2018 Guy Alımı
-
-
Ankarada yaşayan arkadaşlara bir önerim var
Sayın Cumhurbaşkanı ne zaman yurda döner bilmiyorum ama eğer bu cuma yurt içinde olursa
cuma namazını Cumhurbaşkanlığında bulunan camiide kılabilir eğer arkadaşlar oraya giderse görüşme ihtimali yüksek olur namaz çıkışı içinde bulunduğumuz durumu birebir izah edilebilir -
@ata-bizi 28 kasim çarşamba ya denk geliyor. O gun icin sinav mumkun degil. İlana çıkışı diyorsa bu kadar erkenden bahsetmek sacma olur ki sinav ocak ortalarina denk geliyor. Bence itibar edilecek bir duyum degil. Herkes kendi bilir tabi.
-
Arkadaşlar tekrar merhaba.
Beni çoğunuz hatırlıyorsunuz. Ben olumsuz bir duyum paylaşmış ve guyun kpss sonrası gelme olasılığının çok yüksek, vmy ise kpss öncesi gelecek demiştim. Tabi bunlar almış olduğum duyumlar idi.
Arkadaş 28 Kasım demiş. Bir daire müdürü 28 Kasım gibi net bir tarih kesinlikle veremez. Çünkü, kurumların insan kaynakları belirli bir tarihi çok çok önceleri belirleyemez. Arkadaşa bir şey demiyorum belki duyum aldığı kişi dalga geçmistir.
Gelelim benim duyumuma. Açıkçası bende değişen bir şey yok arkadaşlar.
İlk önce adalet bakanlığı televizyon karşısına geçip açıklamalarda bulundu ve 15.500 personel alacağız dedi.
Daha sonra sağlık bakanlığı çıktı ve personel alacağız dedi.
Ulaştırma bakanlığı çıktı pttye 5000 kişi alacağız dedi.
MEB çıktı ve öğretmsn alacağız dedi.
Bugün de Naci agbal çıktı ve personel konusunda tek bir söz söylemedi.
Ben size, Naci agbal tamam dese kurumun ilana çıkması anlık. Ancak Naci agbal personel almak istemiyor dediğimde bana hepiniz kızdınız. Buyrun, kendiniz gördünüz.
Ha, biz bütün bunlara rağmen emeklerimizi hiçe sayarak boş boş kpss sonrasını mi bekleyeceğiz?
Elbette hayır.
Twitter da, gündemin yoğun olduğu zamanlar etkinlik yapma saçmalık. Bunu hep söylüyorum. Gündemde Beşiktaş fener maçı daha yoğun iken orada İİBF kadro istiyor yazısını kolay kolay kimse görmez.
Yapılacak etkinlikte hedef bakan ve ya başkası olmamalı. Toplum olmalı. Kamuoyu eğer bizim hakkimizin yendiğini görürse, sıka sıka verirler o kadroyu bizlere.
Bunun içinde ;
Birincisi haber bültenlerinde sesimizi duyurmaliyiz.
İkincisi İmkanı olanların TBMM önünde yakaladığı MV ne durumu birinci ağızdan anlatmalı.
Üçüncüsü, ki bu en zor olanı olsa da kesin çözüm. Cumhurbaşkanı ile iletişime geçmek. Ya da başdanışmanlarina ulaşıp, hakkımızın yendiği belirtilmeli.
Yoksa kurumun kpss sonrası ilana çıkması daha muhtemel. Bu kasımı bulmaz ancak Eylül Ekim gibi sınav olur. Bu da bizim işimize gelmez.
20-25 bin aday + bunların aileleri bu ilanları bekliyor. -
Ek olarak, muhalif kanada talebimizi iletirsek bizi daha çok kaale alırlar. Bunu da unutmayalım.
-
@oligopol haklısın bu da bir çözüm hemen hemen her gün bir çoğumuz bu forumu ziyaret ediyor ve gelişmeleri takip ediyoruz artık organize bir şekilde harekete geçmeli ve bir şeyler yapmalıyız elimize çok güzel bir fırsat geldi bunu değerlendirmemiz gerek.. Unutmayın arkadaşlar hepimiz aynı gemideyiz..
