2018 Guy Alımı
-
@kaimoğlan bizi etkilediğini anlama kapasitesi bile yok adamlarda dostum ne bekliyosun.
-
@paretowilfredo nasıl sesimiz gür çıksınki hem ilanı bekleyip hemde resmen etkinliğe katılmıyorum diyenler oldukça bizi 'ne kimse dikkate alır nede ilan gelir malesef içimizde bu zihniyette olan çok arkadaş var bu yüzden birlik olmuyoruz sesimiz çıkmıyor
-
Şu kurum içi isteyenlere iki laf ettim twitter da keyfim yerine geldi Ne beleşçi adamlar var şu dünyada yahu
-
Uzmanlık sınavı bekleyen vhkilerin çoğunda kiraya verdikleri en az bir evleri var maaşın yanında kira geliri de elde ediyorlar
-
Arkadaşlar siz devlet olarak öyle bir imkan sunarsaniz insanlar da haklı olarak talep eder.
Gerçekçi olun hangimiz kurumda vhki olsak uzmanlık talep etmeyiz. Burda insanların evi var arabası var demek yanlış onlarda kendinlerinde emeklerini talep ediyor ama eksik ama fazla. Hakaretten ziyade bunu sebep olan kişilere hükümetlere tepki göstermek gerek onlara uzmanlık verip güvenlik görevlisini bile uzman yapan A grubu meslekleri yerle yeksan eden ile size böyle sınav açmayan açtığında torpille önünüzü kapayan aynı hükümet. -
@shady1 ben de laf ettim. Şuan çok keyifliyim
-
@guyan-gelmiş devletin sundugu imkan falan yok hocam. Naci agbal gazlarını aldı hepsi bu. Senelerdir bunların yapmadığı baskı araya sokmadıkları adam yok. Simdi bu adaletsizlige on ayak olanlara laf etmeyelim mi?
Hem bu memlekette durust insan yok mu ? Ben o pozisyonda olsam haketmedigimi gayet tabi düşünürum. Hak etmiyorlar çünkü! Çoguyla aynı okulda sınava girdim adam 1 dogrum cikar insallah diyordu ya bu mu hakediyor? -
@guyan-gelmiş Adamın iddiası dairede aynı isi yaptigini soylemek. Hepsini gectim maliyeden 1 dogru yapamiyor mu? Nerden bakarsan bak adaletsizlik.
-
@kaimoğlan hocam zamaninda binlerce memuru uzman yaptılar ortada hiçbir şey yokken. Sırf sendika baskısı seçim populasyonu şimdi ise arkadaşlarının memurluktan uzman olduğunu gören insanlar ayni hakki istiyorlar. Kendi fikrim hocam bunlar şahsen ben hakları olduğunu düşünmüyorum çünkü biz kendi penceremizden bakıyoruz yasadiklarimiz emeklerimiz var çünkü. Ama onlarin gözünden baksaydik haklı derdik arkadaşları memurken güvenlik görevlisi iken uzman olup yine yanyana çalışıyorlar ama onlar 1000 lira az alıyor o an o insanlar sadece gördüğünü yaşar senin benim emegimizi adam ne bilsin karşı masasındaki zamaninda düz memur olarak gelmiş ve sonradan saçma bir sınavla uzman olmuş arkadaşını görüyor ve benim de hakkım diyor. Suçlu ordaki memurlar değil onlara geçmişte binlerce memura böyle bir imkan taniyan burokratlar siyasiler.
-
@guyan-gelmiş hocam hakları olmayanı devlet vermeye devam ederse bunun sonu gelmez. Haksızlık haksızlıkla beslene beslene bu hale geldik. Allah bu devletin yardımcısı olsun.
