2018 Guy Alımı
-
@hasan2 yok hocam ne alaka
-
Ben @Priss in duyumunu bekliyorum mayıs 15 ine kadar maliye bakanı bi açıklama yapacaktır.
-
@Priss hocam hala duyumunuz geçerli mi?
-
Seçim öncesi ilan gelecektir bu fırsatı kaçırmak istemezler
-
@i̇lanbekleyenbiri İnsanlarımız bu kadar suskun oldukça maalesef bizim farkımızda bile olmayacaklar. Akşama bir şeyler planlayıp etkinlik için bir konu açmayı düşünüyorum.
-
Merhabalar yaklaşık 1 aydır bu forumu takipdeyim üye olayım dedim..bişeyler için çabalayan arkadaşları gördükçe mutlu oluyorum ve diyorumki hala bir umut var.onca emek boşa gitmez insaallah
-
Geçen sene ortada böylesine önemli bir seçim olmamasına rağmen 2000 GUY ilanı geldi.
6-7 aydır etkinlik yapılıyor bizleri görmemeleri mümkün değil.
15-20bin kişi ilan bekliyor bunu kaybetmek istemezler bence -
@i̇lanbekleyenbiri Bu bakanın çok umrunda gibi durmuyor açıkçası o yüzden bizim işi çözse çözse Cumhurbaşkanımız çözer. Geçen birisi de yazmıştı geçen sene gelen ilanda da CB'dan talimat gelmiş kuruma.
-
@duryy o konuda haklısın ilanlar konusunda en kötü dönemi yaşıyoruz. Verdiğimiz emekler naci ağbalın umrumda değil. Başka biri olsaydı şimdiye mülakat sonuçlarını bekliyor olurduk. Guy-Vmy 1 yıldır mhuy-duy 3 yıldır gelmiyor..
-
Bence bizim durumumuza kesin çare olabilecek bir düşüncem var : Muhalefetin adayları belirlenince cumhurbaşkanına yaptığımız mektup etkinliginin benzerini yapalım durumumuzu anlatalım..düşünsenize x adayının meydanlarda tv programlarında iibflilere kadro verecez 5000 guy 1000 vergimufettisi alacaz diye bağirdığını..iktidar buna kayıtsız kalmayacaktır
-
arkadaşlar kurumda çalışan buraları takip eden bir arkadaşımız GUY'ların artık bir kısmının VİMER için alındığını söylemişti de o yorumu bulamıyorum şimdi.VİMER'in çalışma düzeninin 8-5 olmadığını da söylemişti.Konuyla ilgili bilgisi olanlar tekrar yazabilir mi ?
-
Arkadaşlar bi arkadaşımla konuştum bir duyum aldığını söyledi bakanlıkta daire başkanıymış söyleyen kişi kasım 28 net tarih ozaman ilan gelicek kpssden önce guy yok demiş, 80 puanım var bir tane kurum sınavına giremedim daha iki saattir psikolojim berbat hakkımıza girenlere hakkımı haram ediyorum
-
@ata-bizi Hocam senin hesabına göre eylül sonu ilan .. Allah korusun inşallah yanlış duymuşsundur
-
@ata-bizi umarim dogruluk payı yoktur
-
Seçim sonrası ilana çıkmak riske girmektir bu riski almazlar ilan gelirse seçim öncesi gelir
-
2017 kpssyi yok sayarlarsa hakkım haram zıkkım olsun bizi bu hale düşürenler inşallah bizden daha beter olurlar inşallah sandığa gömülürler..
-
@ata-bizi umarım yanlıştır ya cidden kötü bi senaryo belki o duyumu alan kişi henüz seçim yokkenki planı duymuştur
Umarım -
Biz etkili bir çözüm yolu buluncaya kadar kalan 3 ay da öylece akıp gidecek. Umarım mektuplar ulaşmıştır da bir sonuç alınabilir.
-
Arkadaşlar bende istemsizce bekliyorum guyu mulakattan elenmiş biri olarak kpss b grubu icin 80 gunde birseyler yapilirmi ptt alimlari var rakamda telafuz edilmiş su ortamda en iyi sey kotu düşüncelerden uzaklasip ders calismak inanin 2016 ilan gelince o sevinçle bulunduğum işten ciktim kurum sinavini kaybetmemek için mulakati kaybettim sonra 2017 puanimda düşük geldi. Secim oncesi guzel bir yil olur dedik secim one çekildi kaybettiğim 3 yili nasil telafi ederim bilmiyorum ama güçlü olup bir iste de de olsa birakmamak lazim hakkimizda hayirlisi olsun benim son artik bu yil işportaciliga bile raziyim helalinden kazandiktan sonra bir sekilde hayata tutulmak gerekli...
-
Net tarih söylemiş 28 kasım diye ve yakın zamanda konuşmuş inanamadım o saatten itibaren hiç bir şey yapamıyorum,gerçekten böyle bi vebalin altından nasıl kalkacaklar bilmiyorum yazık ettiler emeğime, rabbim gerçekten göstersin karşılığını misliyle