TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Guy Alımı

KPSS A
    2018 guy alımı
    527
    12122
    3096307
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • I
      Ildız Son düzenleyen:

Artık ilan gelmeme gibi bir ihtimal yok gibi görünüyor, en azından hareketlilik o yönde . Ama önemli olan gelecek ilanda kurumu başarmak.. Gelir mi gelmez mi düşüncesini sadece ders aralarındaki 10 dakikada düşünmemiz gereken zamanlarımız.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Duryy
        Duryy @Fernando Reges Son düzenleyen:

@fernando-reges inşallah.

Hakla meşgul olmayanı, batıl işgal eder!

• hamzaömerhalid
          hamzaömerhalid Son düzenleyen:

Binali yıldırım bugün tvde izleyicilerden gelen bedelli askerlik sorusunu cevaplamış. Biz sorsak iletmezdi muhabirler.

Duryy 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • Duryy
            Duryy @hamzaömerhalid Son düzenleyen:

@hamzaömerhalid bedelli için 100.000 twit atılırken bizde 2 bini geçmiyor. Çok normal değil mi onu sorması.

Hakla meşgul olmayanı, batıl işgal eder!

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • S
              Serkan01 Son düzenleyen:

Adamlar uzun bir suredir tag satin alip tt oluyorlar ve tabiri caizse resmen kükrüyorlar twitterdan bir baski yaratamayiz dusuncesi nasil curutulur cok guzel bir emsali..Şu kyk borçlarina da yüklenseler bari nasilsa biz pasif kaldik iibf konusunda..

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • R
                Rybczynski2 Son düzenleyen:

https://twitter.com/TC_Basbakan/status/989967982913835010?s=20 Arkadaşlar Sn. Başbakan Maliye ve Ekonomi Bakanlıklarının birleşmesine yönelik bürokrasi örneği vererek bu twiti atmış. Diyorum ki hazır bakanlığın adı geçmişken bedelli bekleyenler de bedelli twitinin altına dolmuşken biz de bu twiti sahiplenip Maliye Bk. 1 senedir alıma çıkmadığından bahsedelim öyle çok kolumuz yorulmaz bir twit at çık buraya da yazalım boş geçmeyelim ama görürler ama görmezler

• D
                  duymhuyguy 2018 kpss @Serkan01 Son düzenleyen:

@serkan01 Kitleyle alakalı sonuçta ayrıca devlete karı olan bir kitle ancak bizim bir kitlemiz yok. İyi yan kyk konusunda belli bir kitle var ve hükümete seslerini duyurmayı başarmışlar büyük ihtimal af gelmese de bir düzenleme gelebilir.

• maliyeciniss
                    maliyeciniss Son düzenleyen:

Twitterdaki ankara kusu hesabi sıradaki müjde öğretmenlere yazmış bizimde inşallah yakındır

B D 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • B
                      bg2603 Son düzenleyen:

Facede gruplarda 2bin guy gelio insan kaynaklari demis diye bisey yazmislar dogrumudur acaba yaa insllh😣

• B
                        bg2603 @maliyeciniss Son düzenleyen:

@maliyeciniss hocam kac kere yazdim ankara kusuna butun haberler ilk ondan cikio anlasilan onemli biri twitlerimi gordu hic cevap vermedi insllh bu sefer bizle ilgili biseyler soyler

bad1905 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • bad1905
                          bad1905 2018 kpss @bg2603 Son düzenleyen:

@bg2603 aynen hocam bende bu ankara kuşunu gördüm acaba ona mı yüklensek belik bi netice elde edebiliriz

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • B
                            bg2603 @bad1905 Son düzenleyen:

@bad1905 valla hocam halk ile ic ice surekli sorular soruyor neler yapiosunuz ne konusalim bugun felan diye ben her seferinde iibfye kadro ne zaman acilacak dedim en sonunda bezdi bidaki twitinde secim harici bisey yazmayalim yazmis 😁 yani ben yukleniyorum ona cunku gercekte burokraside cok aktif biri herkesin sorununa ayri cevap verio benimkinede haber olmadigi icin yazmadi diye dusunuyorum yuklenmekte fayda var

• D
                              duymhuyguy 2018 kpss @maliyeciniss Son düzenleyen:

@maliyeciniss ciddiye alınacak bir hesap değil bence bedelli içinde yaş sınırı olmayacak demiş dsfkaadsf 😄

B maliyeciniss 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • B
                                bg2603 @duymhuyguy Son düzenleyen:

@duymhuyguy hocam o.ne diyosa cikio herkesten once gul aday dedi ertesi gun ortalik yikildi aday olacak diye ben test ettim cikmayan haberini gormedim suan

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • D
                                  duymhuyguy 2018 kpss @bg2603 Son düzenleyen:

@bg2603 "Önce ÖTV, sonra KDV kalkacak. Öğretmenlere aile birliği sağlanacak. Ortadoğu'dan daha ucuz akaryakıt temin edilecek. Gümrük vergileri düşürülecek. Esnafın vergi yükü azaltılacak. Maaş kesintileri çalışanın cebinde kalacak."
                                  Bu twitini gördükten sonra ciddiye alamıyorum bir türlü 😄

B bad1905 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • B
                                    bg2603 @duymhuyguy Son düzenleyen:

@duymhuyguy sende haklisin 😁

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • bad1905
                                      bad1905 2018 kpss @duymhuyguy Son düzenleyen:

@duymhuyguy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı

Gümrük vergileri düşürülecek. Esnafın vergi yükü azaltılacak. Maaş kesintileri çalışanın cebinde kalacak."
                                      Bu twitini gördükten sonra ciddiye alamıyoru

hocam ÖTV hariç diğerlerini bilmem ama ÖTV ile ilgili seçim sonrası bi çalışma olacağı aşikar bugün Cumhurbaşkanı sözcüsü verdiği röpörtajda ÖTV indirimi olması gerektiğinden bahsetti.Seçim sonrası bunu görebiliriz özellikle akaryakıt gibi ürünlerde..

• maliyeciniss
                                        maliyeciniss @duymhuyguy Son düzenleyen:

@duymhuyguy Valla ciddiye alınacak bi hesap gibi duruyor ama ne dese çıkıyor talepleri iletmede bi rolü var mi bilmiyorum

• G
                                          gmzankr066 Son düzenleyen:

Arkadaşlar Tuğrul koçer Twitter’da anket başlatmış pazar günü etkinliğe var mısınız diyen lütfen katılıp varım diyin katılıma göre karar vericekmiş

66’dan selamlar 🖐

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • E
                                            eliff @gmzankr066 Son düzenleyen:

@gmzankr066 evet ona katılalım.Basbakan 'in söylediklerini duydunuz mu memur da sözleşmeli olsun demis

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 286
                                            • 287
                                            • 288
                                            • 289
                                            • 290
                                            • 606
                                            • 607
                                            • 288 / 607
                                            • İlk ileti