-
Arkadaşlar bir WhatsApp grubu mu olustursak, etkinliklerden anlık haber almak için ve yapabileceğimiz şeyler için
-
80 küsür puanlalarla alım olammasıda var daha kötüsü 80 küsür puanla sözlü mülalattan elenmesi var. Baya oldu sözlü mülakat olalı elendim sistemi değilde kendimi suçluyorum bazen acaba sözlü mülakatta bir hata mı yaptım, birşeyi yalnış mı söyledim, kendimi iyice hitap edemedim mi diye kendimi suçladığım zamanlar oluyor. Ama işin aslı kazananların % 90 nın torpille o makamlara geldiğini biliyorsun yine de kendini suçluyorsun işte. Senin hak ettiğin maaşı senin hak ettiğin işi senin hak ettiğin parayı başkası alıyor maalesef. Çok şey söylemek istemiyorum hakkımı hellal etmiyorum sadece ne torpil yapıp hakkımı çalanlara ne torpille boyun eğenlere ne bu sistemi bu hale getirenlere aldığınız paralar zehir zıkkım olsun hayrını görmeyin o paraların hak etmeyerek o makamlara geldiyseniz.
-
@oligopol WhatsApp olayini aylar oncesinden onermistim anlik etkinliklerden haberdar olup daha güçlü ses çıkarmak icin ancak pek dikkat cekmedi. Alim konusundaki dusuncelerinize gelince ben alimin yine Naci agbalin agzindan duyacagimizi ve yine secim gezileri basladiginda açıklayacagini dusunuyorum gecen seneki gibi. Tam olarak secim maratonu baslamadi yani simdiden aciklamak istemez sabredin 20 gun daha.
-
arkadaşlar yeni başlık oluşturulmuş . Lütfen burada ah vah edip , ilan gelmiyor diye hayıflanacağımıza bu başlık altında örgütlenelim .
https://forum.tercihiniyap.net/topic/3891/a-grubu-kadro-etkinlikleri
-
@birgarip hocam kolay mı cb ile görüşmek böyle
-
Fatih portala ulaşsak tv de söylese bi yararı olur mu arkadaşlar
-
Arkadaslar twiterda etkinlik yapmamiz ve en az 5000 twit atmamiz sart. Adminlere sesleniyorum. Guy icin twiter etkinligi baslikli bir sayfa acin lutfen. ordan örgütlenip adam akilli etkinlik duzenleyelim.@G4Zi @asyasy @bad1905 @duymhuyguy @grundig @Oligopol @walrass06 @Oligopol @paretowilffredo @can-mavi @Duryy
-
@fatoss21 hocam sizin kardeşiniz eğitimdeydi yeni bi duyum falan var mı bu gidişle kpss sonrasına kalacak gibi duruyor
-
@walrass06 hocam namaz sonrası cemaatle sohbet ediyor birebir şahit olduğum bi durum:)
-
@birgarip Sözle söyleyecek fırsat olmazsa diye mektup yazıp verilebilir.
-
Bu ne ya herkeste bir karamsarlık
-
Gelecek inşallah o ilan
-
@i̇lanbekleyenbiri size kpss odaklı çalışın diyenler kötülüğünüzü düşünerek söylemiyorlar ki bunu.ben de ilk girişinde 84 puan almış kuzenime bir daha hazırlan diyorum çünkü gelecek o kadar sisli ki ne olacağı belli değil önümüzü göremiyoruz.kimsenin boştan yere dersanelere verecek savuracak parası yok, hatta dersaneyi geçtim kitap almak bile ayrıca bir yük.ben dersaneye gitmedigim halde aldığım kitaplar belimi büktü.hal böyleyken bu puanların elde patlaması durumu bile olabilir.her türlü kötü senaryoyu göz önüne alıp da hareket etmek en mantıklısı.bu size çok ağır geliyorsa o halde kpss ye girmezsiniz puanınızla girebileceğiniz ilanların gelmesini beklersiniz bu seçim size kalmış.biz bu yolda emek vermiş herkesi düşündüğümüz için çalışmayı bırakmayın diyoruz yoksa bize ne.
-
guy ile ilgili bir gelişme var mı diye Tuğrul Koçer e sordum oda malesef yok dedi:(