2018 Guy Alımı
-
@ata-bizi nerden biliyo bu kadar emin tarih konusunda pel inandırıcı gelmedi
-
@eliff inşallah dediğiniz gibi olur , ama benim duyduğum bu
-
Onumuzde ramazan bayram ve secimler derken haziran ayi gecer. Temmuzda ilan verirler desek kpss satti mahaline girilecegi icin beklerler. Temmuzda kpss yapilir agustos sonu sonuclar aciklanir en erken eylul sonu ekim basi gibi ilan gelir. Bu durumda 2017 bos gecmis olur ve hatta 2016 yilindan bile daha bahtsiz bir 2017 kpss donemi olmus olur. 2016 kpss icin en azindan gecen sene bu zamanlar 2000 kisilik bir alim gelmisti. Umarim kimsenin emegi yerde kalmaz kolay degil onca caba sarfedip bombos bir sezon kapatmak. 85 puani olan adamlar bu sene 1 sinav dahi gormedi. Guy dan sonraki en buyuk beklenti 400 tane il goc uzm yrd idi malesef o da resmen dalga gecilir gibi bir rakam geldi. Son yillarda iibf nin yukunu sgk cekiyor seri alimlar yapiyor ama o kadroda gunbegun doluyor. Sonumuz hayrolsun ins...
-
@ata-bizi talep toplanmaya başlamış demek ki bu kadar uzun suruyo sınav süreci çok komik gerçekten öyleyse de en azından beklemekten vazgeceriz önümüze bakariz
-
Arkadaşlar geçen senede aynı yorumlar yapıldı yok ohaldeyiz ilan gelmezde yok eylül gibi ilan gelecekte felan felan burası türkiye burda gündem 1 günde değişir ve seçim arifesindeyiz bunu unutmayın ve üstüne muhalefet ittifat kararı aldı iyi bir aday çıkarırlarsa seçim ortamı çok kızışacak o yüzden bizim bakanı felan boşverip doğrudan cumhurbaşkanına ayrıca muhalefetin belirleyeceği adaya odaklanıp onlara mektuplar vs artık ne olursa yapmamız lazım,seçim önceside ilan gelmez ise seçim sonrası hiç gelmez gelsede as sayıda olur diye düşünüyorum
-
Seçim sonrası inşallah aynı bakan ve bürokratlardan kadro dilenmeyeceğiz.Hakkaniyetli,bizi insan yerine koyan,emeğimizin karşılığını verenler inşallah o koltuklara oturur.
-
Kime sorsak bilir yaaa öf laf olsun diye mi sınava girdik biz allahım valla gelin etmeyin tutmayın en etkili yol gazete ilanı beklemenin alemi ne ya facebooktaki adminler geçen yıl yıkıyodu ortalığı bu sene neden anormal bi sessizlik içindeler yine para toplancak deseler herkes para yollar varsa yoksa kitap çekilişi kitap reklamı umarım onlar da okuyordur bunları
-
Artık yeni yeni arkadaşlar görmeye başladın son bir kaç gündür milletin aklı yeni yeni başına gelmeye başladı çok şükür arkadaşlar şu saaten sonra tek hedefimiz ilanın gelmesi için çalışmak olmalı zaten herkesin belli bir altyapısı vardık ilan geldikten sonra çok sıkı derse çalışıp toparlarız şuan asıl önemli olan birlik olup ilanın gelmesi için uğraşmalıyız hala söylüyorum twitir hesabi olmayan lütfen bir hesap açsın artık en kısa zamanda tekrar mektup etkinlikleri twitir etkinliği yapmalıyız olmazsa meclise gidip vekillerle görüşme yapmalıyız biz sessiz kaldıkça bu ilan gelmeyecek
-
Geçen sene defalarca mecilise mi çıkılmadı , gazete ilanı mı verilmedi neler yapıldı neler bu sene herkesin bu şekilde umursamaz olmasının sebebi ne ?? Sanki birileri bişeyler biliyo da bi tek ilan bekleyenler bilmiyo gibi anormal saçma bi durum var
Geçen senenin farkı neydi yaa o hocalar toplanıp. Toplanıp mecilise gidiyordu şimdi neden kılları kıpırdamıyo?
NoLdu artık hocaların öğrenciye ihtiyacı yok mu ? Geçen seneki herkes atandı arkasını mı unuttu ? Hayır noldu?
İlk defa gerçekten sinirliyim kusura bakmayın -
Gelmez gelmeyecek duyum aldım seneye falan diyenlerin amacı rakip elemek
-
@gmzankr066 İnsanların şüphelerini arttı ve umutları aynı oranda azaldı. Artık gerçekten kendine güvenerek sınava hazırlanan ve atanacağından umudu olan kişi sayısı oldukça az. Ne yapacaksak biz yapacağız. Hocaları ikna edecek olan da biziz. Ben evden hazırlanıyorum. Dershaneye giden varsa hocalar bu konuda sizleri nasıl şevklendiriyor nasıl bir yol izleyerek sizlerin motivasyonunu canlı tutuyor merak ediyorum.
-
Gelmez diye birşey olduğunu hiç ama hiç düşünmüyorum ama bununda duyumla yada önceden şunu alacağız bunu alacağız diyerek değil bir anda ilana çıkılarak olacağı kanaatindeyim. Alım yapılmayacak olsa 1000+1000 ler bile konuşulmazdı,ağzı alınmazdı. Gençler iş kurun demesinide, yatırımlar artsın, üretim artsın, kobi Türkiye nin lokomotifi görevindedir gibi hep destek tam destek söylemlerinin gereği olarak dile getirmesi gerekliliğine bağlıyorum. Sonuçta maliye bakanı..
-
@ildız bence motivasyon düşürmemek adına olumsuz duyum alanlar paylaşmasın lütfen insanının umudu olunca ders çalışmak daha kolay ve tatlı geliyo çünkü
-
6-7 ay sonra bi alım yapılacaksa eğer , gib in bunu şimdiden planlayıp net bir tarih belirleyeceğini sanmıyorum. Gib bir anda karar verip uygulayan bir yapıya sahip
-
Hayır bi de alım yoksa biri çıkıp yok desin yaa onu beklerken yaş geçiyo başka şeyler için
-
@gmzankr066 hocam siz kpssye tekrar girmeyi dusunuyormusunuz?
-
Olumsuz duyum yada olumlu duyum bir k iki senedir çokda mümkün olmuyor, görüyoruz aslında. Ortada tamam gecikmiş bir zaman problemimiz var ama gecikme oldu diye gelmeyecek anlamı taşımaz bu.. Kimsenin hiçbirşey bilmediği bir yerde "gelmez o ilan yaa" "sınav sonrasına kaldı" demek çok çok büyük yanlış.Tabi birde şuan emek verenlere çok büyük haksızlık.
-
@gmzankr066 kesinlikle , şuan en çok merak ettiğim şey guy un KPSS den önce gelip gelmeyeceği konusu .. yoksa kesinlikle elbette şüphesiz muhakkak mutlaka kayıtsız şartsız istisnasız gelecek ilan da KPSS den önce mi sonra mı sıkıntı bu
-
@moonlight, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@gmzankr066 kesinlikle , şuan en çok merak ettiğim şey guy un KPSS den önce gelip gelmeyeceği konusu .. yoksa kesinlikle elbette şüphesiz muhakkak mutlaka kayıtsız şartsız istisnasız gelecek ilan da KPSS den önce mi sonra mı sıkıntı bu
Bunca stresin yegane sebebi bu belirsizlik ..
-
@1umut Hocam resmen mecburum