2018 Guy Alımı
-
@paretowilfredo çok çok teşekkürler çabanız için Artık bu kadar yakınken yapılıcak tek şey sayının çok gelmesi için dua etmek galiba. Ben de 1000 gibi bi sayı gelicni sanmıyorum inşallah 2000+ olur da her şeye değer
-
Ibfye leviathan muamelesine hayır
-
İlan sınavdan sonraya kalırsa yazıklar olsun
-
Ne güzel dünya dimi bu sınav kpss den sonraya kalırsa 2018 puanlilar girer girmez sınava giricek ki biz bir yıldır bekliyoruz bu ilanı
-
@friedman98 ilanı önce yayınlarlar onlar girmesin diye o kadar da yapmazlar heralde. İlanla sınav arası 45-50 gün.
-
@hamzaömerhalid umarım dostum
-
@paretowilfredo Allah sizden razı olsun inş. Şu mübarek günde içimize su serptin. Öyle zor ki bu belirsizlik Nası tsk edeceğimi bilmiyorum size
-
@ecitah sınava kpss öncesi gireriz merak etmeyin
-
@paretowilfredo cabalariniz icin teşekkürler.
-
@eliff 14 temmuza hazirlanin o zaman. Gecen senenin kopyasini yasayacagiz.
-
Vmy de seçimden sonra ilana çıkaracak diye konuşuluyor. Sanırım harbiden geçen sene gibi olacak her şey.
-
Biri de Facebook’ta 2000 kişilik bi alım olabilir yazmış inşallah gerçekten olsun 2500 olsun hatta
-
Boş Haftasonu ->10 haziran ( bu ihtimalde buyuk oranda kalmadi)
Ramazan Bayramı ->17 Haziran
Seçim ->24 Haziran
Yks ->1 Temmuz
Seçim 2. Tur ihitmali ->8 Temmuz
Boş gün Cumartesi ->14 Temmuz ( Tahmini ilan 25-31 Mayis civari)
Resmi Tatil ->15 Temmuz
Kpss Lisans -> 22 Temmuz
Kpss Alan -> 29 Temmuz
Boş Haftasonu -> 5 Ağustos ( 51 Gün fark üzerinden 16 Haziran ilan tarihi)
Sayıştay Yazılı sınavı ->12 Ağustos
Kurban Bayramı ->19 Ağustos
Kurban Bayramı ->26 Ağustos
2018 kpss sonuç ilanı ->1 Eylül1 ay daha yatis bize. Elde var altin bir 14 Temmuz.
-
@duymhuyguy daha kaç kez bunu paylaşacaksın acaba
-
@oean adam emek vermiş paylaşıyor ona göre hareket edin diyor. Biraz emeğe saygı kardeş bak güzel haberlerde geldi
-
@duymhuyguy bana da bi sicak gorundu 14 temmuz gecen seneki ilanin gelis tarihi gibi.
-
@duymhuyguy hocam yks 1 temmuz sa 30 haziran olma ihtimali olmazmı
-
@slytherin yks cumartesi pazar 2 gun yapiliyor.
-
@oean ilan gelene kadar, sorun ne guncellemeyeyim mi ? Yalan duyum yazsam 3 tane daha yaz dersin.
-
@eliff hadi inş tek istediğim bu. Sabrımızın sonu güzel olur inş