2018 Guy Alımı
-
14 saattr kimse bisy yazmamış fırtına öncesi sessizlik mi hayırdır inşallah
-
30 Nisan Pazartesi Saat 21.00 de Maliye Bakanı odaklı Twitter Etkinliği yapılacaktır.
Duyuralim ve katılım gösterelim lütfen...
-
@gmzankr066 bu haberin tüm etkin Facebook KPSS guy gruplarında viral olması lazım ama hiç denk gelmedi bana ya , gelmekte olan ilanın tüm yükünü bu forum ve kısmen Twitter kaldırmaya çalışıyor inşallah bir an önce umduğumuzu buluruz .. İnşallah bizlere acilen masaya oturabilmek için sebepler verirler .. Pazartesi günkü etkinlik patlamalı ya herkes bizi konuşmalı , lütfen herkes elini taşın altına koysun, etkinliklere katılmayıp yalnızca derse odaklanmanın hiç kimseye en başta çalışana faydası yok.çok çalışmakla ilan gelmez , göz göre göre 2017 puanımız emeğimiz alın terimiz çöp olacak bu bana çok koyuyor , adam kadın 2018 puanını alıp da bir iki ay sonra guy sınavına girerse senin bir buçuk senelik bekleyişine haksızlık oluyor .. İlan şimdi de gelsin KPSS den sonra da gelsin ,, maksat bizim hakkımız ölmesin..Arkadaşlar lütfen bu etkinliği önemseyelim ve elimizden gelenin en iyisini yapalım .. İnşallah bundan sonrası hepimiz için hayırlı olur
-
Beyler konu dışı bi sorum olcak. Askerdeyken kazanırsak sıkıntı olurmu bilgisi olan var mı?
-
Milli eğitim bakanı öğretmen atamalarının seçim sonrası olacağını söyledi.neredeysebbutun bakanlar konuşmaya başladı. Naci agbal hala suskun.
-
Süleyman Soylu
Kabine'deki bütün bakan arkadaşlar milletvekili adayı olacak demiş.Bu 25 haziran da eğer Erdoğan Başkan olursa bugünkü kabineden kimse yeni kabinede olmayacak.Anayasa'ya göre milletvekili artık bakan olamayacak. Arkadaşlar sayın Soylunun dediği inşallah doğruysa inaşallah naci ağbal 24 hazirandan sonra bakan olmayacak demek inanın şu şuanda Guy ilanı gelmesinden çok daha önemli çünkü bu bakan gitmediği sürece bize gün yüzü yok kaç yıldır yaşananlar ortada
-
@ua1905 hocam milletvekili bakan olamayacak diye bir şey yok. Cb eğer bir mvyi bakan diye atarsa milletvekilliği düşüyor. Yani mv olan biri bakan olabilir.
-
@genclerbirlikli olabiliyorda bakan yapmayı düşündüğü bir kişiyi neden milletvekili yapsın daha sonra bakan yapınca mecliste sandelye sayısı azalacak evet bir kaç tane belki öyle olur. En azından bizim için bir umuttur bu naci ağbal milletvekili olursa bakan olma ihtimali azalıyor
-
@ua1905 o da doğru hocam haklısın.
-
Artık sayın bakanımızın da açıklama yapma vakti gelmedi mi
-
@ua1905 Bazı bakanlıklar da birleştirilecekmiş geçen Binali yıldırım dedi mesela ekonomi ve maliye bakanlığı dedi buda Naci ağbalın gitmesine neden olabilir
-
Maliye ve ekonomi Bakanlığı birleştirilip başına mehmet şimşek i geçirebilirler.
-
mehmet şimşek 3 dönem kuralından dolayı aday olamayacak ekonomi ve maliye bakanlığı birleşirse başına geçirmeleri muhtemel
-
Şimdiden kabinede o bakan olacak bu bakan olacak demek pek yerinde olmaz. Türkiye'de 24 saatte her şey değişir; olmaz denilenler olur, olur denilenler olmaz. Önümüz seçim bildiğiniz üzere mv seçimleri 24 haziranda sonuçlanacak olsa bile cb seçimlerinin 2. tura kalma olasılığı yüksek. Cb seçilecek, mecliste parti grupları kurulacak, başkanlık divanı seçilecek vs...
Seçimlerin sonucunda belki koalisyon kurmayı gerektirecek bir meclis yapısı göreceğiz. -
Naci Ağbal'a bürokrasinin içinden geldi diyorlar. Eğer her bürokrasiden gelen böyle olacaksa lütfen dışardan birisi olsun.
-
@eomer çok haklı bir serzeniş çok ...
-
Naci agbal iibfliyi hayattan soğuttu
-
Seçimi kesin mevcut iktidar partisi kazanacakmış gibi maliye bakanı şu olacak bu olacak yorumları doğru değil bence, seçimde ne olacağı bile belli değil..
-
%20 ötv indirimi var ama bize gelince kemer sıkacağız.
-
@eomer insallh hocam 73 puanla umut ediyorum zor da olsa halkbanka girdim ama gonlumde guy cok zor ders calisiyorum umarim bizlerinde sansi olur 13 binlerde umudum yoktu acikcasi.2000 guy alsa keske