2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar buyuk çapta mektup etkinligi ve twiiter etkinligi yapmak gerek bu konuda organize olmak için burdan @paretowilffredo @Antimülakat ustadlara sesleniyorum kpss a facebook grubuyla ortaklaşa bir etkinlik olmasi gerek
-
@jakuppp katılıyorum ️
-
@jakuppp kesinlikle katılıyorum.. İlan gelmesinde bir etkimiz olacaksa o zamanlardayız.
-
@jakuppp Yanlış kişiyi etiketlemişsiniz. @paretowilfredo olacaktı. Bir de haber yapılsa fena olmaz aslında.
-
Mektubun çok daha fazla etkili olacağına inanıyorum
-
@gmzankr066 benim 77.2 ile 14binlerdeydim
-
Mektup, Twitter etkinliği elimizden ne geliyorsa yapalım artık. Facebook gruplarıyla birlikte herkesin haberi olacak şekilde yapılabilir. Tabi önceden duyurularla herkesin haberdar olması sağlanmalı. @paretowilfredo @Antimülakat @Priss duyumlar ve etkinlikler konusunda öncüler sizsiniz.
-
@gokhann ben de bu sene 12 bindeyim.puanım 74. sıralamalar epey değişmiş...
-
@marjinalfaydali durumumuz aynı Hocam. Gelme ihtimali var mı bize ?? Çalışasım gelmiyor düşünmekten.
-
@nikola-tersla hocam bence bu tamamen alım sayısına ve gelecek illere bağlı.
açıkçası ilan gelip gelmeyeceği bile belliyken bunun düşünmek doğru olmaz.
ama kabaca şöyle söyleyeyim bence 1750 ve 2000 lik bir alımda şansımız yüksek.geçen seneki guyda 2015 puanlılarda vardı ve hemen öncesi yüklü bir alım olmadığı için yığılma oldu.ona rağmen de ben baktım neredeyse yarısından çoğu ile girebilecek sıralamamız var(kritik şehirleri hariç tutarak söylüyorum).bu sene ise neredeyse önümüzden 3000 kişi gitti ve arkamız temiz.bu yüzden doğudaki il sayısı da fazla gelirse şansımızı yüksek görüyorum.
gelir mi gelmez mi diye düşünmekten ziyade derse odaklanın hocam ve etkinliklere.
bakın şuan 80 alan arkadaşlarda bekliyor biz de.çünkü ilan yok.şu halde ilk 500 e girmedikten sonra da bi önemi kalmıyor.bakın kpss geldi dayandı.şuan guy gelse bile atanmamız 2019: (((
o yüzden çalışmayı bırakmayın.eksikliklerinize yönelin.mesela ben hep hukukta idare,icra iflası pas geçerdim,iktisatta 4 lüyü.şimdi oturdum onlara yükleniyorum.hem puanım artsın diye hem olası guy ilanında şehir tutturursam hazırlıklı olayım diye.
zaman öyle de geçiyor böyle de...''keşke'' dememek için çalışmak en iyisi. -
@marjinalfaydali ***belli değilken
-
Aynen katılıyorum 2000 kişilik guy alımında taban puanlar 70 71 leri görücektir tabi tamamiyle alım sayısına bağlı olarak değişir bu durum
-
Kpss sonrasına kalacak gibi bu iş
-
@nikola-tersla hocam kpss ye 3 ay kalmış daha neyi düşünüyorsun hemen başla imkanın varsa 1500 üstü alımda %80 girersin ilan gelmezse de kpss den iyi puan alırsın
-
@shanks ilan kpss den önce gelsin ya da 2018 kpss sonuçları açıklanmadan gelsin de tek...
zaten şurda kpss ye bişey kalmadı.bekledik bekleyeceğimiz kadar.tek temennim 2018 puanlılar katılmadan şu ilan gelsin. -
Twitter’da kurum içi gelir uzmanlığı için etkinlik var hem de bayağı bayağı gündemdeler....
-
We are closed until May 20.
-
İlandan başlayarak mülakat açıklanana kadar geçen o aylar en huzurlu en mutlu en güzel aylarmış bunu şimdi çok daha iyi anlayabiliyorum .. koskoca maliye bakanlığı 2000 kişilik alım bekleyen bunca insanı aylardır perişan etti , tamam buna rıza gösterdik ama gelsin artık şu birkaç hafta içinde ilan Allah aşkına ya , resmen duraklama dönemine girdim , yahu üniversiteden mezun olan bir insanın atanmadıkça hiçbir işi rast gitmiyor , ailevi sıkıntılar , arkadaş sıkıntısı , ziyadesiyle maddi sıkıntılar , askerlik sıkıntısı , yuva kurma sıkıntısı .. ve bunun gibi nice sıkıntılar .. Bu sıkıntıları aşmanın tek yolu atanmak ve koskoca maliye bakanlığı 1 senedir bizi bu bataklığa terk etti helal olsun,. Off offf !
-
Arkadaşlar bundan sonra Twitter’da etkinlik olursa maliye bakanının basın danışmanı sayın Recep Demir’e de yoğunlaşalım takipçisi de az mutlaka ilgisini çekeriz
-
#GelirUzmanlıkSÖZüTORBAYASAda
Adamlar twitterda etkinlik yapıyor. Kurumiçi bunlar galiba