2018 Guy Alımı
-
Daha önce de yazmıştım alımdan önce bu guy alım sisteminin değiştirilmesi için elimizden geleni yapmalıyız. İlan çıktıktan sonra 80 puanla bir il yazıp o ilin sıralamasına tek il tercihi yüzünden girmediğin zaman ağlamanın bir anlamı kalmaz. Sözlü mülakat sistemi değiştirilmeli 3 4 kişinin insafıyla veya kimine 2 3 soru sorup kimine 7 8 soru sorarak bu iş olmaz zarf çekme usulü olsa en azından daha doğru olur yada sözlü mülakatın kaldırılması daha adil olur. Kurumun yaptığı Yazılı sınav ile KPSS puanının ortalaması alınarak yerleştirme yapılmalı. Sözlü mülakatlardan torpillerle haklarımızın çalınmasından yorulduk.Adil bir sistem gelsin artık.
-
@rybcznski05 Allah hepimizin yardımcısı olsun hocam, bu devran böyle gitmeyecek elbet bir gun donecek, hak ettiğimiz kadroları yine biz doldurucaz ışte o zaman insallah herşey daha guzel olacak, biz yeter ki umudumuzu yitirmeyelim
-
@pump-priming hayırlısı neyse o olsun hepimiz için ama bir yerden işe başlamak lazım yoksa hayatımız ilan bekleyerek geçip gidecek
-
Arkadaşlar herkese günaydin,
Bence mülakatin kaldırılması için cb ye mektup etkinliği yapalim. Bunu organize edelim. facede gruplarda twitterda forumda herkesin katilimini sağlayalım. Burda kendi kendimize yakinmakla bi şey elde edemiyoruz malesef. Seçim öncesi firsati değerlendirelim. Maliyenin 3 yildir 1kez ilana ciktigini anlatalim . Simdi bu mesaji da görmezden gelip geçmeyin. Sonra bizim isteklerimiz görmezden geliniyor. -
Hayırlı sabahlar arkadaşlar.. Twitter etkinliği için bir önerim olacaktı sizlere. Etiketlediklerimiz genelde cumhurbaşkanı, başbakan yada maliye bakanı oluyor. Bir etkinlikde sadece başdanışmanlar yada cumhurbaşkanı sözcüsünü etkilemek sesimizi duyurabilmek için biraz olsun farkındalık katarmı bize?
-
Arkadaşları geçen sene puanı 77 olan birinin sıralaması kaçtı bilen var mı acaba ?
-
@gmzankr066 15 bin kusur diye tahmin ediyorum gecen sene 76.5 la 16 bindeydim
-
Mayıs ayı geldi galiba artık kpss öncesi alım imkansız gibi geliyor artık boş tarih kalmadı haziranda temmuzda da 14 ü boş sadece
-
@gmzankr066 7000 8000 civarı olmalı.
-
CB başdanışmanı Hamza Yerlikaya ya instagramdan herkes özel bir mesaj yollasın uygun bir dille maliyenin alımlara çıkmadığını alımları beklediğimizi Cb'nına sorunu iletmesini rica edelim ben attım sizde atın olmaz demeyelim her şeyi deneyelim.
-
Maliye ölü taklidi yapıyor
-
@gmzankr066 2016 kpss 78.4 puan ile 12 bindeydim
2017 kpss 78.4 puan 6400 deyim -
Geçen sene 10.220 sıralaması olanın puanı kaçtı acaba arkadaşlar ?
-
Arkadaşlar geçen sene p48 2800 civarı olan kişinin puanı kaçtı acaba ?
-
@minsipo hocam ortalama 3 buçuk puan fazladır bu sene 82 ise geçen sene 85 küsür
-
Niye kpss öncesi alım imkansız olsun daha 3 ay var ? Ayrıca seçimden önce ilan verilmezse seçim sonrası neden ilan verilsin ??
-
@i̇lanbekleyenbiri katılıyorum hükümet şuan oy derdinde görüyoruz bol keseden savurmaya başladılar yok öğretmenlere ek atama yok vergi cezalarında vs yapılandırma yok emekliler biner tl ikramiye şu ortamdan biz ilan çıkaramazsak zaten yazıklar olsun bize bırakıp gidelim A kadroyu polis asker olalım
-
Böyle bir ortamda da bize ilan gelmezse bundan sonra hiç gelmez
-
@minsipo 85
-
Öğretmenler, vergi borçluları, emekliler, hali hazırda memur olanlar görüldü, dile getirildi, çözümler bulundu.. Ama daha biz topluca iki kelime etmekten imtina edenler olarak ne görüldük, nede dile getirildik. Etkinliklerde sesi çıkmayan arkadaşlar biliyoruzdur inşallah.. Alım yoksa o puanlarında bir önemi yok. Ben susarım çalışmama bakarım gelirse gelir kafasında olduğumuz sürece sadece ösym sonuç sisteminde bakıp bakıp sevindiğimiz puanlarımız olarak kalır, hepsi bu..