2018 Guy Alımı
-
Diğer bakanlıklara onbinlerce alıma onay veriyor kendi bakanlığına gelince yok.. herkes seçim için çalışmalara başladı maliye bakanlığı 13-14 aydır ilan vermiyor yine ses seda yok.. Ne diyim emeklerimizi heba etti Allahından bulsun
-
Madem bu kadar yorulduk ve sıkıldık öyleyse 21.00 da Twiterda sesimizi Sn.Maliye Bakanına duyurmaya var mısın?
-
Arkadaşlar camiden etkinliğe katılıyorum şu an Allah affetsin herkes Twitter'a ağlamayana bişey vermiyolar ne yazıkki herkes destek olsun
-
#İİBFliSnNaciAgbalaSesleniyor
-
-
#İİBFliSnNaciAgbalaSesleniyor bi zahmet katılın arkadaşlar ders çalışma ile ilan gelmiyor
-
Tag satın alınmadıysa zor gireriz gündeme
-
Sayin Bakanim @naci_agbal
Vergi Dairelerinin genç, dinamik, verimli neferlere ihtiyacı olduğu aşikar.
Referandum öncesi verdiğiniz müjdenin aynisindan istiyoruz.
Çünkü emek sahibi gençlerin bu şansa ihtiyaçları var.
-
Gündemde değiliz hala arkadaşlar hadi etkinliğe
-
@mathilda giremiyecez de büyük ihtimal
-
Ne kadar tweet attığımızı ve kaçıncı sırada olduğumuzu görebiliyor muyuz?
-
Amaç gündeme girmekten çok direkt bakana yoğunlaşmak sadece ona odaklıyız şuan emin olun haberi oluyodur arkadaşlar enseyi karartmayın hadi
-
@fernando-reges sadece ilk on gözükür
-
İlk 20’de bile değiliz ama herkes harıl harıl yazıyor bakan görsün de gerisi önemli değil
-
Nerdeyse 1 saat oldu hiç hız kesilmedi çok iyi bence
-
Yav şu bedelli ile ek öğretmen atamasını gündemde gördükçe her gün çıldırıyorum ya, adamın tagı bedelli yoksa oyda yok .. Of of of ,. Biz? Biz yokuz olmadık hiç
-
@moonlight hocam bizde çoğu kişi bırakın böyle tagları korkusundan twit bile atmıyor hatta sosyal medya kullanmıyor
-
800-900 civarı twet olmuş. TT'deki en düşük olan bile 2 bin küsür
-
@duryy katilimda kandilin etkisi var etkinlik yatsi vaktine denk geldi. Acaba etkinliklerde ogretmenlerle birlik mi olsak sonucta hepimizin istegi kadro birbirimize destek olsak daha cok yanki uyandirabilir
-
@rul0kat ogretmenler neden bize destek olsun ki hocam her zaman gundemdeler, milletvekillerinin destekleri her daim arkalarında, kpss a ya giren 70.000 kişi olarak birlik olabilsek herşey daha farklı olabilirdi