2018 Guy Alımı
-
Nerden baksan twiti atanlar 50 yaşında ne uzmanlıkmış bu. Neyin uzmanı olmayı planlıyosunuz ?
-
40 yaşının üstü binlerce kişi şuanda tweetlerde
Kendilerine uzmanlık verilmesi için mesaj atiyorlar ve tt olmuşlar ama binlerce iibf mezunu bu ise girmek için gece gündüz çalışan 4 sene üniversite okuyan sınavlara giren insalar bu beleşten uzman olmak isteyen vatandaşlar kadar olamıyor yazık:/ -
Şunlara hadlerini bildirmemiz lazım. Eğer bu içi geçmiş adamlara uzmanlığı verirlerse daha da söylenecek bir şey yok...
-
#GelirUzmanlıkSÖZüTORBAYASAda 7.329 tweet......
-
Yazık bize ya gerçekten şu insanlar kadar sesimizi duyuramadık o kadar etkinlik yapıyoruz şu kurumiçi uzmanlık 1 Mayıs a rağmen gündemde ya diyecek birşey bulamıyorum.. @moonlight %100 haklısın kardeşim aynı sıkıntılara sahibiz bunalmamak elde değil..
-
Arkadaşlar twittera gelin şuan münakaşa ediyorum twit atanlarla. Bi iki bişey yazın
-
Onların amaçları uzmanlığı alıp maaşı yükseltip emekli olmak sırf bunlar yüzünden kurumlara giremiyoruz hepsinin emeklilik yaşı gelmiş ama emekli olmuyorlar gibin personel istatistik verilerinde de görünüyor bu olay çalışan personelin yarısı 25 yıl ve üzeri hizmet veren çalışanla dolu dayıcım gidin artık emekli olunda torun sevin sıra bize gelsin artık
-
@gokhann 2017 senesi içerisinde 4-5 bin arası personel emekli olmuş diğer senelere göre çok fazla.
-
@duymhuyguy Onların hepsi fetöden ihraç edilecez korkusuyla emekli olan kesim
-
@ildız Tag satın almışlar
-
Bi tanesiyle baya bi tartışıyorum. İçerden haberiniz yok sizin diyor.
-
Dostlar bir haber daha yapma düşüncem var. Buna dair duyuruları da yaparız ancak malesef sesimiz kurum içi bekleyenler kadar gür çıkmıyor bir türlü. Biz yine ön ayak oluruz. Bakalım. Bir iki gün içerisinde bir haber metni çıkaracağım.
-
Parasızlık, işsizlik insana Twitter etkinliği bile yaptırmıyor iştee..
-
Twitterda tagi gordugum anda istemsizce beddua edesim geldi kendimi zor tuttum. Tahammul dahi edemiyorum o twit atanlari gordukce. Bi sure bakmamak en dogrusu, yoksa agzimi tutamayacagim
-
Emekliler ramazan ve kurban bayramı öncesi olmak üzere biner lira ikramiye alacaklar ve bildiğim kadarıyla twitterda da herhangi bir etkinlik yapmadılar.iki bin kişilik guy kadrosu ile 1milyon 200 bin emekli oy potansiyeli arasında cok fark var ya da ne bileyim vergi aflari sonucu oluşabilecek oy artışi daha mantıkli gelir adamlara.hani her şey seçimle alakalı diye yorum yapılıyor ya guy ilanı devede kulak.
-
@paretowilfredo Hocam Facebook’taki gruplarla dersanelerle hocalarla işbirliği yaparak yine gazete ilanı verelim en etkili şey bu değil mi ? Bizzat en tepeye ulaşırız işte mis gibi . Neden yapmıyoruz bu sene ? Hepimiz az çok destek oluruz yine neden seçim varken yapmayalım ki tam zamanı değil mi
-
@paretowilfredo Aynen hocam facebook gruplarıyla ortaklaşa hareket etmeliyiz daha gür çıkar sesimiz,bizlerde elimizden ne gelirse yapmaya hazırız
-
@paretowilfredo gazete ilanı verelim, etkinliklere herkesin katılmasını sağlayalım, mektup yazıp gönderelim.. Elimizden gelenin fazlasını yapalım.En kötü ne olabilir ki alım yapılmaz.. Eee şuan tamda orda değil miyiz???
-
@paretowilfredo Sorma usta destek verenler de tabloyu görünce bırakıyorlar.Ben e bıktım açıkçası.Az önce C.Özdemir'in yayınına denk geldim İÜ Cerrahpaşa bölünmesin diye yüzlerce mesaj yağdırdılar.İsteyen bir şekilde sesini duyuruyor devir iletişim devri ama demek ki herkes halinden memnun
-
Hayır bir de bu kurumiçini bekleyenlerin "sizi itkilimiyir ki " gevşekligine de ayrı bir ayar oluyorum! Velev ki etkilemiyor adil olan bu mu? Ismarlama işler oh ne ala!