme denk geldik..
73le atanan vardı geçen yıllarda şimdi 85ler 1 yıldır ilan bekliyor. -
Dua ediyorum ki yeni dönemde bakanlıkta naci ağbal olmaz, eğer ki naci ağbal yine bakan olursa bizim emekler boşa gider A grubu diye bişey kalmaz ortada
-
https://twitter.com/tugrulkocer/status/991395861929365505?s=19
Lütfen şu twitin altındaki yanıtları okuyunuz. Densizlere hadlerini bildirmek lazım. Arkadaşlar twit atmaya devam edilmeli. Etkinlik olsada olmasada. Meydanı boş buldular..
-
Burda karamsarlığa düşmek yerine mücadeleci ruhumuzu harekete geçirebiliriz !
-
Yalan yalnış haber yapar milleti aldatma yoluna giden herkes benim nazarımda şerefsizdir.
-
Biri diyor ilan gelecek biri diyor gelmeyecek herkes fikrini söylemekte serbest ama kasıtlı olarakta insanları aldatma yoluna gidenler oluyor varsa lafım onlara
-
kurum içi uzmanlık nedir emek vermeden nasıl o kadrolara göz dikebiliyorlar anlayamıyorum.
-
Arkadaşlar bugün ilan gelse yeterli başvuru olurmu ilan bekleyen 10.000 kişi olduğunu varsaysak acaba bunlar muz cumhuriyetinde mi yoksa biz mi yanlış ülkedeyiz inanın kaç aydır gidişata bakıyorum sanki ilan bekleyen yanlızca 1000 kişiyiz gerçekten merak etmeye başladım bu sene çok değişik bir yıl eğer ilan geldikten sonrada böyle olursa bir çok il 70 'le kapatacak yoksa bunun başka bir açıklaması olamaz
-
İlan bekleyen olarak 10 bin kişi değiliz. Çünkü bu 10 bin kişinin çok rahat 5 bin kişisi şuan başka bir işle meşgul ya da bankaların sınavlarını kazanıp bankalarda ise başladı. Bizim muhtemel sayımız 2-3 bin. Biz 2-3 bin kişi olarak hedeflerinden sasmadigimiz için eninde sonunda mutlu sona kavuşacağız. İnanın arkadaşlar.
Etkinliklere de sahip çıkalım. -
ağustos da askere gidiyorum inş askerde ilan bekletmezler
-
@oligopol hocam 3000kisi bile yok dediğiniz gibi 3000 kişi aktif olsaydı sesimiz çoktan duyulurdu ben şüphelenmeye başladım bakın 2018 kpss geldi çok olsa en fazla 500 600 kişi istiyor ilanın gelmesini bu kişiler hariç kimseden ses çıkmıyor bakın böyle olursa çoğu il 70 'le kapayacak
-
Önümüzdeki dönem naci ağbal yok milletvekilliğine başvurmayan adaylar açıklandı içinde naci ağbalın ismi yok demekki milletvekilliğine başvurdu kendisi buda demek oluyorki milletvekili olduğu vakit maliyenin basında olmayacak demek oluyor
-
İşte budur girip girip sadece puan alıyoruz gerisi olmuyor ️@i̇lanbekleyenbiri, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@buseneatanıyorum kpssye çalışıp iyi puan almış kurum sınavına girememiş birine kpssye çalışın demek biraz garip.. zaten çalışmış almış adam yine kpssye gireceksek önceden niye girdik bu koyuyor adama
-
Daha 20.000 öğretmen alımı sözlü mülakat sonuçları açıklanmadı. 5000 kişi daha öğretmen alacaklarmış şaka gibi bu kurumların bütçelerini maliye bakanlığı onaylıyor. Maliye bol keseden başka bakanlıklara bütçe onayı veriyor. Kendine personel alımına gelince ekonomiyi düzeltmek için kemer sıkmamız gerekiyor deniliyor. Yani olan yine İİBF ye oluyor. 5000 daha öğretmen alımına ayırdığınız parayı 2000 Guy alımı için kullansaydınız. Herkesin gönlü olurdu sonuçta.
-
Çünkü öğretmenler sürekli ortada süreklii.. Hiö sesleri durmuyor çünkü, bakıyorlar olacak gibi değil hadiiii biraz daha alalım. Ama biz öyle değiliz 10 sene almasa ağzımızı açıpta niye demeyiz.. Hata hep karşıda değil kimse kusura bakmasında.
-
@asyasy Alımlar 2 türlü.1-Gerçek ihtiyaç 2-Baskı yoluyla Herkes öğretmen alımını muhalefet malzemesi olarak kullanıyor.Bu açıdan çok şanslılar.
Hani yaptığınız şeyler işe yaramaz diyen arkadaşlar şu öğretmen alımlarını takip ederlerse belki birşeyler görürler -
@ildız Bu durum maliye bakalığından kaynaklı birazda önceden bir KPSS sınavına giren bir İİBF li en az 6 7 mülakata girebiliyordu önceleri taki 2016 kadar. 1 yıl da 2 Guy ilanı geliyordu. Şimdi yılda 1 tane bile gelmiyor. Bunun bir diğer sebebi de memuriyeti kaldırmak istemeleri.
-
@fernando-reges Sayı olarak azız A Grubu kadrolara hazırlanan bundan dolayı da sesimiz pek gür çıkmıyor maalesef. Tamam İİBF mezunu çok ama KPSS A ya adam akıllı hazırlanan sayısı az.