2018 Guy Alımı
-
@tuketiciranti ama moderatöründe tavrı yanlıs.Sorduğu sorular bnce onceden ayarlaniyo ki bakan cevap versin.Baska bi aciklamasi olamaz.Sayin bakanim guy alımı olcak mi kpss oncesi diye sormak bu kadar zor olmamali
-
@i̇şsiziibfli bak hocam yine ayni dongu bizleri bekler. Sorunumuz ösymye her bir aday olarak en az 200 tl verip alım olmamasini bekliyoruz ve bir sonraki kpss geliyo.Onumuzdeki hafta yine basvurular var yine en az 200 tl yaticagiz sonuc ne olcak en az yine eylul ekim ayina kadar ilan bekleyecgiz sonra yine gelmeyec ocak subat derken hop bir sonraki kpss
-
Biz geçen yıl için en kötü yıl bu yıl diyorduk şimdi görüyorum ki en kötü yıl 2018 miş
-
Arkadaşlar twiter da Naci ağbal diye tag var. Gündem de şuan da. Lütfen rica ediyorum bi tane olsun twit atın. Bi sesimizi duysun artık ya.
-
Memurluk bittecek esnaf olun.
-
Yani pes vallahi pes. Anca forumda yakınmayı biliyorsunuz. Etkinlik yapılıyor katılım az mektup yollanıyor katılım az twit atın atılmaz. Sonra Yok bizi örgütleyin Yok bizi duyun yok ilanlar nerede. Ya artık elinizi bi taşın altına koyun hakkınızı aramayı öğrenin. Burda yakınmayla kimse duymaz sizi. Çıldırmamak elde değil artık ya.
-
@ecitah ya dediler ya talep toplanmış daha mayısa yeni geldik bu şekilde yaparsanız kendinizi yipratirirsiniz ben de oyleydim puanimla bekliyorum guy ilani gelse kazanmis gibi mutlu olucam eminim herkes de oyle hissedicek ama illa ki gelicek onumuzde kpss var puanlari yukseltmeye bakalim calisalim bence en azindan ben oyle yapıyorum guy ilani gelince de inşallah hazır olmuş olucam zaten
-
Guy ilanı bugün gelse en az 15000 başvuru olur ama suanki etkinliklere katılma oranına bakıldığı zaman sanırsın en fazla 1000 kişi başvuracak hatta gelen ilana yeterli talep olmadığından puanı düşürecekler yada başvuru süresini uzatacaklar geride bekleyen 14000 kişi 'ne alemde çok merak ediyorum
-
Arkadaşlar ankarada olan varsa toplanıp meclise bakanlıpa vs gidelim. Bir şeyler yapalım
-
"Bakan Ağbal" tag ıyla twitter de gündemdeyken twit atalım arkadaşlar haber kanallarında twit atıyor en azından onların dikkatini ceker
-
Arkadaşlar maliye bakanı twitterda gündem oldu herkes twittera gelsin burda bari sesimizi duyuralım
-
Evet arkadaşlar herkes birşeyler yazsın.
-
arkadaşlar twitter a yüklenin
-
Arkadaşlar alım olacak olsaydı maliye bakanı açıklama yapmazmıydı ?
-
Hiç değinmemiş en son konuşmasında
-
Alim bekleyen etkinlik isteyen arkadaslar neredesiniz twitterda etkinlik var hakkimizi hep birlikte aramaya davet ediyorum sizi
-
En azından çok rt alan hesapları rtleyin de yukarlarda kalalım arkadaşlar.
-
@lamıcimiyok kesinlikle haklısın Hocam , o 15000 kişi organize şekilde 4er tvit atsa her gün ilk 5 te oluruz ama işte imkansız malum
-
Şu twitter'ı azıcık kurcalıyorlarsa mutlaka görüyorlardır bu yazdıklarımızı.Güzel tepki veren arkadaşlar olmuş ama açıp bakan biri var mı acaba...Veya bakıp da ileten
-
Arkadaşlar bir şey soracağım konu dışı.borcun icralık olması memurluğa engel mi