-
Tuğrul koçer de kurumiçi olsun diye twit atmış
-
Bakalım dostlar seçenekleri değerlendireceğiz. Açıkçası hangi yolu denersek deneyelim bizim en ciddi sorunumuz devamlılık. Bu noktada iyi duyrulan bir etkinlik bir nebze ses çıkarırken, sonraki her çaba sönük kalıyor. Kadro isteyen, sınav isteyen diğer tüm güruhlara bakarsanız hemen her gün bir twit de olsa atmayı alışkanlık haline getirdiklerini görebilirsiniz. Biz de birileri öncü olsun, birileri organize etsin diye herkes bekliyor. (Sözüm sizlere değil, kitlenin ciddi çoğunluğuna) Böyle olunca da tek etkinlik ile çıkan sesi ancak kendimiz duyabiliyoruz. Geçen sefer organize ettik, bimer, cimer etkinliği yapıldı, akabinde twitter safhası oldu. Sonrasında çeşitli vesileler ile etkinlikler düzenlendi, durum yukarda özetlediğimden farklı olmadı hiç. Yine de biz her fırsatta bir şeyler denemeye devam edeceğiz, ancak derseniz ki bana beklentin nedir Pareto? Bu şekilde malesef beklentim zayıf. Bu da farkında iseniz beni bile yordu. Çünkü zaman zaman sanki biz organize etmiyoruz da o nedenle bir şeyler olmuyormuş gibi çok üstüme gelindiği oldu. Burada durumu manipule etmek isteyen troll hesapların dolduruşu ile beni kıran arkadaşlarımız oldu. Ancak durum burada özetlediğim gibi oldukça biz ne yaparsak yapalım durum çok da farklı olmayacaktır. Bu yılgınlıktan tüm adayların çıkması lazım bir an evvel. Yoksa sizlerin hakkı kadrolar, zaten az olan bu kadrolar, başkalarına kaymaya devam edecek.
-
@paretowilfredo hocam kurumiçi ve guy alakasız mı. Tuğrul koçere sordum. İki şey birbirinden alakasız dedi. Cidden alakasız mı ? Bunlar kendilerini bu şekilde inandırmışlar mı ?
-
@zümrüdanka Dostum kişilerin fikirleri kendilerini bağlar, saygı duyarım herkesin görüşüne. Ancak şöyle söyleyeyim, çocukluğumdan beri devlet insanlarıyla oturup kalkmış, lise çağlarından beri devlet kurumlarına giden gelen ve sayısız bürokrat ile tanışmış, oturmuş, yaklaşık 6 senedir de KPSS bazlı işleri biraz bilen birisi olarak şunu söyleyeyim, sadece kendilerini ve vicdanlarını kandırıyorlar. Bu talep işsiz bekleyen binlerin hakkına göz dikmektir. Çünkü nihayetinde onların artan personel gideri aynı devletin kasasından çıkacak. Bu denli kamu harcamaları anlamında daralmaya ihtiyaç duyulacak dönemde son lokmanın peşindeler. Çünkü muhtemeldir ki bizi seçim sonrası daralan bir ekonomi bekliyor. Bu olmadan fırsat bu fırsat diyerek taşeronlar gibi bir şeyler koparma peşindeler.
-
Şu haber mesela 8 Nisan 2017’de yapılmış. https://www.memurlar.net/haber/659461/maliye-ve-gelir-idaresi-kurum-ici-uzmanlik-sinavi-acacak.html Yine bir seçim öncesi ve yine dağıtılan umutlar. Bu insanlarda “azimliymiş” peşini bırakmamışlar ya da her zaman ki gibi işin içinde iş var ve bir yıl önceki haberin altına hala yorum yapmışlar geçen seçimde söz vermiştiniz diye. Devlet kadrolarıyla ilgili bu kadar ciddi işler seçim vaadi vs. adı altında ele alınıyor. Buna mı üzülelim, bizi yok saymalarına mı B grubundan atanacaksınız, içerde rahat rahat A grubu uzman olmak isteyeceksiniz!
-
Tuğrul hoca demiş ki kurum içi bekleyenlerin sayısı 4500 civar çoğu da yaşlı demiş . Uzman olup emekliye ayrılmayı planlıyo çoğu demiş yani sizin için iyi demeye getirmiş ama ️ ️
-
@gmzankr066 Bi kanatları eksik.
-
@gmzankr066 tam emin olmamakla birlikte uzman olmanin emekli maaşına etki etmediğini biliyorum çünkü sadece ek göstergesi yükseliyor kısa sureli uzman olmasi emekli maasini veya tazminatini etkilemez.
-
Tuğrul Koçer'in net bir duruşu yok ne yazık ki. Tamamen siyasi iktidar orijinli düşünüyor.
-
Arkadaşlar twit atmak, etkinliklere katilmak bu kadar zor mu? Eğer eş dost gormesin diye atmiyorsaniz açin bi fake hesap. Hicbisey yazmak zorundada degilsiniz yazilan twitleri retwetlesiniz yine yeter. Biz mağduruz ve sesimizi duyurmazsak daha çok bekleriz.