2018 Guy Alımı
-
Daha bugünler iyi günler deniz bitti
-
Bir daha ki etkinligin tagı naci agbal istifa etmeli olmali
-
Geçen yıl guy olmak icin sınava girenler daha yeni iş başı yaptı.Offf cok sıkıldım artık önümü göremiyorum bu nasıl üniversite mezunluğu bu nasıl sistem keşke bir mesleğim olsa benim okumayandan farkım ne şuan
-
Kaç milyon emekliye 1000 TL Bayram ikramiyesi verilecekmiş. Bunca insan emek verip ağlayıp sızlanırken görmezden gelinip kemer sıkma bahanesi edilip bu duruma düşürülüyorken birilerine avantadan para dağıtmanın nasıl bir gerekçesi olabilir ki.
Olay çok açık ve net, bakan iibf'den nefret ediyor. Bu kadar da olmaz ya.
-
@zenginmemur hangi şehir? Benim arkadaşım başlayalı 3-4 ay oluyor.
-
Şimdi 10 haziranla 15 temmuz arası hangi hafta sonu boş askerde olduğm için fazla takip edemedim izni mi ona göre ayarlayayım belki ilan gelir
-
Başbakan binali yıldırım vergi yapılandırması tüm borçlarda neredeyse yapılandırmaya gidiyor diye açıkladı inşallah maliye bakanımızda alımları açıklar bugünde kandil dualarımız ilanların gelmesi yönünde Allah herkesin işini rast getirsin arkadaşlar
-
@köyün-ağası 14 temmuz cumartesi boş
-
@robert-lucas önce baslayanlarda oldu istanbul ankara izmir gibi büyüksehirlerde oturanlar gec basladı
-
@duryy Maliyeti 22 Milyar TL cik...
-
Bugün ki dualaraimizda artık gitmesi için(anladınız siz)dua edelim dostlar. Yoksa gün yüzü gostermicekler bize.
-
Bu mübarek kandil gecesinde,Sen bir bekleyiş içinde olan bizlerin beklediğimizi bize hayırlısıyla ver ya rabbi .. amin .. hayırlı kandiller arkadaşlar bu geceye gönülden bir ilan duası sıkıştıralım ardından da Twitter etkinliğine omuz verip tevekkül edelim , İlan müjdesini Naci Ağbaldan değil Naci Ağbalın da sahibi olan Allah’tan isteyelim , aslında mülkün sahibi O,biz aylardır kullarına bel bağladık durduk.. “İşimiz Allah’a kaldıysa olmuş bil” sırrına mazhar olmak ümidiyle ..İnşallah tez vakitte yüzümüz güler hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
-
Yavaş yavaş seçim moduna girilmiş.Nordhaus'un teorisini bire bir görüyoruz.Seçim sonrası bu harcanan paralar nereden çıkacak bilmiyorum ama daha sıkı bir tablo olabilir.
Nisan'da ilan gelmediğinden olağan takvimi kaçırdık.Artık son çare Kpss öncesi kaldı.Ben Mayıs'ı da boş geçeriz Haziran'da ilan gelir diyorum.Yine aynı senaryo olacak gibi kpss'den 1 hafta önce gireriz sınava.Talep toplanıyor haberleri de vardı Haziran'a ancak yetişir bu iş -
İnşallah Maliye Bakanı değişir.. Bunun için dua edelim
-
İibflilerin hak ettiği kadroların verilmemesinin tek sorumlusu Naci Ağbal'dır!!
-
#NaciAğbalİstifa
Sizi özledik @memetsimsek
Akşamki etkinlikte birer tweet ile destekleyelim. -
Naci Ağbal ı seven birine rastladınız mı hiç.. çalışanlar da memnun değil ilan bekleyenler de.
-
ARKADAŞLAR SAAT 21:00
UNUTMAYIN
TWİTTER ETKİNLİĞİMİZ VAR !!! -
@i̇lanbekleyenbiri Geldiğinden beri 1 tane Guy alımı var başka yok
-
@i̇lanbekleyenbiri sayın ağbal göreve geldiğinden beri ilanlar bıçak gibi kesilmiş hocam 2015 eylülden beri mhuy, 2015 aralıktan beri duy ve muy, 2016 ağustostan beri idari hakimlik ilanları verilmiyor