2018 Guy Alımı
-
@aer Kendi çapında siyasi faaliyet yürüten birisi gibi geldi bana.Onda bile çark etmiş 4 gün evvel aday olacağını bilmişmiş
-
@hamzaömerhalid Adamsın be! İnşallah CB duyacak sesimizi.
-
Burada sadece forumu okuyup sessizce ders çalışmaya çekilen hiç bir şey yapmadan 'ne bir etkinliğe katilip nede etkinliğe katılan bizlere destek olmaktan aciz olan kimseler size sesleniyoruz size sesleniyorum siz kendinizi biliyorsunuz siz hiç bir şey yapmadan öylece ders çalışın biz mücadelemizi yaparız size sadece şunu söylüyorum basitsiniz !!!
-
Tarihin en buyuk twitter etkinligini yapmaliyiz
-
Büyük ihtimal bizim ilanida bakan ilk kendi aciklayacak istihdam yaratiyoruz algisi olsun diye. 1 Abdülhamit Gül 2 Ahmet Arslan 3 Naci Agbal inşallah
-
@lamıcimiyok şu etkinlige katilmayip ders calisip ilan bekleyenleri aşağılayıcı tavrınız beni artık boğdu. Kullandığınız dile dikkat edin.
-
@beveridge-eğrisi siz sadece dersinizi çalışın bizde o ilanın gelmesi için uğraşalım şayet puanın yok 2018 kpss için hazırlanıyor isen seni anlayabilirim fakat ilana yetecek puanın olduğu halde bana bunu söylüyorsan seni düşünmeye davet ediyorum bu süreçte sadece ders çalışmakla ilan gelmiyor artık istersen 7/24 ders çalış ilan için sesini duyuramadıktan sonra herşey boş önemli olan ilanın gelmesi degilmi amacın ne senin neden bu kadar rahatsız oldun ?
-
@lamıcimiyok ben ve benim gibilere basit ve acizsiniz diyorsun. Resmen hakaret. Puanim 82 bende guy bekliyorum ama ondan daha onemlisi ilk bine girecek bir siralama icin kpssye çalışıyorum ve sen bana etkinliğe katilmadigim icin, ders çalışıp duyum var mı diye burayi gozlemledigim icin bana aciz ve basit diyebiliyorsun. Katılmıyorum çünkü etkinlikle falan ilanın geleceğini düşünmüyorum. Umarim açıklayıcı olmustur.
-
@beveridge-eğrisi hem guy bekleyip hemde ilanın geleceğine inanmayarak kendinizle çelişkili cümleler kuruyorsunuz ben ilanın geleceğine cani gönülden inanan ve hala bunun için harekete geçmeyen arkadaşlara seslendim sizinle burada tartışmaya katılacak değilim kendi işinize bakın ortaya atılan bir söz yarası olan gocunur üzerinize alır veya almazsınız kendi işinize bakın lütfen ben canı gönülden o ilanın gelmesi için bütün gücümle uğraşmaya devam edeceğim 'ne kadar etkinlik varsa katılacağım bundan emin olabilirsiniz ayrıca size tekrar cevap vermicem siz sadece dersinizi çalışmaya devam edin ilan gelince birlikte seviniriz
-
Birtane daha mektup verdim Cumhurbaşkanı korumasına. Başka birtanesine de sordum için rahat olsun o mektuplar yerine gidiyor merak etme dedi. Verdiklerimi de takip ettim ikisinde kağıdı kaldırıp atmadı. Cebine koydu. Saat 2 den beri ayaktayım keşke gitseydim dememek için elimden geleni yaptım hala birşey yapmamayı savunan arkadaşlar olduğunu gördüm 24 saat kitapla yatıp kalkıyormuş gibi etkinliğe katılmamayı savunan bencil zihniyetten Allah’a sığınırım.
-
@hamzaömerhalid Allah razı olsun kardeşim senden ben kendi adıma ve bu yolda uğraş veren kardeşlerim adına sana teşekkür ederim
-
@hamzaömerhalid sen nasıl bir karlsın Allah kalbine göre versin.
-
@hamzaömerhalid Yaptıkların için sağol hocam.İlk alımda atanırsın inşallah.
-
@hamzaömerhalid kardeşim inşallah atanırsın köşede sinsi sinsi ders çalışıp, sadece kitap çekilişi olunca ortaya çıkanlar değil de ilan için çabalayanlar atanır inşallah.
-
@hamzaömerhalid rabbim emeginizin karsiligini tez vakitte almayi nasip etsin insallah hocam
-
@hamzaömerhalid allah razi olsun sizden .
-
@hamzaömerhalid Sizi tanımıyorum ama atansak da atanmasak da sizi hiç unutmayacağım. Emeğinize, ayaklarınıza sağlık. Teşekkür ederim.
-
@hamzaömerhalid emeğinize sağlık hocam. Allah sizden ve çaba gösteren herkesten razı olsun. Birde değinmezsem gönlüm rahat etmeyecek. Sadece puan almak sıralamaya girmek ilan olmadan hiç bişey ifade etmiyor bunu neden anlamadıklarını çözemedim. Emeklerimizin karşılığını almak için çırpınıyoruz hepimiz. Bir tane mektup atmak bir tane twit atmak İnan’ın hiç zor değil. Aksine insanın hakkını aramak için mücadele etmesi umudunu gücünü ve sabrını güçlendiriyor. Sonunda ise ben gerçekten çabaladım emek verdim mücadele ettim ve şükür kazandım demek kadar güzel bir his olamaz diye düşünüyorum. Biraz duyarlı olmakta fayda var.
-
Beni çok mutlu ettiniz dualarınız yeter inanın. Hepinize tek tek cevap vermek isterdim ama sayfanın Benim mesajlarımla dolmasını istemedim. Bende hiçbirinizi şahsen tanımıyorum ama şöyle dua almak bana yetiyor yine olsa yine giderim yine sıcağın altında beklerim o mektuplara kendi adımı dahi yazmadım. Ben bu yolda ne kadar yalnız olduğumuzu gördükçe hırsım arttı keşke elimden daha somut şeyler gelse de daha fazla şey yapsam. Geçen seneden beri nice insan gördüm duydum bu yolda nelere muhtaç nelerle sınanan hepimizin halini biliyorum o yüzden birşeyler yapmaktan mutluluk duyuyorum inşaallah karşılığını alabiliriz. Allah da sizlerden razı olsun inşaallah biliyorum ki Allah rızkımıza kefil bu kadar bekledik sonunda mutlu olacağız inşaallah.
-
Sesini duyuran kadro aliyor arkadaşlar 1haftadir görüyoruz kimlere ne vaadler geliyor lütfen tweet atalım bol bol aman diyip geçmeyelim lütfen seçim öncesi gelmezse ilan daha da bizi sallamazlar