2018 Guy Alımı
-
@genclerbirlikli sen de giriyon mu Ne geziyon guy başliğinda işsiz misin
-
@manu1905 75-76 sanmam hocam yani çok yüksek
Geçen yıl 17 binlerce sarktı sıralama bu sene puanı 72 b olan birisi 15 bin gibi hatta 14 olabilir -
Şahsi düşüncem şu
Naci Ağbal 2018de alım yapılacak kurumları söylemişti. Şimdi önümüzde seçim varken kurum ilanlarının Seçim sonrası gelmesinin mevcut hükümete hiçbir katkısı olmaz bence ne yapıp ne ederler seçim öncesine ilan sıkıştırırlar. Böylesine önemli bir seçim öncesi bile ilan gelmezse daha hiç gelmez A grubu tarihe gömülür. -
@i̇lanbekleyenbiri geliyo geliyo sesleri duyulmaya başladı bile
-
@i̇lanbekleyenbiri benimde içimden geçen bu ama inşallah 2018 kpss öncesi gelir kalkıp bu yıl ya da kasımda alıcaz demez. Yanlış hatırlamıyorsam bu yıl zaten dguy vmy guy alıcaz dedi
-
1700 kişi ve il sayısıda fazla olursa 70-71 gören yerler olabilir özellikle doğu illerinde.
-
@eomer illeri bilemiyorum ama ben de 71 civarına düşer diye umuyorum
-
@shady1 hıhı kesin giriyorum işsizim
-
Face de birisi daha paylaşmış. 2000 guy geliyor insan kaynakları söyledi talepler toplanıyormuş diye. Bu mübarek günde Nası güzel bi hareketlilik böyle. İnş en kısa zaman da gelir de hangi il kaçla kapatır leveline geçeriz ️
-
ankara nın olmaması çok üzücü:(
-
Acaba İstanbul var mı
-
@ecitah önü burdan görüp yazmış 1700 yorumunu 2000 yapmış kendince
-
@bitkin olsun duymayanlar da duyar böylelikle️ Belki umutsuz bi yüreğe dokunur. 1 yıldır bekliyor insanlar bıkkın yorgun çaresiz. İnş 2000 hatta 3000 gelir️ Duyuma bile hasret kaldık vallahi
-
@manu1905 hocam zaten 76 alan 9 binde 17005=8500 yapar nasıl maksimum 76 dersin anlamıyorum geçen sene 20005=10000 yapar 16 bine geldi 6 bin sarktı puanlar çiftti ve önden giden olmamıştı buna rağmen 6 bin sarktı bu sene 10 binde sarkar maksimum 76 derken biraz bu faktörleri göz önünde bulunduralım bu sene önden 3 kişi gitti puanlarda tek
-
@walrass06 3 bin olacak
-
Ben paretonun yazısından çokta ümitlenmedim %50 %50 demiş neredeyse kpss öncesi sonrası için. Niye bu kadar yükseldik yine
-
@genclerbirlikli poliste cok etkili olur
-
@toranj dguyla alakalidir belki
-
@duymhuyguy inşallah öyledir
-
@duryy Yükseldik inş yine çakılmayız