2018 Guy Alımı
-
@eliff gördüm hocam şaşırdım seçim öncesi böyle bişey demelerine aslında özellikle sözleşmeli öğretmenler kadro için ortalığı yıkarken
-
@walrass06 Hocam il tercihinden dolayı diyorum.
-
Arkadaslar Ankara olmaması kesin mi ? Çeşitli sebeplerden dolayi benim tek gidebileceğim il orası. :)) elbette guy bile şüpheli hararetli tartışmalar sürüyor fakat maliye Bakanlığının diğer uzmanliklari ne durumda bilen var mı? Dguy,maliye uzman yardımcılığı sanırım rafa kaldırılan uzmanliklar oldu
-
Galiba bu sene başlayanlar sözleşmeli personel olarak alım yapılacak.
-
Bence daha önceden duyumu geçen 1000 kişilik alımın içerisinde Ankara vardı. Şu an ona ek olarak talep toplanıyor. Çünkü söylendiği gibi 1700-2000 bandı bi alım olursa Ankara'nın olmama ihtimali yok gibi
-
@haha 657 kaldırılacak deniyo secimler herşeyi göstercek bakalim
-
@eliff 657 10 senedir değişecek zaten. Değişse de kapansa şu mevzu her sene aynı mevzu.
-
Tuğrul hocanın anketine katılalım arkadaşlar.Pazar günü İİBF etkinliği için anket açmış daha 291 kişi katılmış.%20'si de yokum demiş artık onlar da kimlerse.Böyle devam edersek bizi kimse ciddiye almaz
-
@fernando-reges Sözüm meclisten dışarı falan değil herkes üstüne alsın
Bu gidişle biz daha çok ahlar vahlar ederiz. Bizim yaptığımız tek şey sabah kalkıp akşama kadar çalışıp sonra 1 saat isyan edip uyumak. Böyle olunca da kimse duymayacak bizi. Mektup işi twitterdan daha etkili bir yöntem, Twitterda en basit konu bile bizden daha fazla twit alıyor orada yok oluyoruz. Mektup çok somut ve doğrudan bir yöntemdi. Sn. Cumhurbaşkanı mutlaka dikkate alacaktır bizi. O kadar dedik dedik şurada kaç kişi gönderdi Allah bilir. Ama en ufak bir duyum yazılsa konuya direkt 30 kişi yazıyor en az. -
PAZAR (YARIN) Günü Akşam saat 21.00 de, İİBF alımları için Maliye Bakanlığı özelinde Twitter etkinliği yapılacaktır.
Bugünlerde Devletin lütuf kapılarının açık olduğunu unutmayalım.
Lütfen duyuralim ve katılım gösterelim.
Var mısın ?
Tuğrul Koçer -
GÜNCELLEME!!!
30 Nisan Pazartesi Saat 21.00 de Maliye Bakanı odaklı Twitter Etkinliği yapılacaktır.
Duyuralim ve katılım gösterelim lütfen...
Tuğrul Koçer
-
Arkadaşlar ANKARA KUŞU twitter hesabına vaktiniz oldukça sürekli 2000 Guy la ilgili twitler atın mutlaka dikkatini çekecek ve gerekli bilgileri sağlayacaktır
-
@aer hocam hesabı inceledim, bir ajans tarafından yönetiliyor. Yaptığı şu önce Gül adaylığını açıklayacak diye tweet atıyor arada onlarca başka tweet atıyor akabinde gül vazgeçti diye tweet atıyor. Daha sonra gül açıklama yapıyor sonuç hangisiysen onu rt yapıp demiştim diyor yani hesap önemli birine ait değil.
-
@burcuburcu Size katılıyorum ancak biz hükümete sesimizi duyurmak istiyoruz ve bu sayfanın amacınında siyasî açıdan halkın nabzını ölçtüğü ve taleplerini değerlendirdiği bir platform olarak görecek olursak şansımız olabilir nasıl yönetildiğinin pekte önemi yok bence
-
@aer Ajansın hükümetle bağı var mı yok mu orasını bilmediğim için demiştim.
-
Cumhurbaşkanı korumasına mektup verdim özel kaleme veriyorlarmış onlar iletiyormuş inşaallah okunur. başka birtane daha vermeye çalışacağım başka korumaya denk gelirsem dua edelimde okusunlar belki etkisi olur
-
@aer Bana da pek makbul bir hesap gelmedi tek derdi algı yaratmak olduğu çok açık ama tweet atmak isteyen atsın.
-
@eomer Dediğiniz gibide olabilir
-
Arkadaşlar PTT ye 5000 yeni personel alınıcakmış çalışmalara bu ay başlanıcakmış
Bakın alınlar yüklü yüklü geliyo az zorlasak biz de 2500 3000 guy koparırıx ya etkinlik beğenmemezlik etmeyelim lütfen -
Ptt gibi çıkıp bakan açıklasa 2000 guy alacağız. Buralar erkenden bayram yerine döner kpss öncesi.