2018 Guy Alımı
-
@enki cumartesilerde dolu hocam
-
@walrass06 :/..10 Haziran için belki hafta bir ihtimal olabilir.Bekleyelim yapıcak birşey yok.
-
@enki sen olayı çok yanlış anlamışsın Tahminimizi sunmuyoruz ki neyse o..
-
@duymhuyguy Nasıl yani bahsettiğin tarihler anayasada yada kurum mevzuatında mı yazıyor ?
-
@enki o yüzden bizde şöyle bir veri yayınladık. İncelemediniz sanırım.
Son 6 İlan yayınlanma tarihleri ve sınavın yapıldığı tarihler arasındaki gün farkı :
1 Nisan-14 Mayıs = 44 Gün
7 Ekim-28 Kasım = 52 Gün
23 Mart-16 Mayıs= 54 Gün
13 Kasım- 28 Aralık= 45 Gün
5 Kasım-28 Aralık =53 Gün
11 Şubat-30 Mart=48 Gün
Ortalama = 49 Gün -
@duymhuyguy 2017 ilanı son başvuru tarihi ile sınav arası süre 16 gün..Önümüzdeki hafta ilana çıksa başvuru süresini yakın tutsa olamaz mı ? Bence eğer bu kurum ilan açma isterse takvim falan engel olamaz..10 Haziran boşsa başvuru süresini kısa tutar yapacağı varsa yapar.Yapacağı varsa 14 Temmuzdada yapar.
-
@enki yaparsa felan üzerinden gitmiyorum ben. Son 6 ilanda yapmamışlar şimdi neden yapsınlar. Ona bakarsanız sizin mantığınızla haftaiçi de yaparlar sınavı. Ben istatistiklere göre bakıyorum. 44 gün minimum cumartesi gelmezse benim için 14 temmuza kalmıştır onun ilan yayınıda 25-31 mayıs "civarı". Bakarsın bakan şimdiden sözlü olarak yayınlar ancak bizim için önemli olan gib'in sitesinde ne zaman yayınlandığı.
-
Bilmiyorum da arkadaşlar bu iş seçimden sonraya kalır gibi me geliyor ilana çıkılması felan. Maliye bakanının ekonomi konusunda kemer sıkma politikaları izleyeceğiz açıklmasıda var orta da. Personel açığı zaten var bunu herkes biliyorda yılda iki defa guy ilanı geliyordu bir yıl içinde ama artık zor 1 ilan bile gelmedi 1 yıl oldu farklı uzman yardımcılıkları felanda hariç. Ama yine de kimse kesin bişey diyemez yanlış yönlendirme olmasın.
-
@duymhuyguy Kurum ilana çıkarken bundan önce 49 gün ortalama ile çıkmışız.En kısa sürede 44 gün biz bunu 35 gün yaparsak olmaz mı diyecek.Neyse en azından ben böyle inanmak istiyorum.Önümüzdeki hafta içinde beklerim
-
@enki Sizin gibi aynı düşünceye sahip kişiler o makama gelmişse neden olmasın ancak kaçırdığınız nokta ilana çıkarken bunun bir takvim süreci var ve bunu nasıl hazırladıklarını bilmiyorsunuz. Sizin ki bir inanç nihayetinde beklentiniz daim olsun önemli olanda bu
-
@duymhuyguy Siz son 5 alımı koyuyor ve ortalama yapıyorsunuz.2011 Guy 37 gün sınav ile ilan arası 2010'da ise 90 gün yani demem o ki bu iş takvime göre kısalıp uzayabilir.
-
@enki tamam
-
@enki sınav yönetmeliğini bir okuyun en az 45 gün olmak zorunda diyor
-
Arkadaşlar Maliye Bakanının programlarını takip edelim alımları sormak için. Bir de Külliyeyi, Maliye Bakanlığını ve GİB i telefonla arayıp isteklerimizi dile getirsek olur mu ?
-
@iktisatcikiz bağlantı metni "Sınav duyurusu, sınav tarihinden en az otuz gün önce ilan edilecek şekilde merkez, taşra ve döner sermaye birimlerine gönderilir."
-
Bugün cuma ilan için dua etmeyi unutmayın
-
Arkadaşlar bugün cuma namazında canı gönülden iibfler için ilanın gelmesi için dua ettim inşallah tez zamanda ilan gelir
-
@lamıcimiyok Görev tamam! Çıkışta şey düşündüm acaba bir yerde bunu için lokma döktürüp dikkat mi çeksek
-
Dostlar hepinize merhaba. En ciddi haber bekledigim yerden bilgi geldi ancak cok net degil. Umutlanabiliriz ama tam bir noktaya malesef isaret etmedi. Bu da net bir planin yani bir tarih planinin olmadigina isaret saniyorum. Bilgiyi aldigim kaynak kurumda en yetkin buyuklerimizden biri ve birinci agizdan alinmistir o nedenle itimadim var. Aynen aktariyorum dostlar size;
Ilan hazirligi var iller belirleniyor. Yetistirmeye calisiyorlar KPSS'ye yakın tarihlerde alima cikilmaya calisiliyor. Belirlenen iller hakkinda detay alamadik ancak Ankara'ya alim kesin olarak yok. Diger iller henuz net degil. Tekrar israrla sordugumuzda kpss oncesi yetisecek mi diye yetismesini bekliyoruz yanitini aldik.
Elde sunlar var dostlar. Kurum hazirlik yapiyor ve yetistirmeye calisiyor ilani. Olma ihtimali olmama ihtimalina yakin bence sinav oncesi. Kpss sonrasina sarkarsa ilk gelecek ilanlardan olacak saniyorum. Insallah yetisir 2017 puanlilara gider ayak bi joker olur.
Durumlar boyle dostlar. Bakalim yeni gelismeler olursa yine aktaracagim.
-
@paretowilfredo Sınav 31 Ağustosta açıklanacak o zamana kadar yetiştiremeyen kuruma helal olsun hakkım! Çok acı gerçekten bu puanla bir yıldır doğru düzgün sınav görmemek ve anladığım yetişmeyecek gibi ne diyeyim Allah büyük herşeyi görüyor.